ODTÜ KOLEJİ GİRİŞ SINAVI

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Okulları 2016 - 2017 eğitim öğretim yılında (geçen sene olduğu gibi) sınav ile öğrenci alacak. Sınav başvuruları 4 Nisan 2016 tarihinden itibaren yapılacak olup, Öğrenci Alım Sınavı 16 Nisan 2016 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Ortaokulu'na dışarıdan başvurular sadece 5.sınıfa yapılabilecek. ODTÜ Geliştirme Vakfı Koleji Öğrenci Alım Sınavında başarılı olan öğrenciler kontenjan dahilinde okula kayıt yaptırabilecekler. ODTÜ  Koleji Öğrenci Alım Sınavıçoktan seçmeli sorulardan oluşacak. ODTÜ Koleji Öğrenci Kabul Sınavına Başvurmak için TIKLAYINIZ

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BAŞVURUSU

ODTÜ Vakfı Koleji 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Başvuru koşulları ile ilgili ayrıntılar 1 Mart 2016 tarihinden itibaren açıkandı. Sınav başvuruları 4 Nisan 2016 tarihinden itibaren yapılacak. Öğrenci Alım Sınavı; 4. sınıf Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler ve İngilizce ders kazanımlarını kapsayacak şekilde, çoktan seçmeli sorulardan oluşacak. Belirtilen tarih aralığında kayıt yaptırmayan öğrencinin yerine gerekirse yedek listedeki öğrencinin başvurusu kabul edileceğinden, kayıt hakkı elde eden öğrencilerin bu konuya dikkat etmesi gerekmektedir. 

ODTÜ KOLEJİ ÖĞRENCİ ALIM SINAVINA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ODTÜ KOLEJİ ÖĞRENCİ ALIM SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Öğrenci Alım Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

ODTÜ Koleji ​Öğrenci Alım Sınavı 16 Nisan Cumartesi günü yapılacak.

Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Giriş Sınavı sonuçları, sınav ile ilgili değerlendirnenin tamamlanmasını müteakiben 22 Nisan 2016 Cuma günü açıklacak. ODTÜ Koleji Giriş Sınavı Sonuçları için yukardaki linke TIKLAYINIZ.

Başvuru Sırasında Verilecek Belgeler Neler?

Aday Kayıt Başvurusu için gerekli belgeler şunlardır:

  • 2 Adet Vesikalık resim
  • Nüfus cüzdanının fotokopisi

 

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI

Adres: Üniversiteler Mahallesi İhsan Doğramacı Bulvarı No:5 06800 ODTÜ - Çankaya / ANKARA

Telefon: +90 312 210 1182

Faks: +90 312 210 1435

E-posta: info@odtugvo.k12.tr

İlginizi Çekecek Diğer Konular

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI 5. SINIF ÖĞRENCİ ALIM SINAVI

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Ortaokuluna Sınav ile öğrenci alınacak. 5. sınıf öğrencileri için düzenlenecek olan ODTÜ Geliştirme Vakfı Koleji Öğrenci Alım Sınavında başarılı olan öğrenciler kontenjan dahilinde okula kayıt yaptırabilecekler. ODTÜ Koleji Öğrenci Alım Sınavı; 4. sınıf Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler ve İngilizce ders kazanımlarını kapsayacak şekilde, çoktan seçmeli sorulardan oluşmaktadır. İngilizce yeterlik düzeyi düşük olan öğrenciler, Yoğunlaştırılmış İngilizce Programını takip eden sınıfa kabul edilecektirler. 2015 - 2016 Eğitim - Öğretim Yılı, 5. Sınıf İçin Aday Öğrencilerin Kabulü ile ilgili detaylar aşağıdaki gibidir. Başvuru butonuna tıklayarak başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖĞRENCİ ALIM SINAVI

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Lisesi Sınav ile öğrenci alacak. 10. ve 11.sınıf öğrencileri için düzenlenecek olan ODTÜ Geliştirme Vakfı Koleji Öğrenci Alım Sınavında başarılı olan öğrenciler kontenjan dahilinde okula kayıt yaptırabilecekler. ODTÜ  Koleji Öğrenci Alım Sınavı; bir önceki sınıfların ders kazanımlarını kapsayacak şekilde, çoktan seçmeli sorulardan oluşacaktır. ODTÜ Kolejinde  Fen ve Matematik öğretim dili İngilizce olduğundan, bu derslerin soruları da bolarak sorulacaktır.

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ANAOKUL BAŞVURULARI

ODTÜ GVO (Geliştirme Vakfı Okulları) Ana Sınıfı düzeyi öğrenci alım duyurusu yapıldı. Buna göre 2017-2018 Eğitim - Öğretim yılında ODTÜ Koleji  Ana Sınıfı 4 Yaş ve Ana Sınıfı 5 Yaş gruplarına öğrenci alımı yapılacak.  4 Yaş Ana Sınıf düzeyine  1 Ocak 2013 - 30 Eylül 2013 arası doğanlar, 5 Yaş Ana Sınıfı düzeyine ise 1 Ocak 2012 - 31 Mart 2013 arasında doğan öğrenciler başvurabilecek. ODTÜ Koleji Anaokul başvuruları online olarak yapılabilecek. ODTÜ GVO Ana Sınıfı düzeyi öğrenci alımına başvurmak ve detaylar için TIKLAYINIZ.

ODTÜ KOLEJİ ORTAOKUL GİRİŞ SINAVI - 15 NİSAN 2017

ODTÜ Koleji, Ortaokul 5.sınıf düzeyine öğrenci alım sınavı yapcağını duyurdu. Uygulanacak olan öğrenci alım sınavı sonucuna göre başarılı olan öğrenciler kontenjan dahilinde kayıt yaptırma hakkı elde edecekler. ODTÜ Koleji Ortaokul Giriş Sınavına Başvurmak ve detaylar için TIKLAYINIZ.

ODTÜ KOLEJİ ANA SINIFI ÖĞRENCİ ALIM BAŞVURULARI 2020

2020 - 2021 Eğitim - Öğretim yılında yılında ODTÜ Geliştirme Vakfı Ankara Kampüsüne başvuru kabul edilecek.  4 Yaş Ana sınıflarına 01 Ocak 2016 – 31 Aralık 2016, 5 Yaş Ana sınıflarına 01 Ocak 2015 –  31 Aralık 2015 (Ekim, Kasım, Aralık 2014 doğumlu öğrenciler veli dilekçesi ile ana sınıfı 5 yaş grubuna) başvurabilirler. ODTÜ Koleji Öğrenci Alımına Başvurmak ve detaylar için TIKLAYINIZ.

ODTÜ KOLEJİ GÜZELBAHÇE KAMPÜSÜ ÖĞRENCİ ALIMI 2020

2020 - 2021 Eğitim - Öğretim yılında yılında ODTÜ Koleji Güzelbahçe Kampüsü başvuruları başladı. İzmir Güzelbahçe Kampüsü İlkokul Ortaokul  öğrenci alımı için başvurunuzu yapmak için  aşağıda yer alan linke tıklayabilirsiniz. ODTÜ Koleji Öğrenci Alımına Başvurmak ve detaylar için TIKLAYINIZ.

ANKARA ÜNİVERSİTESİ VAKFI OKULLARI İLKOKUL VE ORTAOKUL KAYITLARI

Ankara Üniversitesi Vakfı Okulları İlkokul ve Ortaokul için ön kayıt ve kayıt tarihleri açıklandı. Ön kayıt ve kesin kayıt ile ilgili detaylar aşağıda verilmiştir. Okul öncesi ve 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. ve 8. sınıflar için Ön Kayıt formuna aşağıdaki butonlara tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki okul iletişim bilgilerine bakabilirsiniz.

ÖZEL SEVİYE BÜYÜTEÇ TEMEL LİSESİ BURSLULUK SINAVI

Özel Seviye Büyüteç Temel Lisesi Bursluluk Sınavı Tarihi açıklandı. 2016 - 2017 eğitim öğretim yılında Seviye Büyüteç Temek Lisesine kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler 28 Şubat 2016 Pazar günü Bursluluk Sınavına katılabilirler. 8,9,10,11. sınıflar için düzenlenecek olan sınav sonucuna göre öğrencilere belli oranda burs sağlanacak. Bursluluk sınavına başvuru için aşağıda verilen kısayolu tıklayabilirsiniz.

MARTI KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

İzmir Martı Koleji Bursluluk Sınavı Başvuruları Başladı. Martı Koleji; akademik olarak başarılı olan veya bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerde yetenekli olup maddi imkansızlıklardan dolayı özel okulda okuma imkanı bulamayan öğrencilere burslu ve indirimli eğitim alma imkanı sağlayacak. Bu kapsamda yapılacak olan Martı Koleji Bursluluk Sınavına Başvurmak için TIKLAYINIZ.

İZMİR TÜRK KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

İzmir Türk Koleji Ortaokul ve Lise Bursluluk Sınavı Başvuruları BaşladıOrtaokullar Bursluluk Sınavına 4. sınıfta okuyan öğrenciler ile  5, 6 ve 7. sınıflarında okuyan öğrenciler katılabilir. Lise Bursluluk Sınavına  ise 8. sınıfta okuyan öğrenciler ile  9,10 ve 11. sınıflarında okuyan öğrenciler katılabilirler. İzmir Türk Koleji Bursluluk ve Nakil Sınavına katımak ve detaylı bilgi için TIKLAYINIZ!