ARI KOLEJİ YAZ OKULU

1996 yılından günümüze her yaz Arı Okulları uzman eğitici ve antrenör kadrosuyla 7-11 yaş arası tüm öğrencilere alternatif bir yaz tatili olanağı sunmaktadır. Arı Yaz Okulu, çocuklara eğlenceli bir tatille birlikte sosyal bir birey olarak yetişmelerine katkı sağlamaktadır. Bu yıl da iki dönemden oluşan  Arı Yaz Okulu Programının detayları için aşağıda vereceğim linkleri tıklayabilirsiz?

 Arı Koleji Yaz Okulu Programı: 

I. Dönem  20 Haziran - 1 Temmuz
II. Dönem 11 Temmuz - 22 Temmuz tarihleri arasında uygulanacaktır.

Arı Koleji Yaz Okulu Ücretleri?

2 Haftalık Ücret - 1150 TL (Ücretlere servis, günde 3 öğün yemek ve kdv dahildir.)
4 Haftalık Ücret -  2120 TL(Ücretlere servis, günde 3 öğün yemek ve kdv dahildir.)

5. sınıftan 6. sınıfa geçen öğrenciler için 1. Dönem yalnız Microsoft Sertifikalı kodlama eğitimi programı (20 Haziran - 1 Temmuz 2016) uygulanacaktır.
Program Ücreti 1600 TL

ARI KOLEJİ YAZ OKULU BAŞVURU için TIKLAYINIZ!!

Arı Koleji Yaz Okulu Fiyat Bilgisi TIKLAYINIZ!!

Hafta içi her gün 08.30 - 17.00 saatleri arasında açık olan Arı Yaz Okulu'nda öğrenciler, belirlenen program dikkate alınarak yaşlarına göre gruplandırılmaktadır. Sportif, sanatsal, kültürel ve akademik nitelikli etkinlikler, haftanın belirli günlerinde düzenli ve dönüşümlü olarak yürütülmektedir. Haftalık etkinlik programları, grupların aynı mekanlarda ve aynı zaman dilimi içinde bir araya gelmeyeceği şekilde düzenlenmekte ve uygulanmaktadır. Etkinlikler, konusunda uzman eğitici ve antrenörler gözetiminde yürütülmekte ve her gruptan sorumlu olan bir öğretmen gün boyu öğrencilerle birlikte olmaktadır.

Arı Koleji Kampüsün de Çocuk Havuzu, Olimpik Yüzme Havuzu, Açık-Kapalı Basketbol Sahaları, Binicilik Alanı, Spor Salonları, Çim Futbol Sahası, Sinema Salonu, Yaratıcı Sanatlar Atölyeleri, Çocuk Parkı, Masa Tenisi Mekanları, İnternet Odaları, Jimnastik Salonu, Satranç Odası, Müzik Odası bulunmaktadır. Diğer Yaz Okullarından farklı olarak tüm etkinlikler Arı Okulları Kampüsü'nde yapılmaktadır. Böylelikle öğrenciler güvenli bir ortamda faaliyetlerini sürdürebilmektedir.

Arı Yaz okulu öğrencilerine her gün sabah ve ikindi kahvaltısı ile öğle yemeği sunulmaktadır. Gelişme çağında olan ve spor yapan çocukların günlük kalori ve besin öğesi ihtiyaçları göz önüne alınarak belirlenen menüler, hijyen kurallarına uyularak, Arı Okulları'nın tesislerinde hazırlanmaktadır.

Yaz Okulu süresince de okul doktoru öğrencilerin rutin sağlık kontrollerini yapmaktadır. Ayrıca, tüm gün hemşire ve öğlenleri okul doktoru tarafından sağlık hizmeti verilmektedir.

7- 11 YAŞ GRUBU ETKİNLİKLERİ

Sportif Etkinlikler : Yüzme, Tenis, Basketbol, Futbol, Okçuluk, Voleybol, Binicilik, Bisiklet Eğitimi, Oryantiring, Step, Pilates, Masa Tenisi.

Kültürel, Sanatsal ve Diğer Etkinlikler: Kinect Brain Games, Digital Bees, Bee a Cook, Outdoor Scrabble, Bee a Singer, Movie Time, Yaratıcı Sanatlar, Müzik, Resim, Dans, Yarışmalar, Dönem Sonu Partileri.

Programa tüm etkinlikler dahildir, seçmeli ders bulunmamaktadır.

 

Önokul yaz tatili boyunca açık olup, 3-6 yaş grubu öğrencilere hizmet vermeye devam etmektedir.

3-6 YAŞ GRUBU ETKİNLİKLER

Yüzme, Binicilik, Bisiklet Eğitimi, Basketbol, Cimnastik, İngilizce, Müzik, Eğitsel Oyun, Bilgisayar, Yaratıcı Sanatlar.

 

Yaz Okulu Bilgi için: 0 312 286 85 85

7-11 yaş / 1145 - 1152 

Yaz Okulu Bilgi için : 0 312 286 85 85
3-6 yaş / 1313 

İlginizi Çekecek Diğer Konular

TEKDİL İNGİLİZCE YAZ OKULU BAŞLIYOR

TEKDİL İngilizce Öğrenim Merkezi Çayyolu Şubesi, Türk ve Yabancı öğretmenlerle birlikte tüm ilkokul ve ortaokul öğrencilerine, İngilizceyi severek ve yaşayarak öğreneceği bir yaz tatili olanağı sunacak. Tekdil yaz okulu ile ilgili detaylar şöye:

MAYA KOLEJİ YAZ OKULU

Maya Okulları bu yıl Yaz Tatilini Okulda Geçirmek için Çok Sebep Var! sloganı ile tatilini sıkılmadan verimli geçirmek isteyen  çocuklarımıza  spor, bilim, sanat ve eğlence dolu bir yaz okulu sunuyor...

Maya Koleji  İncek  Kampüsünde gerçekleştirilicek yaz okulunda çocuklara  yüzme, step-futbol, basketbol, voleybol, binicilik,  ingilizce, drama, tenis, müzik, seramik, geleneksel çocuk oyunları, robotik çalışmalar gibi alanlarda eğlenceli çalışmalar yaptırılacak ve  alan gezileri aracılığı ile çocuklara sanata ve kültürümüze ilişkin farklı bakış açılarını deneyim etme olanağı sağlanacaktır.

SINAV KOLEJİ YAZ OKULU

Sınav Koleji Yaz Okulu bu yıl  20 Haziran 2016, Pazartesi tarihinde başlıyor. Bilim, sanat ve spor içeren programları ile oldukça yoğun ve keyifli bir yaz Sınav Kolejinde siz değerli velileri ve sevgili öğrencileri bekliyor... Yaz tatillinde hem eğlenmek hem de birçok alanda eğitim almak isteyen öğrenciler için dolu dolu bir program içeren yaz okulunun programını detaylı görmek için aşağıda vereceğim linkleri tıklayın lütfen...

BİLFEN YAZ OKULU

2015-2016 eğitim - öğretim yılında  1, 2, 3, 4, 5 ve 6. sınıfta halen öğrenim gören öğrenciler için yaz okulu açan Bilfen Ankara Koleji planlanmış ilgi çekici konuları, tecrübeli ingilizce öğretmenleri ve donanımlı kadrosu ile dolu dolu keyifli bir yaz geçirmeyi planlayan çocukları bekliyor...

Üç Dönemden oluşan yaz okulu programı

1. DÖNEM : 6 - 17 Haziran 2016 

2. DÖNEM: 20 Haziran - 1 Temmuz 

3. DÖNEM: 11 - 22 Temmuz tarihleri arasında  gerçekleşecek.

Bilfen Yaz Okulu Fiyat Bilgisi TIKLAYINIZ!!