BAHÇEŞEHİR OKULLARI BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

20 ve 27 Şubat Bahçeşehir Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları, bursluluk sınavı ile ilgili değerlenedirmenin yapılmasının ardından online olarak duyrulacaktır. Modern ve Çağdaş bir eğitim anlayışıyla öğrencilerine dünya standartlarında eğitim öğretim fırsatı sunan Bahçeşehir Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandığında, Burs imkanından faydalanıp faydalanmadığınızı ve Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavından kaç Puan aldığınızı öğrenmek Bahçeşehir Okulları Kabul Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ

Bahçeşehir Bursluluk Sınavı Hakkında

Lise 9,10,11. sınıflar için yapılan sınavın sonuçlarına göre öğrenciler eğitim bursu alma hakkı elde edebileceklerdir. Sınav 20 Şubat tarihinde düzenlenecektir. 

İlkokul 4, Ortaokul 5,6,7. sınıflar için yapılan sınavın sonuçlarına göre öğrenciler Bahçeşehir İlkokul ve Ortaokullarında Burslu olarak okuma imkanı elde edebilecekler.

20 ŞUBAT 2016 BAHÇEŞEHİR KOLEJİ LİSE BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

27 ŞUBAT 2016 BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ORTAOKUL BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bahçeşehir Okullarının AnaokuluİlkokulOrtaokul ve Liselerine erken kayıt avantajlarından faydalanmak için yukardaki linke tıklayabilirsiniz. Bahçeşehir Okulları kayıt fırsatları ve kayıt ücretleri ile ilgili detaylara, Bahçeşehir Okulları Web Sitesinden ulaşabilirsiniz. Bahçeşehir Okulları iletişim bilgileri için aşağıdaki iletişim linkine TIKLAYINIZ

BAHÇEŞEHİR OKULLARI KAMPÜSLERİ

Bahçeşehir Okulları Türkiye genelinde 69 kampüs, 141 okulda, 25.000’in üzerinde öğrenciye eğitim vermektedir.Kampüslerin iletişim bilgileri ve Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı ile ilgili tüm bilgilere bu iletişim numaralarından ulaşabilirsiniz. Bahçeşehir Okulları Şube ve Adres bilgileri için yukardaki linke TIKLAYINIZ.

İlginizi Çekecek Diğer Konular

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ LİSE KABUL SINAVI - 17 ŞUBAT 2018

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Liseye Giriş Sınavı tarihini açıklandı. 17 Şubat 2018  Cumartesi günü yapılacak olan Bahçeşehir Eğitim Kurumları Giriş ve Kabul Sınavı için başvurular devam ediyor.  Bahçeşehir Eğitim Kurumları Lise Bursluluk Sınavına  Lise düzeyindeki 9. 10. ve 11. sınıf öğrencileri katılabilecek. Bahçeşehir Koleji Giriş Sınavında öğrencinin aldığı başarıya göre okul tarafından eğitim bursu verilecek. Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavına başvuruda bulunmak için TIKLAYINIZ.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ BURSLULUK SONUÇLARI 2022

Bahçeşehir Koleji Lise Bursluluk Sınavı Sonuçları 26 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilen sınavın ardından açıklanıyor.  8. 9. 10. ve 11.  sınıfla için düzenlenen Bahçeşehir Koleji Lise Bursluluk Sınavı Sonuçları sınav ile ilgili değerlendirmenin Sınav Koleji tarafından tamamlanmasını müteakiben online olarak açıklanacak. Sınav sonuçları için TIKLAYINIZ.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ LİSE BURSLULUK SONUÇLARI AÇIKLANDI

Bahçeşehir Koleji Lise Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandı.   8. 9. 10. ve 11.  sınıfla için düzenlenen Bahçeşehir Koleji Lise Bursluluk Sınavı sonuçları için TIKLAYINIZ.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2022

Bahçeşehir Koleji Ortaokul Okula Kabul Sınavı 19 Şubat 2022 tarihinde tamamlandı. Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavına bu sene 4. 5. 6. ve 7.  sınıfta okuyan öğrenciler için düzenlendi.  Bahçeşehir Koleji Ortaokul Okula Kabul Sınavı Sonuçları açıklandığında Bahçeşehir Koleji tarafından 2022-2023 eğitim öğretim yılında Ortaokul öğrencileri için farklı oranlarda burslu ve indirimli eğitim görme imkânı sağlanacak.

BAHÇEŞEHİR BURSLULUK SONUÇ SORGULAMA

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Bahçeşehir Koleji Ortaokul Okula Kabul Sınavı Sonuçları AÇIKLANDI! 19 Şubat 2022 tarihinde tamamlandı.  Bu sene 4. 5. 6. ve 7.  sınıfta okuyan öğrenciler için düzenlenen Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ OKULA KABUL SINAVI SONUÇLARI 2022

Bahçeşehir Koleji Okula Kabul Sınavı Sonuçları 19 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilen sınavın ardından açıklanıyor.  4. 5. 6. ve 7.  sınıfla için düzenlenen sınavda alınan puana ve elde edilen başarıya göre öğrencilere Bahçeşehir Okulları tarafından indirimli eğitim imkanı sunulacak. Sınav sonuçları için TIKLAYINIZ.

DOĞA KOLEJİ 14 OCAK BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

14 Ocak 2017 tarihinde yapılan Doğa Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçlar AÇIKLANDI! Doğa Koleji 14 Ocak 2017 Bursluluk Sınavı Sonuçları, Doğa Koleji tarafından, sınavla ilgili değerlendirmenin tamamlanmasını müteakiben açıklandı. Doğa Okulları her sene olduğu gibi bu yıl da bursluluk sınavında başarı sağlayan öğrencilere aldıkları başarı puanına göre, 2017- 2018 eğitim öğretim döneminde farklı oranlarda değişen burs imkanı sunacak.  4. 5. 6. 7. sınıflar için düzenlenen 14 Ocak 2017 Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları için aşağıdaki linke TIKLAYABİLİRSİNİZ

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

13 Mart 2018 Cumartesi tüm Doğa Koleji Okullarında gerçekleştirilen Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarının açıklanmasına az süre kaldı. Doğa Okulları Bursluluk Sınavındaki başarı durumunuzu ve aldığınız burs oranını öğrenmek için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BEŞTEPE KOLEJİ BURSLULUK SINAVI 25 ŞUBAT - 11 MART 2018

Beştepe Okulları Bursluluk Sınavı 2. 3. 4. 5. 6. ve 7.sınıfa devam eden öğrenciler için 25 Şubat 2018 tarihinde; 8. ve 11. sınıfa devam eden öğrenciler için ise 11 Mart 2018 tarihinde gerçekleşecek Beştepe Koleji Bursluluk Sınavına yoğun bir katılım olması bekleniyor. Beştepe Okulları Bursluluk Sınavına katılmak için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ. 

AÇI KOLEJİ BURSLULUK SINAVI 12-13 OCAK 2019

Açı Koleji Bursluluk Sınavı 3. 4. 5. 6. ve 7. sınıflar için 13 Ocak 20198. 9. 10. ve 11. sınıfa devam eden öğrenciler için 12 Ocak 2019 tarihlerinde gerçekleşecek AÇI Koleji Bursluluk Sınavına yoğun bir katılım olması bekleniyor. Açı Okulları Bursluluk Sınavına katılmak için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.