NESİBE AYDIN LİSELERE GİRİŞ VE BURSLULUK SINAVI

Nesibe Aydın Eğitim Kurumları tarafından yapılan duyuruya göre; 2016-2017 eğitim öğretim yılı Nesibe Aydın Liselerine Bursluluk ve Giriş Sınavı ile öğrenci kabul edilecek. Nesibe Aydın Bursluluk sınavi 28 Şubat 2016 Pazar günü gerçekleştirilecek. Bursluluk Sınavına kayıt yapmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. Ayrıca Nesibe Aydın Koleji Sınav Konuları ve NESİBE AYDIN BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Burs ve Kayıt Hakkı Neye Göre Verilecek? Detaylar Şöyle:

  • Burs ve kayıt hakkı, sınava katılan öğrencilerin aldıkları derecelere göre verilecektir.
  • Nesibe Aydın Fen Lisesinin baraj puanı, Nesibe Aydın Okulları Liselerinden daha yüksek olacaktır.
  • Giriş Sınavlarından bir hafta sonra, Liseye kayıtlar kapanacaktır.
  • Kayıt olma Hakkı ve Bursluluk için 28 Şubat 2016 Pazar günü yapılacak olan Bursluluk ve Giriş Sınavı başvurusu hemen yapılmalıdır.
  • Sınava katılabilmek için, okullarımıza gelerek bizzat başvurabilirsiniz ya da aşağıda yer alan onlini başvuru linkine tıklayarak başvuruyu tamamlayabilirsiniz.
  • Yıldızlar Lisesi’nin Bursluluk ve Kabul sınavı Kızılay’da yapılacaktır.
  • Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve IB DP’nin sınavları Gölbaşı Kampüsünde yapılacaktır.
  • Başvuru sırasında seçeceğiniz lisenin ismi belirtilmelidir.
  • Burs Koşullarıyla ilgili bilgiyi okula bizzat gelerek detaylı olarak alabilirsiniz.

Nesibe Aydın Okulları Bursluluk Sınavı Başvurusu İçin TIKLAYINIZ

Nesibe Aydın Okulları Bursluluk Sınavı SONUÇLARI  İçin TIKLAYINIZ

Nesibe Aydın Yıldızlar Lisesi

Adres: Meşrutiyet Caddesi Hatay Sokak No:22
Kızılay/Ankara

Tel: 0 312 418 07 78

Nesibe Aydın Gölbaşı Kampüsü

Adres: Haymana Yolu 5. Km. Karşıyaka Mahallesi 577. Sokak No:1,
Gölbaşı / Ankara

Tel: 0 312 498 25 25

İlginizi Çekecek Diğer Konular

NESİBE AYDIN OKULLARI SEÇME SINAVLARI NE ZAMAN?

NESİBE AYDIN OKULLARI, FEN VE ANADOLU LİSELERİNİN ( 9,10,11 ve 12.) sınıflarına, kontenjan dahilinde 11 Ocak 2015 Pazar günü yapılan sınavda barajı geçemeyen ve kayıt hakkı bulamayan öğrenciler için  22 Mart Pazar günü NESİBE AYDIN OKULLARI seçme sınavına katılabilirler. Kontenjan olması durumunda, 22 MART sınav sonucuna göre de öğrenci kabulü yapılacaktır.

Anadolu Lisesi tanıtım seminerleri ve kampüs gezileri için, her CUMARTESİ günü saat 10.00- 12.00 arasında dönem sonuna kadar randevu alabilirsiniz. Seminerlere katılmak için 0312 4982525 nolu telefonu arayabilirsiniz.

NESİBE AYDIN LİSE BURSLULUK SINAVI - 26 ŞUBAT 2017

Nesibe Aydın Eğitim Kurumları tarafından yapılan duyuruya göre; 2017-2018 eğitim öğretim yılı Nesibe Aydın Yıldızlar Lisesi ve Gölbaşı Kampüsü Liselerine Bursluluk ve Giriş Sınavı ile öğrenci kabul edilecek. Nesibe Aydın Bursluluk sınavi 26 Şubat 2017 Pazar günü yapılacak. Nesibe Aydın Liseleri Bursluluk Sınavına kayıt yapmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. Ayrıca Nesibe Aydın Koleji Sınav Konuları ve NESİBE AYDIN BURSLULUK SINAVINA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

TED ANKARA KOLEJİ SEÇME SINAVI

TED tarafından yapılan duyuruya göre,  TED Ankara Koleji Vakfı Özel İlkokul ve Ortaokulu 2, 3, 4, 5 ve 6. Sınıflarına seçme sınavı ile öğrenci alınacak. Sınav Başvurusu 20 Nisan-15 Mayıs 2015 tarihleri arasında yapılacak. Başvuru yapmak isteyen aday velilerin 13 Nisan 2015 tarihinden itibaren aşağıdaki linke tıklamaları gerekmektedir. Bu linke tıklayarak ulaşılacak internet adresinden aday başvuru formu doldurulup kayıt yapılması ve kendi belirleyecekleri gün ve saatte elektronik ortamda randevu
alacaklardır. TED Ankara Koleji Seçme sınavı yeri, günü ve saati, sınava ait e-kılavuz aşağıda verilmiştir. Başvuru yapan öğrencilerimize başarılar dileriz.
 

TED TAM EĞİTİM BURSU BAŞVURULARI

TED Okulları, maddi imkanları yetersiz öğrencilerin öğrenimlerine TED'de devam etmelerine yönelik burs verecek. Buna yönelik olarak yazılı sınav 5 Mart 2016 Cumartesi günü yapılacak. Yazılı sınavda alınan başarıya göre de öğrecilerle mülakat yapılacak. TED Tam Eğitim Bursu ile detaylar, başvuru koşulları ayrıntılarda yer almaktadır. Başvuru için aşağıdaki Başvuru linkine tıklayabilirsiniz.

 

TEVFİK FİKRET ANAOKULU ÖĞRENCİ ALIMI

Ankara Tevfik Fikret Anaokulu'na kontenjan dahilinde kura çekimi ile öğrenci alınacak. 2011, 2012, 2013 doğumlular arasında yapılacak olan kura çekimi 7 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. Kura çekimine katılmak isteyen öğrencilerin ön kayıtlarının yaptırmış olmaları gerekiyor. Tevfik Fikret Anaokuluna ön kayıt ve kura çekimi ile ilgili detaylar için TIKLAYINIZ.

TED OKULLARI BURSLULUK SINAVI

TED Okulları, başarılı ancak maddi imkanları yetersiz öğrencilerin öğrenimlerine 2017-2018 eğitim öğretim yılından itibaren TED'de devam etmelerine yönelik olarak burs verecek. Buna yönelik olarak TED Bursluluk Sınavı 25 Şubat 2017 Cumartesi tek oturum olarak yapılacak. TED İstanbul ve TED Kuzey Kıbrıs Kolejleri ’ne Tam Eğitim Bursu Sınavıyla öğrenci alınmayacaktır. BTED Tam Eğitim Bursu ile detaylar, başvuru koşulları aşağıda yer almaktadır. TED Bursluluk Sınavına katılmak için TIKLAYINIZ

 

NESİBE AYDIN ANKARA OKULLARI BURSLULUK SINAVI 25 ŞUBAT - 18 MART 2018

Nesibe Aydın Ankara Okulları Giriş ve Bursluluk Sınavı 25 Şubat ve 18 Mart 2018 Pazar günü yapılacak. 2018 - 2019 eğitim öğretim yılında Nesibe Aydın Ankara Okulları Giriş ve Bursluluk Sınavı ile öğrencinin başarısına göre kayıt ve burslu eğitim imkanı verilecek. Nesibe Aydın Ankara Koleji Bursluluk sınavi konuları ve sınav ile ilgili detaylı bilgi aşağıda verilmiştir. NESİBE AYDIN ANKARA OKULLARI GİRİŞ VE BURSLULUK SINAVINA BAŞVURMAK ve BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TED OKULLARI TAM EĞİTİM BURSLULUK SINAVI - 24 ŞUBAT 2018

TED Tam Eğitim Bursluluk Sınavı 24 Şubat 2018  Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Türk Eğitim Derneği, bugüne kadar yaklaşık 48 bin başarılı fakat maddi imkanları yetersiz öğrenciye karşılıksız burs imkanı sağladı. TED Okulları, başarılı ancak maddi imkanları yetersiz öğrencilerin öğrenimlerine 2018-2019 eğitim öğretim yılından itibaren TED'de devam etmelerine yönelik olarak burs verecek.

TED TAM EĞİTİM BURSLULUK SINAVI - 2019

TED Tam Eğitim Bursluluk Sınavı 30 Mart 2019  Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Son Başvuru Tarihi 9 Mart 2019! Türk Eğitim Derneği, bugüne kadar yaklaşık 48 bin başarılı fakat maddi imkanları yetersiz öğrenciye karşılıksız burs imkanı sağladı. TED Okulları, başarılı ancak maddi imkanları yetersiz öğrencilerin öğrenimlerine 2019-2020 eğitim öğretim yılından itibaren TED'de devam etmelerine yönelik olarak burs verecek.

TED TAM EĞİTİM BURSLULUK SINAVI 2022

TED Tam Eğitim Bursluluk Sınavı 19 Şubat 2022 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Son Başvuru Tarihi 28 Ocak 2022! Türk Eğitim Derneği, bugüne kadar yaklaşık 50 bin üzerinde başarılı fakat maddi imkanları yetersiz öğrenciye karşılıksız burs imkanı sağladı. TED Okulları, başarılı ancak maddi imkanları yetersiz öğrencilerin öğrenimlerine 2022-2023 eğitim öğretim yılından itibaren TED'de devam etmelerine yönelik olarak burs verecek. Yurt genelindeki 35 TED Kolejinde gerçekleştirilecek TED Tam Eğitim Bursuluk sınavı ile detaylar, başvuru koşulları aşağıda yer almaktadır. TED Bursluluk Sınavına başvurmak için TIKLAYINIZ