2023 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

2023 Doğa Koleji Bursluluk Sınavı 14-15 Ocak 2023 Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilecek.  Doğa Okulları Bursluluk Sınavı sonuçları açıklandığında, öğrencinin sınavdaki başarı durumunu ve aldığınız burs yüzdesini öğrenmek için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

2023 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

2023 Doğa Bursluluk Sınavı Sonuçları 14 ve 15 Ocak 2023 Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan Bursluluk Sınavı değerlendirme işlemlerinin tamamlanmasını müteakiben 24 Ocak 2023 tarihinde  açıklanıyor.  2023 Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandığında aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

DOĞA KOLEJİ 2023 BURSLULUK SINAVI

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı'na bu sene (2022-2023 eğitim öğretim yılında) 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ve 11. sınıflarda eğitim gören öğrenciler katılıyor. Doğa Koleji Bursluluk sınavına her sene olduğu gibi yoğun bir ilgi ve katılım olması bekleniyor. Doğa Kolejinin kendi öğrencileri ise sadece 4. ve 8. sınıf düzeyinde katılım sağlıyor. Doğa Koleji tarafından öğrencinin sınavda elde etmiş olduğu başarı dikkate alınarak verilecek olan burs 2023-2024 Eğitim yılında kayıt yaptıracak öğrenciler için geçerli olacak. 

Doğa Koleji Burs oranları, ilgili kampüs için belirlenen burslu öğrenci kontenjanına göre düzenlenecek. Öğrenci, kazandığı bursu yalnızca sınava girdiği kampüste kullanabilecek.  Doğa Koleji Bursluluk Sınavının yeri, öğrencinin online başvuru formunda ve giriş belgesinde belirtilen okul olacak. Yani sınava farklı bir kampüste sınava katılım sağlamak mümkün olmayacak.

 Sınava katılacak öğrenciler, online başvuru sonrasında oluşturulan giriş belgesini, kimlik kartını veya resimli/onaylı öğrenci belgelerini yanlarında getirmek zorunda. Sınav giriş belgesi ve kimlik belgesi olmayan öğrenciler sınava alınmayacak.

Doğa Koleji Bursluluk Sınavına online başvurunuzu 13 Ocak 2023 Cuma günü saat 13:00'a kadar yapabilirsiniz. Sınava kayıt için aşağıdaki linke tıklayınız.

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVINA BAŞVURMAK  İÇİN TIKLAYINIZ

DOĞA KOLEJİ İLETİŞİM

Adres: Barbaros Mah. Halk Cad. Kardelen Sok. No:2 Incity C Blok Ataşehir / İstanbul

Tel: 444 36 42

Mail: info@dogakoleji.k12.tr

İlginizi Çekecek Diğer Konular

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 24 OCAK 2023

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı 14-15 Ocak 2023 Cumartesi ve Pazar günü tamamlandı. Doğa Okulları Bursluluk Sınavı sonuçları açıklandığında, öğrencinin sınavdaki başarı durumunu ve aldığınız burs yüzdesini aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

2024 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ. Doğa Koleji Bursluluk Sınavı 13-14 Ocak 2024 Cumartesi ve Pazar günü tamamlandı. Doğa Okulları Bursluluk Sınavı sonuçları açıklandı. Öğrencinin sınavdaki başarı durumunu ve aldığınız burs yüzdesini aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI! 15-16 Ocak 2022 tarihinde yurt genelindeki tüm ITÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kampüslerinde aynı anda yapılan Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandı! Doğa Okulları Bursluluk Sınavındaki başarı durumunuzu ve aldığınız burs yüzdesini hemen öğrenmek için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

2022 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

Türkiye'nin bir çok ilinde ve ilçesinde şubesi olan ve her sene yeni şubeleri açılan  İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji'nin bursluluk sınavı 15-16 Ocak 2022 Cumartesi ve Pazar günü tüm Doğa Koleji Okullarında  aynı anda yapılacak. Sınava geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi öğrenciler ve veliler tarafından yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor.  Her sene düzenli olarak icra edilen ve bir çok öğrenciye burslu eğitim görme imkanı sunan Doğa Koleji Bursluluk Sınavına yaklaşık 200 bin öğrenci katılmıştı. Sınavın birinci seyansı saat 10:00'da, ikinci seyansı da saat 12:00'da, üçüncü seyansı 14:00'da ve dördüncü seyansı ise 16:00'da gerçekleştirilecek olan Doğa Koleji Bursluluk Sınav

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

EVET AÇIKLANDI! İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinin başarılı öğrencileri %100'e varan burs oranlarıyla ödüllendirdiği Bursluluk Sınavı, 201.183 öğrencinin katılımı ile 15 ve 16 Ocak’ta tüm Doğa Koleji Kampüslerinde gerçekleşti. Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen bursluluk sınavına İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejli olmak isteyen 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf kademesinden öğrenciler katıldı. Doğa Okulları Bursluluk Sınavındaki başarı durumunuzu ve aldığınız burs yüzdesini hemen öğrenmek için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

2024 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

DOĞA KOLEJİ 2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BURSLULUK SINAVI 13 Ocak Cumartesi ve 14 Ocak Pazar günü yapılıyor.  Tüm 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11. sınıflarına devam eden öğrenciler Doğa Koleji Bursluluk Sınavına ücretsiz olarak katılıyor. Peki Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Detaylar için TIKLAYINIZ.

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Açıklanıyor. Türkiye'nin bir çok ilinde ve ilçesinde şubesi olan ve her sene yeni şubeleri açılan  Doğa Koleji'nin bursluluk sınavı 13 Ocak 2018 Cumartesi günü tüm Doğa Koleji Okullarında  aynı anda tamamlandı. Sınava yaklaşık 150 bin öğrenci katıldı. Sınavın birinci seyansı saat 10:00'da, ikinci seyansı da saat 13:00'da gerçekleştirilen Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Açıklandı mı? Doğa Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları Listesi Nereden Yayınlanacak? Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarına Göre Ne Kadar Burs Verilecek? 

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

2022 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI PUANLARI AÇIKLANDI

2022 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇ PUANLARI AÇIKLANDI! Tüm Doğa Koleji Kampüslerinde 15-16 Ocak'ta yapılan Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları ve Puanları açıklandı! Doğa Okulları Bursluluk Sınavında aldığınız Başarı Puanınızı ve aldığınız Burs Yüzdesi Oranını öğrenmek için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

13 Mart 2018 Cumartesi tüm Doğa Koleji Okullarında gerçekleştirilen Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarının açıklanmasına az süre kaldı. Doğa Okulları Bursluluk Sınavındaki başarı durumunuzu ve aldığınız burs oranını öğrenmek için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2022

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandı

15-16 Ocak 2022 tarihinde yurt genelindeki tüm ITÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kampüslerinde aynı anda yapılan Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarının açıklanmasına çok az kaldı. Her sene olduğu gibi sınava çok sayıda (200.000 civarında) öğrenci katıldı ve Doğa Okulları Bursluluk sınavına ilgi bu yıl da çok yoğundu. Doğa Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ!