IŞIKKENT KOLEJİ

1998 yılında, Işıkkent Eğitim Kampusü, anaokulu, ilköğretim 1. ve 2. sınıflarla eğitim-öğretime başladı. Anaokulundan üniversiteye kadar, bütünsel ve dengeli bir eğitim sunan Işıkkent Eğitim Kampusü, 2005-2006 döneminde Hazırlık ve 9. sınıflar olmak üzere lise eğitimine başladı.

2012-2013 yılında yatılı lise bölümünü faaliyete geçirdi.

Işıkkent Koleji , Anaokulu ve İlköğretim Okulu, Aralık 2008 tarihinde, Lise bölümü ise Temmuz 2011 tarihinde Council of International Schools (Uluslararası Okullar Konseyi) ve Mayıs 2011 tarihinde Cambridge Üniversitesi tarafından Cambridge Eğitim Programlarını uygulamak üzere akredite edilmiştir.

Işıkkent İlköğretim Okulu, 2012-2013 döneminde aday okul olarak başladığı IB-PYP (Uluslararası bakalorya ilk yıllar programı) dahilinde Türkiye'de   IB-PYP 16 okul arasında yer aldı.

25 MART 2015 Çarşamba günü saat 13:00 de tanıtım günleri düzenleyen okulu ziyaret ederek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.. Okulun iletişim bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz..

 

 

Okul Adı

IŞIKKENT KOLEJİ

Telefon

0 232 462 71 00

Adres

6240/5 Sokak No:3 Karacaoğlan Mahallesi,35070 

Yeşilova / İZMİR

 

Web Sitesi

IŞIKKENT KOLEJİ KAYIT TIKLA

 

 

Bulunduğu İlçe: 
Bulunduğu Şehir: 

İlginizi Çekecek Diğer Konular

ÇAPA KOLEJİ

Okul Resim: 

Güzel İlimiz İzmir'in Menemen ve Aliağa ilçelerinde yer alan okul, Anaokulu,İlkokul,Ortaokul ve Lise bölümleri ile faaliyet göstermektedir. Sadece Menemen İlçesinde Lise Bölümlerini barındıran okul Sağlık Lisesi, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi ile başarılı gençler yetiştirmektedir.

ÖZEL PİRİ REİS OKULLARI

Okul Resim: 

Orion Eğitim Vakfı tarafından kurulan Özel Piri Reis Okulları, Anaokul, İlkokul,Ortaokul bölümleri ile hizmet vermektedir. İzmir'in başarılı kolejleri arasında kalan Özel Karşıyaka Piri Reis Koleji hakkında detaylı bilgileri aşağıda vereceğim tablodan görebilirsiniz. 

 

ANKARA SINAV KOLEJİ

Okul Resim: 

Sınav Koleji, Ankara Mustafa Kemal Mahallesi'nde eğitim ve öğretim vermeye devam etmektedir. Dünyaya açık, akademik alanda yetkin bireyler yetiştirebilen, etkin yabancı dil eğitimi yapabilen, spor, kültür ve sanat alanında çeşitli imkanlar sunan Sınav Koleji, bilgiye ulaşmayı bilen ve bilgiyi işleyerek hayata geçirebilen, bilgi teknolojilerini etkin biçimde kullanabilen, yabancı dil ile iletişim becerilerini kazanmış, çağdaş bireyler yetiştirmeyi hedeflemek

İZMİR AMERİKAN KOLEJİ

Okul Resim: 

1878 yılından bu yana zamana ve eğitim yasalarına göre değişerek ve gelişerek günümüze kadar gelen Türkiyemize değerli bir çok insan kazandırmış okul, 1997 yılından bu yana sekiz yıllık temel eğitim yasasının çıkmasının ardından, diğer yabancı okullar gibi İzmir Amerikan Koleji’nin ortaokulu kısmı da kalkmıştır. ACI (American Collegiate Institute) Sağlık ve Eğitim Vakfı’na bağlı, karma eğitim veren bir ortaöğretim kurumu olarak hizmet vermektedir. 

 

ASFA ANKARA FERDA KOLEJİ

Okul Resim: 

Asfa Okulları, 1995 yılında eğitim hayatına başlamıştır. Kuruluş amacı hayırlı nesiller yetiştirmek olan Asfa Ferda Koleji  ilk olarak Anasınıfı, ilkokul, ortaokul, liseSüper Lise ve Anadolu Lisesi ile faaliyete başlamıştır.

GELİŞİM KOLEJİ

Okul Resim: 

Gelişim Koleji, 1987 yılından bu yana başarıları ile yoluna devam etmektedir. Sınav ülkesi olduğumuz gerçeği gözönünde bulundurulunca akademik başarının önemini çok daha iyi anlıyoruz. Anaokulu,İlköğretim ve Lise bölümleri ile hizmet veren okul hakkında detaylı bilgi almak için lütfen aşağıda ki tabloyu inceleyiniz...

Okulun tanıtım günleri 28 Mart 2015 tarihinde saat 13:00'de yapılacaktır.

 

OKYANUS KOLEJLERİ

Okul Resim: 

Okyanus Holding'e bağlı olan Okyanus Koleji  2004 yılında Avcılar Okyanus Koleji ile eğitim öğretim hayatına başlamıştır. 

PİRİ REİS GÜZELBAHÇE KOLEJİ

Okul Resim: 

Orion Eğitim Vakfı tarafından kurulan Özel Piri Reis Okulları, Anaokul, İlkokul,Ortaokul bölümleri ile hizmet vermektedir. İzmir'in başarılı kolejleri arasında yer alan Özel Güzelbahçe Piri Reis Koleji hakkında detaylı bilgileri aşağıda vereceğim linklerden görebilirsiniz...

TED İZMİR KOLEJİ

Okul Resim: 

TED İzmir Koleji tanıtım günleri 22 Mart 2015 saat 10:00'da yapılacaktır. Tedli olmak ayrıcalıktır... İzmir Ted Kolejine bekliyoruz sizleri okul hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki tabloyu inceleyin lütfen...

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT KOLEJİ

Okul Resim: 

Adana Çukurova'da hizmet veren okul anasınıfı, ilk , orta öğretim ve lise bölümleri ile faaliyet göstermektedir. Başkent Üniversitesi kurucu rektörü Prof. Dr. Mehmet HABERAL'ın destekleri ve kurucu temsilcisi sayın Dr. Esma ÇALIK   tarafından yönetilen okul Adana'da Başkent Üniversite'sinin adını duyurmuş değerli okullardan biridir.

Bir Başkentli olarak Adana'da yer alan Başkent Koleji değerli eğitimci kadrosu, kapsamlı eğitim felsefesi ile Çukurova Bölge'sin de fark yaratmış başarılı bir okuldur.