ATLANTİK AHMET ULUSOY LİSELERİ

Özel Ahmet Ulusoy Liseleri, 2003 yılında eğitim öğretime başlayan köklü ve değerli okullardan biridir. Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi ve Uluslar arası Bakalorya Programı (IB) ile eğitim faaliyetlerini devam ettirmektedir. Öğrencilerinin kendi kültürel değerlerini koruyarak dünya standartlarında evrensel bir vizyonda yetiştirmeyi amaçlayan okullar bir çok dalda ödül almış öğrencileri ile gurur duymaktadır.

Okul ayrıca dünyada 3500 kadar üniversitenin tanıdığı IB Diploma Programını uygulamaktadır. Öğrencile uzman öğretmen kadrosu ile SAT ve TOFFL sınavlarına da hazırlanmaktadırlar.

 

Okul Adı

ATLANTİK AHMET ULUSOY LİSELERİ

Telefon

0 312 4602020

Adres

Adnan Menderes Caddesi Andaç Sokak No:16 İncek / Ankara

Web Sitesi

Atlantik Giriş Sınavı Başvuru

 

 

Okul Tipi: 

İlginizi Çekecek Diğer Konular

ÇAPA KOLEJİ

Okul Resim: 

Güzel İlimiz İzmir'in Menemen ve Aliağa ilçelerinde yer alan okul, Anaokulu,İlkokul,Ortaokul ve Lise bölümleri ile faaliyet göstermektedir. Sadece Menemen İlçesinde Lise Bölümlerini barındıran okul Sağlık Lisesi, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi ile başarılı gençler yetiştirmektedir.

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT KOLEJİ

Okul Resim: 

Adana Çukurova'da hizmet veren okul anasınıfı, ilk , orta öğretim ve lise bölümleri ile faaliyet göstermektedir. Başkent Üniversitesi kurucu rektörü Prof. Dr. Mehmet HABERAL'ın destekleri ve kurucu temsilcisi sayın Dr. Esma ÇALIK   tarafından yönetilen okul Adana'da Başkent Üniversite'sinin adını duyurmuş değerli okullardan biridir.

Bir Başkentli olarak Adana'da yer alan Başkent Koleji değerli eğitimci kadrosu, kapsamlı eğitim felsefesi ile Çukurova Bölge'sin de fark yaratmış başarılı bir okuldur.

 

 

 

ÖZEL NECİP FAZIL KISAKÜREK LİSELERİ

Okul Resim: 

Özel Samanyolu Necip Fazıl Kısakürek Liseleri, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi olmak üzere iki bölümde hizmet vermektedir.

Günümüz de çocuğumuzu güvenle teslim edebileceğimiz okulu bulmakta her geçen gün daha da zorlanıyoruz. Özellikle Lise eğitimi çok önemli çocuğun üniversite hayatından önce hayata pişeceği önemli bir yer. Okul hakkında detaylı bir bilgiye sahip değilim ama okulu incelemenizi tavsiye ederim...  

Fiyat tablosuna ve okul hakkında detaylı bilgilere ekte vereceğim linklerden ulaşabilirsiniz.

MURADİYE LİSELERİ

Okul Resim: 

Özel Muradiye Liseleri ilk olarak 1985–1986 eğitim – öğretim yılında  Erkek Lisesi olarak faaliyetine başlamıştır. Şu anda Anadolu Lisesi , Genel Lise, Fen Lisesi ve Sosyal Bilimler Liseleri ile faaliyetini sürdürmektedir.

Okul da pansiyon olarak kullanılan ve Eğitim Öğretimin Yapıldığı İki Ayrı Blok mevcuttur.

ÖZEL KOBEL ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ

Okul Resim: 

2012 - 2013 eğitim öğretim yılında faaliyete geçen lise Adana Ceyhan İlçesin'de yer almaktadır. Hemşire ve Acil Tıp Teknisyeni yetiştiren okul hızla çoğalan Özel Sağlık Meslek Liselerinden biridir. Okul hakkında detaylı bilgi almak için ekteki linki inceleyebilir, iletişim bilgilerini aşağıda ki tablodan edinebilirsiniz.

Ülkemizde sağlık sektöründe çok sayıda çalışan açığı düşünüldüğünde sağlık meslek liselerinin önemli bir yeri var diye düşünüyorum. Okula ve tüm öğrencilere başarılar dilerim...

ANAFEN OKULLARI

Okul Resim: 

Anafen Okulları İstanbul'da  Ataşehir,Çamlıca,Çekmeköy,Çengelköy,Sultanbeyli,Yeşil Vadi'de ANAOKULLARI ,

Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Anadolu ve Fen Lisesi

Okul Resim: 

2003-2004 eğitim öğretim yılında açılan, Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Anadolu ve Fen Lisesi kuruluş aşamasından bu güne kadar bir çok başarıya imza atmıştır. Bilgi toplumuna pozitif katılımcılar yetiştiren okul öğrencilerine gereken bilgi, beceri ve insani değerleri kazandırıp çağdaş bir öğretim kültürü oluşturduktan sonra hedefledikleri üniversitelere ulaşmalarını sağlamaktadır.

ASFA ANKARA FERDA KOLEJİ

Okul Resim: 

Asfa Okulları, 1995 yılında eğitim hayatına başlamıştır. Kuruluş amacı hayırlı nesiller yetiştirmek olan Asfa Ferda Koleji  ilk olarak Anasınıfı, ilkokul, ortaokul, liseSüper Lise ve Anadolu Lisesi ile faaliyete başlamıştır.

OKYANUS KOLEJLERİ

Okul Resim: 

Okyanus Holding'e bağlı olan Okyanus Koleji  2004 yılında Avcılar Okyanus Koleji ile eğitim öğretim hayatına başlamıştır. 

ADIYAMAN ÖZEL Pİ OKULLARI

Okul Resim: 

Özel Pi Okulları Adıyaman'da Anaokul,İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lise bölümleri ile eğitim öğretim vermektedir. Pi okulları farkını Adıyaman'da yaşayan ve yaşamak isteyen veli ve öğrenciler okul hakkında detaylı bilgileri ekte vereceğim tablodan edinebilirler.