NOKTA EĞİTİM KURSLARI ADANA BURSLULUK SINAVI 2022

Nokta Eğitim Bursluluk Sınavına başvuruları başladı. Adana'da eğitim ve sınavlara hazırlıkta fark yaratan Nokta Eğitim kurumları bu yıl 7.9.10.11. sınıflarda okuyan öğrenciler için bursluluk sınavı açmaktadır. 19- 20 Şubat 2022 tarihlerinde sınavlar yapılacaktır. Nokta Eğitim Bursluluk Sınavında başarı gösteren öğrencilere 2022-2023 eğitim yılında, burslu ve indirimli eğitim hakkı sunulmaktadır. Nokta Eğitim Bursluluk Sınavına online başvurmak ve sınav ile ilgili detaylar için aşağıda yer alan kısa yola TIKLAYABİLİRSİNİZ.

NOKTA EĞİTİM BURSLULUK SINAVI

BURSLULUK SINAVI TARİHİ:  

  • 19-20 Şubat 2022 Cumartesi ve Pazar günleri 7.9.10.11. Sınıflar 

BURSLULUK SINAVI YERİ: Adana Nokta Eğitim

Adana Nokta Eğitim iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır. Bursluluk Sınavına gelmeden önce yanınızda getirmeniz gereken belgeler: Öğrenciye ait HES Kodu,  TC kimlik belgesi,  Bursluluk Sınavı Giriş Belgesi. Lütfen bunları sınav esnasında hazır ediniz. Adana Nokta Eğitim Kursları Bursluluk Sınavı ile özel okullarda ve devlet okullarında okuyan öğrencilere indirimli ya da tam burslu eğitim hakkı verilmektedir.

NOKTA EĞİTİM KURUMLARI SINAVINA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

NOKTA EĞİTİM BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

Nokta Eğitim Bursluluk Sınavı Sonuçları sonuç değerlendirme işlemlerinin Nokta Eğitim tarafından tamamlanmasının ardından web üzerinden yayınlanacak. Nokta Eğitim Bursluluk Sınavı Sonuçları için aşağıdaki linke tıklayınız.

NOKTA EĞİTİM BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

NOKTA EĞİTİM KURUMLARI 

ADRES: Güzelyalı Mah. 81108. Sk. NO:13, 01170 Çukurova/ Adana, Turkey

TEL: 0 322 457 77 01

İlginizi Çekecek Diğer Konular

ÖZEL MALABADİ OKULLARI BURSLULUK SINAVI 2022

Malabadi Okulları Bursluluk Sınavı tarihleri okul tarafından belirlendi. Öğrenciler Malabadi Okulları Bursluluk Sınavına 26-27 Şubat 2022 Cumartesi ve Pazar günleri girebilecekler. Malabadi Okulları Bursluluk Sınavı ile özel okullarda ve devlet okullarında okuyan öğrencilere indirimli ya da tam burslu eğitim hakkı verilmektedir. Malabadi Okulları Bursluluk Sınavı başvurunuzu yapmak için TIKLAYINIZ.

ATILIM KURS MERKEZİ BURSLULUK SINAVI 2022

Atılım Kurs Merkezi Bursluluk Sınavı 12-13 Mart 2022 tarihlerinde yapılacak. Atılım Kurs Merkezi Bursluluk Sınavı ile öğrencilere 2022-2023 eğitim öğretim yılında, burslu eğitim hakkı sunulmaktadır. Atılım Kurs Merkezi Bursluluk Sınavına online başvurmak ve sınav ile ilgili detaylar için aşağıda yer alan kısayola TIKLAYABİLİRSİNİZ.

ÖZEL ENVAR EĞİTİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI 2022

Özel Envar Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavına katılmak isteyenler öğrenciler için 2022 sınav tarihleri açıklandı. Öğrenciler Özel Envar Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavına 20 Mart 2022 Pazar günü girebilecekler. Özel Envar Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavı ile özel okullarda ve devlet okullarında okuyan öğrencilere indirimli ya da tam burslu eğitim hakkı verilmektedir. Özel Envar Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavı online başvuru işlemlerinizi tamamlamak için aşağıda yer alan linke TIKLAYABİLİRSİNİZ.

MERSİN KOLEJİ BURSLULUK SINAVI 2022

2022 Mersin Koleji Bursluluk Sınavına başvurular devam ediyor. Mersin Koleji Bursluluk Sınavı her sene olduğu gibi bu sene de okul tarafından belirlenen tarih olan 26 Şubat 2022 tarihinde yapılacak. Mersin Koleji Bursluluk Sınavı ile öğrencilere burslu eğitim hakkı verilmektedir.Mersin Koleji Bursluluk Sınavı başvurusu ve sınav ile ilgili detaylı bilgilere aşağıda yer alan SINAV BAŞVURUSU linkinden ulaşabilirsiniz.

BİREY KOLEJİ BURSLULUK SINAVI 2022

Birey Koleji Bursluluk Sınavına katılmak isteyenler için sınav tarihleri açıklandı. Birey Koleji Bursluluk Sınavı ile öğrencilere 2022-2023 eğitim öğretim yılında, burslu eğitim hakkı sunulmaktadır. Birey Koleji Bursluluk Sınavı başvurunuzu yapmak için TIKLAYINIZ.

YÖNTEM EĞİTİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI 2022

Yöntem Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavına katılmak isteyenler öğrenciler için 2022 sınav tarihleri açıklandı.Yöntem Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavı 12 Mart 2022 Cumartesi günü yapılacak. Bursluluk Sınavına katılan öğrenciler aldıkları başarıya göre Yöntem Eğitim Kurumları tarafından 2022-2023 eğitim yılında burs verilmektedir. Yöntem Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavı online başvuru işlemlerinizi tamamlamak için aşağıda yer alan linke TIKLAYABİLİRSİNİZ.

SELÇUKLU VİP KOLEJİ BURSLULUK SINAVI 2022

2022 Selçuklu Koleji Bursluluk Sınavına başvurular devam ediyor. Selçuklu Koleji Bursluluk Sınavı 19 Şubat 2022 tarihlerinde icra edilecek. Selçuklu Koleji Bursluluk Sınavında başarı gösteren öğrencilere 2022-2023 eğitim yılında, burslu ve indirimli eğitim hakkı sunulmaktadır.  Selçuklu Koleji Bursluluk Sınavına online başvurmak ve sınav ile ilgili detaylar için aşağıda yer alan kısayola TIKLAYABİLİRSİNİZ.

US ULUS EĞİTİM KURSLARI BURSLULUK SINAVI 2022

2022 Us Ulus Eğitim Kursları Bursluluk Sınavına başvurular devam ediyor. Öğrenciler Us Ulus Eğitim Kursları Bursluluk Sınavına 12-13 Şubat 2022 Cumartesi ve Pazar günleri girebilecekler. Us Ulus Eğitim Kursları Bursluluk Sınavında başarı gösteren öğrencilere 2022-2023 eğitim yılında, burslu ve indirimli eğitim hakkı sunulmaktadır. Us Ulus Eğitim Kursları Bursluluk Sınavı başvurusu ve sınav ile ilgili detaylı bilgilere aşağıda yer alan SINAV BAŞVURUSU linkinden ulaşabilirsiniz.

ATAYURT VİP KURS MERKEZİ BURSLULUK SINAVI 2022

Atayurt Vip Kurs Merkezi Bursluluk Sınavına katılmak isteyenler için sınav tarihleri açıklandı. Öğrenciler Atayurt Vip Kurs Merkezi Bursluluk Sınavına 26-27 Şubat 2022 Cumartesi ve Pazar günleri girebilecekler. Atayurt Vip Kurs Merkezi Bursluluk Sınavında başarı gösteren öğrencilere 2022-2023 eğitim yılında, burslu ve indirimli eğitim hakkı sunulmaktadır. Atayurt Vip Kurs Merkezi Bursluluk Sınavına online başvurmak ve sınav ile ilgili detaylar için aşağıda yer alan kısayola TIKLAYABİLİRSİNİZ.

ALFA BİLİM KURS MERKEZİ BURSLULUK SINAVI 2022

Alfa Bilim Kurs Merkezi merakla beklenen Bursluluk Sınavı tarihlerini 2022 yılı için açıkladı. Öğrenciler Alfa Bilim Kurs Merkezi Bursluluk Sınavına 12-13 Şubat 2022 Cumartesi ve Pazar günleri girebilecekler. Bursluluk Sınavına katılan öğrenciler aldıkları başarıya göre Alfa Bilim Kurs Merkezi tarafından 2022-2023 eğitim yılında burs verilmektedir. Alfa Bilim Kurs Merkezi Bursluluk Sınavı başvurusu ve sınav ile ilgili detaylı bilgilere aşağıda yer alan SINAV BAŞVURUSU linkinden ulaşabilirsiniz.