TEOL DİL OKULLARI BURSLULUK SINAVI 2022

Teol Dil Okulları Bursluluk Sınavına katılmak isteyenler için sınav tarihleri açıklandı. Teol Dil Okulları Bursluluk Sınavı 19 Şubat 2022 Cumartesi günü icra edilecek. Bursluluk Sınavına katılan öğrenciler aldıkları başarıya göre Teol Dil Okulları tarafından 2022-2023 eğitim yılında burs verilmektedir. Teol Dil Okulları Bursluluk Sınavına online başvurmak ve sınav ile ilgili detaylar için aşağıda yer alan kısayola TIKLAYABİLİRSİNİZ.

TEOL DİL OKULLARI BURSLULUK SINAVI

BURSLULUK SINAVI TARİHİ:   19 Şubat 2022 Cumartesi 

BURSLULUK SINAVI SEANSLARI: Başvurunuzu yaparken size uygun olan saat aralığını seçebilirsiniz. 

BURSLULUK SINAVI YERİ: Teol Dil Okulları Kampüsleri

Geleneksel hale gelen TEOL Dil Okulları ücretsiz Bursluluk Sınavı tüm şubelerde yapılacak. Sınava İlkokul, Ortaokul ve Liselerden öğrenciler katılabilecek.  2022 - 2023 eğitim dönemi için geçerli olacak sınavda başarıya göre herkese %50 ile %20 arası burs sağlanacak. Sınava katılacak herkese de %15 burs verilecek. Bursluluk Sınavının yapılacağı gün, öğrenci beraberinde TC kimlik belgesi, Teol Dil Okulları Bursluluk Sınavı Giriş Belgesini ve öğrenciye ait HES kodunu getirmeyi unutmayın.

TEOL DİL OKULLARI BURSLULUK SINAVINA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

TEOL DİL OKULLARI BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

Bursluluk Sınavı Sonuçları, Teol Dil Okulları tarafından en geç 1 hafta içerisinde açıklanacak. Teol Dil Okulları Bursluluk Sınavından öğrencinin aldığı burs yüzdesini öğrenmek için aşağıda yer alan Teol Dil Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları linkini kullanabilirsiniz.

TEOL DİL OKULLARI BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TEOL DİL OKULLARI ŞUBELERİ

Yurt genelinde yaygın şubeleri bulunan Teol Dil Okulları için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

TEOL DİL OKULLARI