UĞUR OKULLARI GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI

Türkiye'nin bir çok yerinde şubesi olan ve her sene yeni şubeleri açılan  Uğur Okullarının  Giriş Sınavı  14-15 Ocak 2017 Cumartesi ve Pazar günü  yapılıyor. Uğur Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Uğur Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları Listesi Ne Zaman ve Nereden Yayınlanacak? Uğur Koleji Kabul Sınavı Sonuçlarına Göre Ne Kadar Burs Verilecek? Detaylar için yazının ayrıntılarına TIKLAYINIZ.

UĞUR OKULLARI KABUL SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak düzenlenecek olan ve öğrencinin başarı düzeyini ölçme amacıyla yapılan Uğur Kabul Sınavı (UKS), kayıt yaptırmak istediğiniz Uğur Okularında 14-15 Ocak 2017 Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilecek.

Uğur Okulları Giriş Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Uğur Koleji Kabul Sınavı Sonuçları, 14-15 Ocak 2017 tarihindeki sınavla ilgili değerlendirmenin Uğur Okulları tarafından tamamlanmasının ardından, online olarak T.C. kimlik no ile ilan edilecek.  Uğur Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçlarını öğrenmek için  linke TIKLAYABİLİRSİNİZ

UĞUR OKULLARI KABUL SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

UĞUR OKULLARI KABUL SINAVINA BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Uğur Okulları Giriş Sınavı şartları ve başvuru koşulları yukardaki başlık altında verilmiştir. Sınava başvuruda bulunmak için de yukardaki linke TIKLAYINIZ.

UĞUR OKULLARI KABUL SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Uğur Okulları İletişim Bilgileri

Adres: Ihlamur Yıldız cad. No:10 Toprak Holding. B Blok Kat:7 Beşiktaş / İSTANBUL
Telefon: 444 4 845

İlginizi Çekecek Diğer Konular

UĞUR OKULLARI GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI 14 OCAK 2018

Uğur Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları 17 Ocak 2018 Çarşamba günü açıklandı. Burs kazanan öğrenci bilgileri, 22 Ocak Pazartesi günü Uğur Koleji Kampüsleri tarafından ilan edilecektir.

Bilindiği üzere UKS Sınavı 14 Ocak 2018 Pazar günü tamamlanmıştı. Her sene olduğu gibi Uğur Okulları Bursluluk Sınavına yoğun bir ilgi vardı. Uğur Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Uğur Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları Listesi Ne Zaman ve Nereden Yayınlanacak? Uğur Koleji Kabul Sınavı Sonuçlarına Göre Ne Kadar Burs Verilecek? Detaylar için yazının ayrıntılarına TIKLAYINIZ.

UĞUR OKULLARI GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI 13 OCAK 2018

Uğur Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları 17 Ocak 2018 Çarşamba günü açıklandı. Burs kazanan öğrenci bilgileri, 22 Ocak Pazartesi günü Uğur Koleji Kampüsleri tarafından ilan edilecektir.

Bilindiği üzere UKS Sınavı 13 Ocak 2018 Cumartesi günü tamamlanmıştı. Her sene olduğu gibi Uğur Okulları Bursluluk Sınavına yoğun bir ilgi vardı. Uğur Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Uğur Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları Listesi Ne Zaman ve Nereden Yayınlanacak? Uğur Koleji Kabul Sınavı Sonuçlarına Göre Ne Kadar Burs Verilecek? Detaylar için yazının ayrıntılarına TIKLAYINIZ.

UĞUR OKULLARI BURSLULUK SINAVI 8-9 OCAK 2023

Uğur Okulları Kabul Sınavı 7-8 Ocak 2023 Cumartesi-Pazar günü yapılacak. Sınav için son başvuru tarihi ise 6 Ocak 2023 Cuma. Uğur Kabul Sınavı 4. ve 11. Sınıflar arasındaki tüm kademelerin katılımına açıktır. Sınavda başarılı olan öğrenciler, belirlenen oranlarda eğitim bursu ile ödüllendirilecek. Uğur Okulları Bursluluk Sınavına başvuruda bulunmak için TIKLAYINIZ.

UĞUR OKULLARI BURSLULUK SINAVI 6-7 OCAK 2024

Uğur Okulları Bursluluk Sınavı 6-7 Ocak 2024 Cumartesi-Pazar günü yapılacak. Sınav için son başvuru tarihi ise 5 Ocak 2024 Cuma. Uğur Kabul Sınavı 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ve 11. sınıfların katılımına açıktır. Sınavda başarılı olan öğrenciler, belirlenen oranlarda eğitim bursu ile ödüllendirilecek. Uğur Okulları Bursluluk Sınavına başvuruda bulunmak için TIKLAYINIZ.

2023 UĞUR OKULLARI BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

2023 Uğur Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları 11 Ocak 2023 Çarşamba günü açıklandı! Sınav 7-8 Ocak Cumartesi ve Pazar günü yapılmıştı.  4,5,6,7,8,9,10 ve 11’inci sınıf öğrencilerine yönelik olarak yapılan sınava, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi öğrenciler ve veliler tarafından yoğun ilgi gösterildi.  Uğur Okulları Bursluluk Sınavı ile yüzlerce öğrenciye burslu eğitim görme hakkı sunacak. Uğur Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları ve kazandığınız Burs Oranınızı öğrenmek için TIKLAYINIZ!

UĞUR KABUL SINAVI 9-10 OCAK 2021

9-10 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan Uğur Okulları Kabul Sınavı (UKS)  için başvurular devam ediyor. Türkiye genelinde aynı anda düzenlenecek olan ve öğrencinin başarı düzeyini ölçmek için yapılan Uğur Okulları Bursluluk Sınavı Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilecek. Uğur Okulları Giriş Sınavı son başvuru tarihi 6 Ocak 2021 Çarşamba olarak açıklandı. 

UĞUR OKULLARI KABUL SINAVI SONUÇLARI

UĞUR OKULLARI KABUL SINAVI 8-9 OCAK 2022

Uğur Okulları Kabul Sınavı (UKS) 8-9 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Türkiye genelinde aynı anda düzenlenecek olan ve öğrencinin başarı düzeyini ölçmek için yapılan Uğur Koleji Bursluluk Sınavı için son başvuru tarihi 7 Ocak 2022 Cuma günü olarak açıklandı. Uğur Okulları Bursluluk Sınavına başvuruda bulunmak için TIKLAYINIZ.

UĞUR OKULLARI BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2022

2022 Uğur Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları 13 Ocak 2022 Perşembe günü açıklandı! Sınav 8-9 Ocak Cumartesi ve Pazar günü yapılmıştı.  4,5,6,7,8,9,10 ve 11’inci sınıf öğrencilerine yönelik olarak yapılan sınava, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi öğrenciler ve veliler tarafından yoğun ilgi gösterildi. 150.000 ve üzeri katılımcı ile gerçekleştirilen sınac ile yüzlerce öğrenciye burslu eğitim görme hakkı sunacak Uğur Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları ve kazandığınız Burs Oranınızı öğrenmek için TIKLAYINIZ!

UĞUR OKULLARI KABUL SINAVI 25-26 MART 2017

25-26 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan Uğur Okulları Kabul Sınavı için başvurular devam ediyor. Ülke genelinde aynı anda yapılacak olan ve öğrencinin başarı seviyesini belirleme amacıyla yapılan Uğur Kabul Sınavı (UKS) Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilecek. Uğur Okulları Giriş Sınavı başvurusu için TIKLAYINIZ.

UĞUR OKULLARI KABUL SINAVI

Uğur Okulları Kabul Sınavı için başvurular başladı. Türkiye genelinde eş zamanlı olarak düzenlenecek olan ve öğrencinin başarı düzeyini ölçme amacıyla yapılan Uğur Kabul Sınavı (UKS), kayıt yaptırmak istediğiniz Uğur Okularında 14 - 15 Ocak 2017  tarihinde gerçekleştirilecek.