ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖĞRENCİ ALIM SINAVI

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Lisesi Sınav ile öğrenci alacak. 10. ve 11.sınıf öğrencileri için düzenlenecek olan ODTÜ Geliştirme Vakfı Koleji Öğrenci Alım Sınavında başarılı olan öğrenciler kontenjan dahilinde okula kayıt yaptırabilecekler. ODTÜ  Koleji Öğrenci Alım Sınavı; bir önceki sınıfların ders kazanımlarını kapsayacak şekilde, çoktan seçmeli sorulardan oluşacaktır. ODTÜ Kolejinde  Fen ve Matematik öğretim dili İngilizce olduğundan, bu derslerin soruları da bolarak sorulacaktır.

ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Başvuruları ne zaman yapılacak?

ODTÜ Vakfı Koleji Başvuruları, 13 Nisan - 23 Mayıs 2015 tarihleri arasında, hafta içi 09.30 - 16.00 saatleri arasında kabul edilecektir.

Öğrenci Alım Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

​Öğrenci Alım Sınavı, 01 Haziran 2015, Pazartesi günü yapılacaktır.  

Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Sınav sonuçları ODTÜ Vakfı Koleji İnternet Sitesinden açıklacak.

Başvuru Sırasında Verilecek Belgeler Neler?

Aday Kayıt Başvurusu için gerekli belgeler şunlardır:

  1. 2 Adet Vesikalık resim
  2. Nüfus cüzdanının fotokopisi

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI

Başvuru yapmak için tıklayınız

NOT: Başvuru ücreti 200 TL'dir. Başvuru ücretinin yatırılacağı hesap numarasını aşağıda linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Başvuru ücreti hesap No için Tıklayınız...

İlginizi Çekecek Diğer Konular

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI 5. SINIF ÖĞRENCİ ALIM SINAVI

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Ortaokuluna Sınav ile öğrenci alınacak. 5. sınıf öğrencileri için düzenlenecek olan ODTÜ Geliştirme Vakfı Koleji Öğrenci Alım Sınavında başarılı olan öğrenciler kontenjan dahilinde okula kayıt yaptırabilecekler. ODTÜ Koleji Öğrenci Alım Sınavı; 4. sınıf Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler ve İngilizce ders kazanımlarını kapsayacak şekilde, çoktan seçmeli sorulardan oluşmaktadır. İngilizce yeterlik düzeyi düşük olan öğrenciler, Yoğunlaştırılmış İngilizce Programını takip eden sınıfa kabul edilecektirler. 2015 - 2016 Eğitim - Öğretim Yılı, 5. Sınıf İçin Aday Öğrencilerin Kabulü ile ilgili detaylar aşağıdaki gibidir. Başvuru butonuna tıklayarak başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ANAOKUL BAŞVURULARI

ODTÜ GVO (Geliştirme Vakfı Okulları) Ana Sınıfı düzeyi öğrenci alım duyurusu yapıldı. Buna göre 2017-2018 Eğitim - Öğretim yılında ODTÜ Koleji  Ana Sınıfı 4 Yaş ve Ana Sınıfı 5 Yaş gruplarına öğrenci alımı yapılacak.  4 Yaş Ana Sınıf düzeyine  1 Ocak 2013 - 30 Eylül 2013 arası doğanlar, 5 Yaş Ana Sınıfı düzeyine ise 1 Ocak 2012 - 31 Mart 2013 arasında doğan öğrenciler başvurabilecek. ODTÜ Koleji Anaokul başvuruları online olarak yapılabilecek. ODTÜ GVO Ana Sınıfı düzeyi öğrenci alımına başvurmak ve detaylar için TIKLAYINIZ.

ODTÜ KOLEJİ ORTAOKUL GİRİŞ SINAVI - 15 NİSAN 2017

ODTÜ Koleji, Ortaokul 5.sınıf düzeyine öğrenci alım sınavı yapcağını duyurdu. Uygulanacak olan öğrenci alım sınavı sonucuna göre başarılı olan öğrenciler kontenjan dahilinde kayıt yaptırma hakkı elde edecekler. ODTÜ Koleji Ortaokul Giriş Sınavına Başvurmak ve detaylar için TIKLAYINIZ.

ODTÜ KOLEJİ GİRİŞ SINAVI

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Okulları 2016 - 2017 eğitim öğretim yılında (geçen sene olduğu gibi) sınav ile öğrenci alacak.

ODTÜ KOLEJİ ANA SINIFI ÖĞRENCİ ALIM BAŞVURULARI 2020

2020 - 2021 Eğitim - Öğretim yılında yılında ODTÜ Geliştirme Vakfı Ankara Kampüsüne başvuru kabul edilecek.  4 Yaş Ana sınıflarına 01 Ocak 2016 – 31 Aralık 2016, 5 Yaş Ana sınıflarına 01 Ocak 2015 –  31 Aralık 2015 (Ekim, Kasım, Aralık 2014 doğumlu öğrenciler veli dilekçesi ile ana sınıfı 5 yaş grubuna) başvurabilirler. ODTÜ Koleji Öğrenci Alımına Başvurmak ve detaylar için TIKLAYINIZ.

ODTÜ KOLEJİ GÜZELBAHÇE KAMPÜSÜ ÖĞRENCİ ALIMI 2020

2020 - 2021 Eğitim - Öğretim yılında yılında ODTÜ Koleji Güzelbahçe Kampüsü başvuruları başladı. İzmir Güzelbahçe Kampüsü İlkokul Ortaokul  öğrenci alımı için başvurunuzu yapmak için  aşağıda yer alan linke tıklayabilirsiniz. ODTÜ Koleji Öğrenci Alımına Başvurmak ve detaylar için TIKLAYINIZ.

ANKARA ÜNİVERSİTESİ VAKFI OKULLARI İLKOKUL VE ORTAOKUL KAYITLARI

Ankara Üniversitesi Vakfı Okulları İlkokul ve Ortaokul için ön kayıt ve kayıt tarihleri açıklandı. Ön kayıt ve kesin kayıt ile ilgili detaylar aşağıda verilmiştir. Okul öncesi ve 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. ve 8. sınıflar için Ön Kayıt formuna aşağıdaki butonlara tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki okul iletişim bilgilerine bakabilirsiniz.

İVME LİSESİ DÜZEY BELİRLEME VE BURSLULUK SINAVI

Ankara Ümitköy'de Temel Lise eğitimi veren İvme Lisesi 8,9,10,11. Sınıflarda okuyan öğrenciler için Akademik Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı düzenliyor. 14 Şubat ve 21 Şubat 2016 tarihinde düzenlenecek olan sınav ile ilgili detaylar şöyle:

ACIBADEM KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

Acıbadem Koleji 2016-2017 Eğitim Öğretim dönemi Bursluluk Sınavı tarihi açıklandı. Acıbadem koleji Bursluluk Sınavına resmi ve özel okullarda ki tüm  4, 5, 6, ve 7. Sınıf öğrencileri katılabilecek. Acıbadem Koleji Bursluluk Sınavına Başvuru yapmak için aşağıdaki Linke TIKLAYINIZ.

DOĞA KOLEJİ LİSELER İÇİN BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

DOĞA OKULLARI LİSELER İÇİN BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

 Doğa Koleji'nin Liseler Bursluluk sınavı 20 Şubat 2016 Cumartesi günü tüm Doğa Koleji Okullarında yapılacak. Peki Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Doğa Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları Listesi Nereden Yayınlanacak? Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarına Göre Ne Kadar Burs Verilecek? Detaylar için TIKLAYINIZ