2022 FİNAL KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Final Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandı mı? Bildiğiniz gibi Final Koleji Bursluluk Sınavı 19-20 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirilmişti. Sınava ilgi her sene olduğu gibi çok yoğun idi. Final Okulları Bursluluk Sınavındaki başarı durumunuzu, aldığınız burs yüzdesini ve Final Koleji Bursluluk Sınavı sonuçlarını öğrenmek için TIKLAYINIZ.

FİNAL OKULLARI BURSLULUK SINAVI

Final Koleji bu sene 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11.  sınıfta okuyan öğrenciler için Bursluluk Sınavı gerçekleştirdi. Final Koleji Bursluluk sınavına bu sene de yoğun katılım oldu ve sınav sonuçlarının işlenmesi, final kampüsleri bazında puanların değerlendirilip öğrencilere verilecek olanburs miktarlarının hesaplanması öngörülenden daha çok vakit alıyor. Dolayısıyla sonuçların açıklanmasının Mart ayını bulması bekleniyor. FİNAL Bursluluk Sonuçları açıklandığında aşağıda yer alan linke tıklayarak öğrenciye ait burs oranını öğrenebilrsiniz ve sonuçlarınızı öğrendikten sonra da okula kayıt için gereken evraklarınız ile birlikte sınava girmiş oluğunuz FİNAL Koleji Kampüsüne Kayıt olabilirisiniz. 

FİNAL KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

2022 FİNAL KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

4. 5. 6. 7. 8. 9. 10 .11 seviyede öğrencilerin hem ortaokul hem de lise eğitiminde faydalanabileceği burslardan olan FİNAL Koleji Bursunuzun miktarına aşağıda yer alan kısayoldan ulaşabilirsiniz. Verilen burs  eğitim ücretinden düşülerek yansıtılacak. Yani verilen burs yemek, servis, kitap ve kıyafet ücretlerini kapsamayacak. Kampüs iletişim bilgileri için aşağıda yer alan FİNAL Koleji Kampüsleri linkine TIKLAYINIZ.

FİNAL KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İlginizi Çekecek Diğer Konular

FİNAL KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2022

Final Koleji Bursluluk Sınavı 19-20 Şubat 2022 Cumartesi ve Pazar günü yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Öğrencilerin elde etmiş oldukları başarı durumuna göre Final Koleji Bursluluk Sınavı ile öğrencilere 2022-2023 eğitim öğretim yılında, burslu eğitim hakkı sunulacak. Final Okulları Bursluluk Sınavı sonuçlarını online olarak öğrenmek için aşağıda yer alan linke TIKLAYABİLİRSİNİZ.

FİNAL KURS BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2024

Final Kurs Bursluluk Sınavı Sonuçları 6-7 Ocak 2024 Cumartesi ve Pazar günkü sınav sonrasında açıklanacak. Öğrencilerin elde etmiş oldukları başarı durumuna göre Final Kurs Bursluluk Sınavı ile öğrencilere 2024-2025 eğitim öğretim yılında, burslu eğitim hakkı sunulacak. Final Kurs Bursluluk Sınavı sonuçlarını online olarak öğrenmek için aşağıda yer alan linke TIKLAYABİLİRSİNİZ.

2022 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI PUANLARI AÇIKLANDI

2022 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇ PUANLARI AÇIKLANDI! Tüm Doğa Koleji Kampüslerinde 15-16 Ocak'ta yapılan Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları ve Puanları açıklandı! Doğa Okulları Bursluluk Sınavında aldığınız Başarı Puanınızı ve aldığınız Burs Yüzdesi Oranını öğrenmek için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ OKULA KABUL SINAVI SONUÇLARI 2022

Bahçeşehir Koleji Okula Kabul Sınavı Sonuçları 19 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilen sınavın ardından açıklanıyor.  4. 5. 6. ve 7.  sınıfla için düzenlenen sınavda alınan puana ve elde edilen başarıya göre öğrencilere Bahçeşehir Okulları tarafından indirimli eğitim imkanı sunulacak. Sınav sonuçları için TIKLAYINIZ.

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 24 OCAK 2023

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı 14-15 Ocak 2023 Cumartesi ve Pazar günü tamamlandı. Doğa Okulları Bursluluk Sınavı sonuçları açıklandığında, öğrencinin sınavdaki başarı durumunu ve aldığınız burs yüzdesini aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI! 15-16 Ocak 2022 tarihinde yurt genelindeki tüm ITÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kampüslerinde aynı anda yapılan Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandı! Doğa Okulları Bursluluk Sınavındaki başarı durumunuzu ve aldığınız burs yüzdesini hemen öğrenmek için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

2022 BİLFEN GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI

2022 Bilfen Giriş Sınavı 12-13 Şubat 2022 Cumartesi ve Pazar günü yapıldı.

2024 MEKTEBİM KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı 13-14 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirildi. Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ.

İDEAL EĞİTİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

İdeal Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandı. İdeal Eğitim Kurumları  Bursluluk Sınavı 15-16 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilmişti. Sınavdaki başarı durumuna göre belli oranlarda burs kazanma şansı elde eden öğrencilerin kayıtlarını belirlenen süre içerisinde gerçekleştirmelidir. Kayseri İdeal Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarını öğrenmek için aşağıda verdiğimiz linke tıklayabilirsiniz.

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2022

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandı

15-16 Ocak 2022 tarihinde yurt genelindeki tüm ITÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kampüslerinde aynı anda yapılan Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarının açıklanmasına çok az kaldı. Her sene olduğu gibi sınava çok sayıda (200.000 civarında) öğrenci katıldı ve Doğa Okulları Bursluluk sınavına ilgi bu yıl da çok yoğundu. Doğa Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ!