ÖZEL ALTINAY HAFİF DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER İLKOKULU

Özel Altınay Hafif Düzeyde Zihinsel Engelliler İlköğretim Okulu ülkemizde az sayıda yer alan değerli okullardan biridir.İlkokul ve Ortaokul bölümleri ile hizmet vermektedir. Altınay İlkokulu ve benzeri okulların gün geçtikçe değerleri anlaşılmakta ve sayıları hızla artmaktadır. İnsana değer, yaşama verilen değerdir... ve her insan eğitime muhtaçtır...

İletişim Bilgileri: 

ÖZEL ALTINAY HAFİF DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER İLKOKULU

KARAPÜRÇEK MAH. 397. CAD. NO:47/A-B ALTINDAĞ/ANKARA

(312) 325 00 20

Bulunduğu İlçe: 
Bulunduğu Şehir: 
Okul Tipi: 

İlginizi Çekecek Diğer Konular

ÖZEL KANUNİ İLKÖĞRETİM OKULU

Okul Resim: 

ÖZEL AŞİYAN KOLEJİ

Okul Resim: 

2010 - 2011 eğitim öğretim döneminde faaliyetine başlayan okul, butik okul niteliğinde etkinliklerini sürdürmektedir. Anasınıfı,ilk ve orta okul bölümleri ile hizmet veren Aşiyan Koleji Ankara'da Mustafa Kemal Mahallesin'de yer almaktadır. Okul hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıda vereceğim tabloyu inceleyebilirsiniz...

Özel Aşiyan Koleji Bursluluk Sınavı 11-12 Nisan 2015 tarihinde yapılacaktır..

ANKARA SINAV KOLEJİ

Okul Resim: 

Sınav Koleji, Ankara Mustafa Kemal Mahallesi'nde eğitim ve öğretim vermeye devam etmektedir. Dünyaya açık, akademik alanda yetkin bireyler yetiştirebilen, etkin yabancı dil eğitimi yapabilen, spor, kültür ve sanat alanında çeşitli imkanlar sunan Sınav Koleji, bilgiye ulaşmayı bilen ve bilgiyi işleyerek hayata geçirebilen, bilgi teknolojilerini etkin biçimde kullanabilen, yabancı dil ile iletişim becerilerini kazanmış, çağdaş bireyler yetiştirmeyi hedeflemek

EVREN KOLEJİ

Okul Resim: 

Evren Koleji 1998 yılında kurulmuşturAnkara'da Etlik ve Keçiören semtlerin de faaliyet gösteren okul anasınıfı,ilköğretim bölümleri ile hizmet vermektedir. Evren Koleji öğrencileri lise ve üniversite sınavlarında gösterdikleri başarı ile ismini önemle duyurmuş okullardandır. 

Evren Koleji kayıt ve ücret bilgileri için aşağıdaki tabloyu inceleyebilirsiniz.

MURADİYE LİSELERİ

Okul Resim: 

Özel Muradiye Liseleri ilk olarak 1985–1986 eğitim – öğretim yılında  Erkek Lisesi olarak faaliyetine başlamıştır. Şu anda Anadolu Lisesi , Genel Lise, Fen Lisesi ve Sosyal Bilimler Liseleri ile faaliyetini sürdürmektedir.

Okul da pansiyon olarak kullanılan ve Eğitim Öğretimin Yapıldığı İki Ayrı Blok mevcuttur.

ASFA ANKARA FERDA KOLEJİ

Okul Resim: 

Asfa Okulları, 1995 yılında eğitim hayatına başlamıştır. Kuruluş amacı hayırlı nesiller yetiştirmek olan Asfa Ferda Koleji  ilk olarak Anasınıfı, ilkokul, ortaokul, liseSüper Lise ve Anadolu Lisesi ile faaliyete başlamıştır.

BEŞTEPE OKULLARI

Okul Resim: 

Ankara Beştepe Okulları 7000 m2 kapalı alanı, 3000 m2 oyun bahçesiyle yeni eğitim-öğretim yönetmeliğine uygun olarak tasarlanmıştır. Beştepe Koleji’nde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin kampüsleri ayrı tasarlanmıştır. Sosyal ve teknik açıdan her türlü imkanın sunulduğu kampüste yüzme havuzundan oyun alanlarına, kulüp etkinliklerinden konferans salonlarına kadar, Avrupa’daki eğitim kurumları standartlarında eğitim mimarlarınca tasarlanmıştır.

BEYSUKENT KOLEJİ

Okul Resim: 

2012 - 2013 eğitim öğretim yılında faaliyete geçen Beysukent Koleji, kısa zamanda çok yol almıştır.

ÖZEL DOKTORLAR İLKOKULU

Okul Resim: 

İlk olarak 1993 yılındaÖzel Doktorlar Anaokulu olarak kurulan okul, 2007 - 2008 eğitim döneminde ilkokul bölümünü faaliyete geçirmiş, 2011 - 2012 yılında da ortaokul bölümünü açmıştır.

İngilizce ağırlıklı eğitim veren okul en fazla 20 kişilik sınıflardan oluşmaktadır. 

ÖZEL YAVUZ OKYANUS BEYSUKENT İLKOKULU

Okul Resim: 

Beysukent Koleji Anasınıfı,ilkokul,ortaokul ve lise bölümleri ile hizmet veren okullardan biridir. Ankara Beysukent bölgesinde yer alan okulun ilkokul kısımı 12 kişilik sınıflardan oluşmaktadır. Ayrıca her şubeden iki sınıf açan okul butik eğitim veren okullardan biridir.

Dersane kökenine sahip olan okul sınava hazırlık aşamasında başarılıdır. Okul hakkında detaylı bilgi için aşağıda vereceğim linki inceleyebilir. İletişim bilgilerinden yararlanarak okulu ziyaret edebilirisniz...