JALE TEZER LİSELERİ 2016 - 2017 EĞİTİM YILI BURSLULUK ve KAYIT SINAVI

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Jale Tezer Temel Lisesi, Jale Tezer Fen Lisesi  ve Anadolu Lisesi ’ne giriş ve bursluluk sınavı yapılacaktır. 2016 - 2017 eğitim öğretim yılı için  21 Şubat 2016 Pazar günü sınav ve sonrasında yapılacak mülakatlar  ile kayıt alınacaktır. Öğrenciler sınavda elde ettikleri puanlar ile orantılı oranlarda burs kazanacaklardır.

JALE TEZER LİSELERİ KAYIT ve BURSLULUK ŞARTLARI NELERDİR?

Jale Tezer Okul'larına kayıt hakkı için, öğrencilerin minumum baraj puanını aşmaları şarttır.

Jale Tezer Fen lisesi baraj puanıTemel ve Anadolu lisesinin baraj puanlarından daha yüksektir.

Sınav konularını ve detaylı bilgi formlarını Jale Tezer Temel Liselerinden veya GOP Kampüsünden alabilirsiniz. Online başvuru için aşağıda vereceğim linklerden başvuru da bulunabilirsiniz...

SINAVA KATILABİLMEK İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR NELERDİR?

Sınava  katılabilmek  için,  okullara giderek veya aşağıda vermiş olduğum linklere tıklayarak online başvuru da bulunabilirsiniz. 

Başvuru esnasında hangi okula başvurduğunuza lütfen çok dikkat edin.

Bunun yanı sıra çocuğun şu anda okumakta olduğu sınıfın blgisini lütfen doğru girin.

Başvuru esnasında girmiş olduğunuz telefon numarasının doğru olduğundan emin olunuz. 

Sınavdan 1 gün önce sınav yeri ve saati okul tarafından SMS ile bildirilecektir.. Yine de  velilerin sınav yeri ve saatini not alması son derece önemlidir.

JALE TEZER LİSELERİ KAYIT ve BURSLULUK için SINAV YERLERİ

Jale Tezer Temel Lisesi’nin sınavları

Kızılay Selanik Caddesi'nde bulunan Şube'de 

Çankaya Simon Bolivar Caddesi'nde bulunan Şube'de yapılacaktır.

Jale Tezer Anadolu ve Fen Lisesi sınavları

Jale Tezer Koleji GOP Kampüs'ünde yapılacaktır. 

JALE TEZER LİSELERİ KAYIT ve BURSLULUK için SINAV KONULARI

8. Sınıf Sınav Konuları

9. Sınıf Sınav Konuları

10.Sınıf Sınav Konuları

11. Sınıf Sınav Konuları

Jale Tezer Temel Lisesi Sınav Başvurusu TIKLAYINIZ!

Jale Tezer Anadolu ve Fen Lisesi Sınav Başvurusu TIKLAYINIZ!

İlginizi Çekecek Diğer Konular

JALE TEZER LİSELERİ BURSLULUK 7 OCAK - 18 ŞUBAT 2018

2018 -2019 Eğitim öğretim yılı için; Jale Tezer Temel LisesiJale Tezer Fen Lisesi  ve Anadolu Lisesi ’ne giriş ve bursluluk sınavı yapılacaktır.  

Temel Lise Bursluluk Sınavı 7 Ocak 2018 - Pazar günü Jale Tezer Temel Lisesi'nde (Selanik Caddesi - Kızılay) yapılacaktır.

Anadolu ve Fen Lisesi Bursluluk Sınavı 18 Şubat 2018 - Pazar günü Jale Tezer Anadolu ve Fen Lisesi ORAN kampüsünde yapılacaktır. 

 

Öğrenciler sınavda elde ettikleri puanlar ile orantılı oranlarda burs kazanacaklardır.

JALE TEZER TEMEL LİSESİ BURSLULUK SINAVI

Jale Tezer Temel Lisesi Öğrenci Seçme ve Bursluluk Sınavı için başvurular başladı. Jale Tezer Temel Lisesi Öğrenci Seçme ve Bursluluk Sınava 8. 9. 10. 11 sınıf öğrencileri katılabilecek. Sınava katılmak için Jale Tezer Eğitim Kurumlarından başvuru yapabilirsiniz. Ya da jaletezer.k12.tr internet sitesi üzerinden online olarak başvuru yapabilirsiniz. 8 Ocak 2017 tarihindeki Jale Tezer Temel Lisesi Bursluluk Sınavına başvuruda bulunmak için TIKLAYINIZ.

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI 5. SINIF ÖĞRENCİ ALIM SINAVI

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Ortaokuluna Sınav ile öğrenci alınacak. 5. sınıf öğrencileri için düzenlenecek olan ODTÜ Geliştirme Vakfı Koleji Öğrenci Alım Sınavında başarılı olan öğrenciler kontenjan dahilinde okula kayıt yaptırabilecekler. ODTÜ Koleji Öğrenci Alım Sınavı; 4. sınıf Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler ve İngilizce ders kazanımlarını kapsayacak şekilde, çoktan seçmeli sorulardan oluşmaktadır. İngilizce yeterlik düzeyi düşük olan öğrenciler, Yoğunlaştırılmış İngilizce Programını takip eden sınıfa kabul edilecektirler. 2015 - 2016 Eğitim - Öğretim Yılı, 5. Sınıf İçin Aday Öğrencilerin Kabulü ile ilgili detaylar aşağıdaki gibidir. Başvuru butonuna tıklayarak başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

ARI KOLEJİ BURSLULUK SINAVI KONULARI

Arı Koleji Bursluluk Sınavı tarihi açıklandı. Bursluluk Sınavı 6 Mart 2016 tarihinde yapılacak. Arı Okulları Bursluluk Sınavı için son başvuru tarihi 29 Şubat Pazartesi.  4. sınıfta okumakta olan öğrencilerin gireceği Bursluluk Sınavı Konuları için tıklayınız. 

ASFA EĞİTİM KURUMLARI 7. SINIF BURSLULUK SINAVI KONULARI

ASFA Okulları Bursluluk sınavı 27 Şubat 2016 tarihinde yapılacak7. Sınıf Bursluluk sınav konuları için TIKLAYINIZ.

ÖZEL BATIKENT SEVİYE KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

Batıkent Seviye Koleji  Okula Kabul ve Bursluluk Sınavı tarihlerini açıkladı. 2016 - 2017 eğitim öğretim yılı için düzenlenecek olan Bursluluk Sınavı 12-13 Mart 2016 tarihlerinde yapılacak. Batıkent Seviye Koleji Bursluluk sınavına 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. sınıflar girebilecek. Batıkent Seviye Koleji  Bursluluk Sınavı ile ilgili detaylar, sınav yeri ve saati, sınav başvuru koşulları için TIKLAYINIZ. 

ALTINBAŞAK BURSLULUK SINAVI

Isparta Özel Altınbaşak Koleji Bursluluk Sınavı başvuruları başladı. 2016 - 2017 Eğitim Öğretim yılı kapsamında, burslu eğitim olanağı sunulacak. Altınbaşak Bursluluk Sınavına şu anda 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. sınıfta okuyan öğrenciler katılabilecek.Altınbaşak Bursluluk Sınavı için son başvuru tarihi 19 Şubat 2016 Cuma günü. Başvurularınızı online olarak yapmak için Altınbaşak  Bursluluk Sınavına Başvuru linkine TIKLAYINIZ.

EVRENSEL KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

Evrensel Koleji Bursluluk Sınavı Başvuruları başladı.  Halen ilkokul 4. sınıfta, ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıflarda,  lise 9, 10 ve 11. sınıflarda öğrenim görmekte olan öğrenciler sınava katılmak için aşağıda yer alan Online Başvuru Linkine TIKLAYINIZ

ZAFER KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

Zafer Koleji Bursluluk Sınavı Başvuruları Başladı. Zafer Koleji Kabul ve Bursluluk Sınavı 19 Mart 2016 Cumartesi günü yapılacak. Sınava şu anda ilkokul 4. ortaokul 5. 6. ve 7.sınıfta okuyan öğrenciler katılabilecek. 

Zafer Koleji Bursluluk Sınavı  başvuruları için son gün 15 Mart 2016 Salı günü. Zafer Koleji Bursluluk Sınavı ile ilgili detaylar ve Zafer Koleji Bursluluk Sınavı Başvuru Kayıt için TIKLAYINIZ.

BİREY KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

Birey Koleji Bursluluk Sınavı Başvuruları Başladı. 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Dönemi, Birey Koleji Bursluluk Sınavı 5 - 6 Mart 2016 Cumartesi ve Pazar günü yapılacak. Sınava şu anda İlkokul 3. 4. ortaokul 5. 6. ve 7.sınıfta okuyan öğrenciler katılabilecek. Birey Koleji Bursluluk Sınavına Başvurmak için TIKLAYINIZ.