2022 BİL KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

Bil Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandı. Bil Bursluluk Sınavı 8- 9 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilmişti. %100'e varan burs kazanma şansı elde eden öğrencilerin kayıtlarını belirlenen süre içerisinde gerçekleştirmelidir. Bil Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarını öğrenmek için aşağıda verdiğimiz linke tıklayabilirsiniz.

BİLKOLEJLERİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

Bil Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları 8-9 Ocak 2022 Cumartesi ve Pazar günü yapılan olan sınavın sonrasındaki değerlendirmenin Bil Koleji Sınav Değerlendirme Komisyonu tarafından tamamlanmasını müteakiben 13 Ocak 2022 tarihinde açıklandı. BİL Bursluluk Sınavı Sonuçları için aşağıda verilen linke TIKLAYINIZ!

BİL KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BİL KOLEJİ BURSLULUK

Bil Koleji Bursluluk Sınavında öğrencinin göstermiş olduğu başarı durumuna göre 2022-2023 eğitim öğretim döneminde burs verilecektir. Bil Kolejleri Bursu ile sağlanan indirim sadece eğitim ücretlerinde geçerli olup; yemek, kitap ve kıyafet gibi giderleri kapsamamaktadır. 

BİL KOLEJLERİ KAMPÜSLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

BİL KOLEJİ İLETİŞİM

Adres: Beşyol mah. Cami sok. No:13 Sefaköy - Küçükçekmece / İSTANBUL
Tel: 444 5 245
Eposta: info@bilokullari.com.tr

İlginizi Çekecek Diğer Konular

BİL OKULLARI KABUL VE BURSLULUK SINAVI 18-19 MART 2017

Bil Okulları Kabul ve Bursluluk Sınavı başvuruları başladı. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında  Bil Okullarında okumak isteyen tüm öğrenciler sınava başvurabilirler. Bil Okulları Bursluluk Sınavı 18-19 Mart 2017 Cumartesi ve Pazar günü yapılacak. Bil Koleji Bursluluk Sınavına başvurmak için TIKLAYINIZ

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI! 15-16 Ocak 2022 tarihinde yurt genelindeki tüm ITÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kampüslerinde aynı anda yapılan Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandı! Doğa Okulları Bursluluk Sınavındaki başarı durumunuzu ve aldığınız burs yüzdesini hemen öğrenmek için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

2022 BİLFEN GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI

2022 Bilfen Giriş Sınavı 12-13 Şubat 2022 Cumartesi ve Pazar günü yapıldı.

FİNAL KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2022

Final Koleji Bursluluk Sınavı 19-20 Şubat 2022 Cumartesi ve Pazar günü yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Öğrencilerin elde etmiş oldukları başarı durumuna göre Final Koleji Bursluluk Sınavı ile öğrencilere 2022-2023 eğitim öğretim yılında, burslu eğitim hakkı sunulacak. Final Okulları Bursluluk Sınavı sonuçlarını online olarak öğrenmek için aşağıda yer alan linke TIKLAYABİLİRSİNİZ.

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 24 OCAK 2023

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı 14-15 Ocak 2023 Cumartesi ve Pazar günü tamamlandı. Doğa Okulları Bursluluk Sınavı sonuçları açıklandığında, öğrencinin sınavdaki başarı durumunu ve aldığınız burs yüzdesini aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

İDEAL EĞİTİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

İdeal Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandı. İdeal Eğitim Kurumları  Bursluluk Sınavı 15-16 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilmişti. Sınavdaki başarı durumuna göre belli oranlarda burs kazanma şansı elde eden öğrencilerin kayıtlarını belirlenen süre içerisinde gerçekleştirmelidir. Kayseri İdeal Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarını öğrenmek için aşağıda verdiğimiz linke tıklayabilirsiniz.

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2022

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandı

15-16 Ocak 2022 tarihinde yurt genelindeki tüm ITÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kampüslerinde aynı anda yapılan Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarının açıklanmasına çok az kaldı. Her sene olduğu gibi sınava çok sayıda (200.000 civarında) öğrenci katıldı ve Doğa Okulları Bursluluk sınavına ilgi bu yıl da çok yoğundu. Doğa Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ!

2022 FİNAL KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Final Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandı mı? Bildiğiniz gibi Final Koleji Bursluluk Sınavı 19-20 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirilmişti. Sınava ilgi her sene olduğu gibi çok yoğun idi. Final Okulları Bursluluk Sınavındaki başarı durumunuzu, aldığınız burs yüzdesini ve Final Koleji Bursluluk Sınavı sonuçlarını öğrenmek için TIKLAYINIZ.

2024 MEKTEBİM KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı 13-14 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirildi. Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

Türkiye'nin bir çok ilinde ve ilçesinde şubesi olan ve her sene yeni şubeleri açılan  İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji'nin bursluluk sınavı 15-16 Ocak 2022 Cumartesi ve Pazar günü tüm Doğa Koleji Okullarında  aynı anda yapılacak. Sınava geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi öğrenciler ve veliler tarafından yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor.  Her sene düzenli olarak icra edilen ve bir çok öğrenciye burslu eğitim görme imkanı sunan Doğa Koleji Bursluluk Sınavına yaklaşık 200 bin öğrenci katılmıştı. Sınavın birinci seyansı saat 10:00'da, ikinci seyansı da saat 12:00'da, üçüncü seyansı 14:00'da ve dördüncü seyansı ise 16:00'da gerçekleştirilecek olan Doğa Koleji Bursluluk Sınav