UĞUR OKULLARI BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2022

2022 Uğur Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları 13 Ocak 2022 Perşembe günü açıklandı! Sınav 8-9 Ocak Cumartesi ve Pazar günü yapılmıştı.  4,5,6,7,8,9,10 ve 11’inci sınıf öğrencilerine yönelik olarak yapılan sınava, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi öğrenciler ve veliler tarafından yoğun ilgi gösterildi. 150.000 ve üzeri katılımcı ile gerçekleştirilen sınac ile yüzlerce öğrenciye burslu eğitim görme hakkı sunacak Uğur Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları ve kazandığınız Burs Oranınızı öğrenmek için TIKLAYINIZ!

UĞUR KOLEJİ 2022 KABUL SINAVI SONUÇLARI

Uğur Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları, 13 OCAK 2022 Perşembe günü açıklandı.  Öğrencilerin başarı düzeylerini ölçmelerine imkan tanıyan ve 2022-2023 eğitim öğretim dönemi için Uğur Okullarında burs olanağı sağlayacak 'Uğur Kabul Sınavı'na 150.000'den fazla öğrenci katılım gösterdi. Sınava katılanlara 1 ay süreyle ücretsiz Metodbox kullanım hediyesi verilecek. Bu hediye, Uğur Kabul Sınavı'na girilen okuldan sınav sonuç karnesini teslim alan öğrencilere tanımlanaca.

UĞUR OKULLARI BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

UĞUR KOLEJİ 2022 BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Uğur Okulları Bursluluk Sınavına katılan öğrencilere, sınavda elde ettikleri başarı oranlarına göre yüzde 100’e varan eğitim bursu kazanma imkanı verilecek. Öğrenciler, sınava girdikleri okulların burs kontenjanı kapsamında burslu eğitim alma şansı elde edecek.

UĞUR OKULLARINA KAYIT YAPTIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ

İlginizi Çekecek Diğer Konular

2023 UĞUR OKULLARI BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

2023 Uğur Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları 11 Ocak 2023 Çarşamba günü açıklandı! Sınav 7-8 Ocak Cumartesi ve Pazar günü yapılmıştı.  4,5,6,7,8,9,10 ve 11’inci sınıf öğrencilerine yönelik olarak yapılan sınava, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi öğrenciler ve veliler tarafından yoğun ilgi gösterildi.  Uğur Okulları Bursluluk Sınavı ile yüzlerce öğrenciye burslu eğitim görme hakkı sunacak. Uğur Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları ve kazandığınız Burs Oranınızı öğrenmek için TIKLAYINIZ!

UĞUR OKULLARI GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI 13 OCAK 2018

Uğur Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları 17 Ocak 2018 Çarşamba günü açıklandı. Burs kazanan öğrenci bilgileri, 22 Ocak Pazartesi günü Uğur Koleji Kampüsleri tarafından ilan edilecektir.

Bilindiği üzere UKS Sınavı 13 Ocak 2018 Cumartesi günü tamamlanmıştı. Her sene olduğu gibi Uğur Okulları Bursluluk Sınavına yoğun bir ilgi vardı. Uğur Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Uğur Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları Listesi Ne Zaman ve Nereden Yayınlanacak? Uğur Koleji Kabul Sınavı Sonuçlarına Göre Ne Kadar Burs Verilecek? Detaylar için yazının ayrıntılarına TIKLAYINIZ.

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI! 15-16 Ocak 2022 tarihinde yurt genelindeki tüm ITÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kampüslerinde aynı anda yapılan Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandı! Doğa Okulları Bursluluk Sınavındaki başarı durumunuzu ve aldığınız burs yüzdesini hemen öğrenmek için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

2022 BİLFEN GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI

2022 Bilfen Giriş Sınavı 12-13 Şubat 2022 Cumartesi ve Pazar günü yapıldı.

FİNAL KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2022

Final Koleji Bursluluk Sınavı 19-20 Şubat 2022 Cumartesi ve Pazar günü yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Öğrencilerin elde etmiş oldukları başarı durumuna göre Final Koleji Bursluluk Sınavı ile öğrencilere 2022-2023 eğitim öğretim yılında, burslu eğitim hakkı sunulacak. Final Okulları Bursluluk Sınavı sonuçlarını online olarak öğrenmek için aşağıda yer alan linke TIKLAYABİLİRSİNİZ.

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 24 OCAK 2023

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı 14-15 Ocak 2023 Cumartesi ve Pazar günü tamamlandı. Doğa Okulları Bursluluk Sınavı sonuçları açıklandığında, öğrencinin sınavdaki başarı durumunu ve aldığınız burs yüzdesini aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2022

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandı

15-16 Ocak 2022 tarihinde yurt genelindeki tüm ITÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kampüslerinde aynı anda yapılan Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarının açıklanmasına çok az kaldı. Her sene olduğu gibi sınava çok sayıda (200.000 civarında) öğrenci katıldı ve Doğa Okulları Bursluluk sınavına ilgi bu yıl da çok yoğundu. Doğa Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ!

2022 FİNAL KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Final Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandı mı? Bildiğiniz gibi Final Koleji Bursluluk Sınavı 19-20 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirilmişti. Sınava ilgi her sene olduğu gibi çok yoğun idi. Final Okulları Bursluluk Sınavındaki başarı durumunuzu, aldığınız burs yüzdesini ve Final Koleji Bursluluk Sınavı sonuçlarını öğrenmek için TIKLAYINIZ.

2024 MEKTEBİM KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı 13-14 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirildi. Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ.

İDEAL EĞİTİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

İdeal Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandı. İdeal Eğitim Kurumları  Bursluluk Sınavı 15-16 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilmişti. Sınavdaki başarı durumuna göre belli oranlarda burs kazanma şansı elde eden öğrencilerin kayıtlarını belirlenen süre içerisinde gerçekleştirmelidir. Kayseri İdeal Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarını öğrenmek için aşağıda verdiğimiz linke tıklayabilirsiniz.