2022 MSÜ SINAV SONUÇLARI

MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ ASKERİ ÖĞRENCİ ADAY BELİRLEME SINAVI (2022-MSÜ) 27 Mart 2022 tarihinde tamamlandı.  Sınav sonuçları 14 Nisan 2022 tarihinde açıklanacak. MSÜ Sınav sonuçları için TIKLAYINIZ.

MSÜ SINAV SONUÇLARI 2022

Bilindiği gibi,  2020 yılında gerçekleştirilen MSÜ sınavına ise 451.000 aday katılım sağlamıştı. Bu sene düzenlenen MSÜ sınavına ise yaklaşık 400 bin başvuru yapıldı. Yani MSÜ'ye katılım bu sene  350-400 bin arasında gerçekleşti. MSÜ sınav sonuçlarının 14 Nisan 2022 tarihinde açıklanması beklenmektedir. Sınav sonuçlarını aşağıda yer alan linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

MSÜ SINAV SONUÇLARI için TIKLAYINIZ

2022-MSÜ SINAV SONUÇLARI

Adaylar Milli Savunma Üniversitesi Sınav Sonuçlarını kendilerine ait T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, sınava katılan adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecek. Sınav sonuçları ile ilgili olarak, online olarak ilan edilecek olan sonuç bilgileri adaylara tebliğ  niteliğinde olacak. Adaylar, sonuç belgelerinin doğrulanmasını sağlamak üzere Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi kullanabilirler. Bunun için adaylar Sınav Sonuç Belgelerinin altında yer alan ve güvenlik amaçlı olarak sistem tarafından rastgele üretilmiş bir Sonuç Belgesi Kontrol Kodu yer alacak. Söz konusu işleme Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi sayfasından ulaşılmaktadır.

ÖSYM SONUÇ BELGESİ KONTROL SİSTEMİ

2022 MSÜ SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı soruları ve cevap anahtarının %10'luk kısmı, ÖSYM tarafından yayınlandı. (Soruların telif hakkı ÖSYM'ye aittir

2022 MSÜ SINAV SORULARI VE CEVAPLARI için TIKLAYINIZ

Sınava başvuran adaylar,  sınav sorularının tamamına aşağıdaki linke tıklayarak T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir.

2022 MSÜ SINAV SORULARI

İlginizi Çekecek Diğer Konular

LGS SINAVI - 5 HAZİRAN 2022

MEB tarafından bu yıl 5 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilen olan Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki LGS Sınavının başvuru ve uygulama kılavuzu online olarak yayınlandı. Başvurular 4-14 Nisan 2022 tarihlerinde yapılacak. LGS ile ilgili detaylar ve başvuru için tıklayınız.

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2022

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandı

15-16 Ocak 2022 tarihinde yurt genelindeki tüm ITÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kampüslerinde aynı anda yapılan Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarının açıklanmasına çok az kaldı. Her sene olduğu gibi sınava çok sayıda (200.000 civarında) öğrenci katıldı ve Doğa Okulları Bursluluk sınavına ilgi bu yıl da çok yoğundu. Doğa Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ!

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Bahçeşehir Koleji Ortaokul Okula Kabul Sınavı Sonuçları AÇIKLANDI! 19 Şubat 2022 tarihinde tamamlandı.  Bu sene 4. 5. 6. ve 7.  sınıfta okuyan öğrenciler için düzenlenen Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

FİNAL KURS BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2024

Final Kurs Bursluluk Sınavı Sonuçları 6-7 Ocak 2024 Cumartesi ve Pazar günkü sınav sonrasında açıklanacak. Öğrencilerin elde etmiş oldukları başarı durumuna göre Final Kurs Bursluluk Sınavı ile öğrencilere 2024-2025 eğitim öğretim yılında, burslu eğitim hakkı sunulacak. Final Kurs Bursluluk Sınavı sonuçlarını online olarak öğrenmek için aşağıda yer alan linke TIKLAYABİLİRSİNİZ.

DOĞA KOLEJİ ONLİNE AKADEMİK DEĞERLENDİRME SINAVI - 26-27 KASIM 2022

Doğa Koleji Akademik Değerlendirme Sınavı 26-27 Kasım 2022 tarihinde yapılacak. Sınava 4. Sınıftan 12. Sınıf seviyesine kadar, yurt genelindeki tüm öğrenciler katılabilecek. Doğa Koleji Akademik Değerlendirme Sınavına Katılmak, Sınav ile ilgili Detaylar ve Sınav Konuları için TIKLAYINIZ.

SINAV KOLEJİ BURSLULUK VE KABUL SINAVI SONUÇLARI

Sınav Koleji Kampüslerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Sınav Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarının açıklanmasına çok az kaldı. Her sene olduğu gibi sınava çok sayıda (200.000 civarında) öğrenci katıldı ve Sınav Okulları Bursluluk sınavına ilgi bu yıl da çok yoğundu. SINAV KOLEJİ Bursluluk Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ!

2022 FİNAL KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Final Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandı mı? Bildiğiniz gibi Final Koleji Bursluluk Sınavı 19-20 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirilmişti. Sınava ilgi her sene olduğu gibi çok yoğun idi. Final Okulları Bursluluk Sınavındaki başarı durumunuzu, aldığınız burs yüzdesini ve Final Koleji Bursluluk Sınavı sonuçlarını öğrenmek için TIKLAYINIZ.

2024 BİLFEN GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI

2024 Bilfen Giriş Sınavı 13 Ocak 2024 Cumartesi günü yapılacak. Sınava her sene olduğu gibi bu sene de yoğun olması bekleniyor. Bilfen Koleji Giriş Sınavı (BGS) ile 2024-2025 Eğitim Öğretim döneminde öğrencilere Bilfen Okullarında eğitim görebilme imkanı ve kayıt yaptırma hakkı sunulacak.

TED ANKARA KOLEJİ SEÇME SINAVI

TED tarafından yapılan duyuruya göre,  TED Ankara Koleji Vakfı Özel İlkokul ve Ortaokulu 2, 3, 4, 5 ve 6. Sınıflarına seçme sınavı ile öğrenci alınacak. Sınav Başvurusu 20 Nisan-15 Mayıs 2015 tarihleri arasında yapılacak. Başvuru yapmak isteyen aday velilerin 13 Nisan 2015 tarihinden itibaren aşağıdaki linke tıklamaları gerekmektedir. Bu linke tıklayarak ulaşılacak internet adresinden aday başvuru formu doldurulup kayıt yapılması ve kendi belirleyecekleri gün ve saatte elektronik ortamda randevu
alacaklardır. TED Ankara Koleji Seçme sınavı yeri, günü ve saati, sınava ait e-kılavuz aşağıda verilmiştir. Başvuru yapan öğrencilerimize başarılar dileriz.
 

2015-JANA JANDARMA ASTSUBAY TEMEL KURSU GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI

2015-JANA yani herkesin bildiği açık adıyla Jandarma Astsubay Temel Kursu Giriş Sınavı 7 Mart 2015  Cumartesi günü saat 9:30 yapıldı. Sınav 120 dakika sürdü. Peki 2015 JANA sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınav sonuçları nereden duyrulacak?