2024 MBA OKULLARI BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

MBA Okulları Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçarı Açıklandı! 6-7 Ocak 2024 tarihlerinde yapılan MBA Okulları Koleji Bursluluk Sınavı sınav sonucunuzu öğrenmek ve burslu eğitim hakkından faydalanmak için TIKLAYINIZ.

MBA OKULLARI BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

İSTEK KOLEJİ Bursluluk Sınavı Sonuçları 6-7 Ocak 2024 Cumartesi ve Pazar günü yapılan olan sınavın sonrasındaki değerlendirmenin Sınav Koleji yönetimi tarafından tamamlanmasını müteakiben 13 Ocak 2024 tarihinde açıklandı. Sınav Bursluluk Sınavı Sonuçları için aşağıda verilen linke TIKLAYINIZ!

2024 MBA OKULLARI BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

MBA OKULLARI BURSLULUK SINAVI

MBA Koleji tarafından düzenlenen Bursluluk Sınavına MEB’e bağlı olan özel okullarda ve devlet okullarında eğitimine devam eden 4. 5. 6. 7. ve 8.  sınıf öğrencilerini kapsayan MBA Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları 13 Ocak 2024 tarihinde açıklandı. Kayıt olmak istediğiniz MBA Koleji ve kazandığınız bursluluk oranını ve sınav puanınızı öğrenmek için aşağıda yer alan linke TIKLAYINIZ

MBA OKULLARI BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

MBA OKULLARINA BURSLU KAYIT İŞLEMLERİ

MBA Okulları Bursluluk Puanınıza göre size verilen burs desteği ile kayıt işlemleriniz tamamlamak için, kayıt yaptırmak istediğiniz İstek Koleji Kampüsünden bilgi alabilirsiniz. MBA Koleji'ne kayıt yaptırmak ve öğrenci kayıt işlemleri için aşağıdaki linke TIKLAYABİLİRSİNİZ.

MBA OKULLARINA KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ

İlginizi Çekecek Diğer Konular

İSTEK OKULLARI BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

İstek Okulları Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçarı Açıklandı! 12-13 Şubat 2022 tarihlerinde yapılan İstek Okulları Koleji Bursluluk Sınavı sınav sonucunuzu öğrenmek ve burslu eğitim hakkından faydalanmak için TIKLAYINIZ.

2022 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI PUANLARI AÇIKLANDI

2022 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇ PUANLARI AÇIKLANDI! Tüm Doğa Koleji Kampüslerinde 15-16 Ocak'ta yapılan Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları ve Puanları açıklandı! Doğa Okulları Bursluluk Sınavında aldığınız Başarı Puanınızı ve aldığınız Burs Yüzdesi Oranını öğrenmek için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ OKULA KABUL SINAVI SONUÇLARI 2022

Bahçeşehir Koleji Okula Kabul Sınavı Sonuçları 19 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilen sınavın ardından açıklanıyor.  4. 5. 6. ve 7.  sınıfla için düzenlenen sınavda alınan puana ve elde edilen başarıya göre öğrencilere Bahçeşehir Okulları tarafından indirimli eğitim imkanı sunulacak. Sınav sonuçları için TIKLAYINIZ.

2023 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

2023 Doğa Koleji Bursluluk Sınavı 14-15 Ocak 2023 Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilecek.  Doğa Okulları Bursluluk Sınavı sonuçları açıklandığında, öğrencinin sınavdaki başarı durumunu ve aldığınız burs yüzdesini öğrenmek için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI! 15-16 Ocak 2022 tarihinde yurt genelindeki tüm ITÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kampüslerinde aynı anda yapılan Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandı! Doğa Okulları Bursluluk Sınavındaki başarı durumunuzu ve aldığınız burs yüzdesini hemen öğrenmek için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

2022 BİLFEN GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI

2022 Bilfen Giriş Sınavı 12-13 Şubat 2022 Cumartesi ve Pazar günü yapıldı.

FİNAL KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2022

Final Koleji Bursluluk Sınavı 19-20 Şubat 2022 Cumartesi ve Pazar günü yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Öğrencilerin elde etmiş oldukları başarı durumuna göre Final Koleji Bursluluk Sınavı ile öğrencilere 2022-2023 eğitim öğretim yılında, burslu eğitim hakkı sunulacak. Final Okulları Bursluluk Sınavı sonuçlarını online olarak öğrenmek için aşağıda yer alan linke TIKLAYABİLİRSİNİZ.

MBA OKULLARI BURSLULUK SINAVI 2022

MBA Okulları Bursluluk Sınavına katılmak isteyenler öğrenciler için 2022 sınav tarihleri açıklandı. MBA Okulları Bursluluk Sınavı her sene olduğu gibi bu sene de okul tarafından belirlenen tarih olan 19-20 Mart 2022 tarihinde yapılacak. MBA Okulları Bursluluk Sınavında başarı gösteren öğrencilere 2022-2023 eğitim yılında, burslu ve indirimli eğitim hakkı sunulmaktadır. MBA Okulları Bursluluk Sınavı başvurusu ve sınav ile ilgili detaylı bilgilere aşağıda yer alan SINAV BAŞVURUSU linkinden ulaşabilirsiniz.

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 24 OCAK 2023

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı 14-15 Ocak 2023 Cumartesi ve Pazar günü tamamlandı. Doğa Okulları Bursluluk Sınavı sonuçları açıklandığında, öğrencinin sınavdaki başarı durumunu ve aldığınız burs yüzdesini aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

2024 MEKTEBİM KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı 13-14 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirildi. Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ.