BAHÇEŞEHİR KOLEJİ OKULA KABUL SINAVI SONUÇLARI 2022

Bahçeşehir Koleji Okula Kabul Sınavı Sonuçları 19 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilen sınavın ardından açıklanıyor.  4. 5. 6. ve 7.  sınıfla için düzenlenen sınavda alınan puana ve elde edilen başarıya göre öğrencilere Bahçeşehir Okulları tarafından indirimli eğitim imkanı sunulacak. Sınav sonuçları için TIKLAYINIZ.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ BURSLULUK SONUÇLARI SORGULAMA

Bahçeşehir Okula Kabul Sınavı Sonuçları ortaokul öğrencileri için en yakın zamanda açıklanacak. Sınava her sene olduğu gibi bu sene de yoğun ilgi vardı.  Sonuçları merakla beklenen Bahçeşehir Okulları Koleji Bursluluk Sınavından kaç puan aldığınızı, sınavda öğrencinin elde etmiş olduğu başarı durumunu sorgulamak için Bursluluk Sınavına girdiğiniz Bahçeşehir Koleji kampüsü ile iletişime geçebilir,  aşağıda yer alan online sorgulama linkini kullanabilirsiniz.

BAHÇEŞEHİR OKULA KABUL SONUÇLARI için TIKLAYINIZ

BAHÇEŞEHİR BURSLULUK SONUÇLARI

Bahçeşehir Okulları  Kabul Sınavından almış olduğunuz puan neticesinde, özel okullarda ve devlet okullarında okuyan 4. 5. 6. ve 7. sınıf öğrencilerine değişen oranlarda burslu ve  indirimli kayıt yaptırma seçeneği sunulacak. Öğrencinizin sınavda almış olduğu başarı puanı ile birlikte kayıt işlemleri için sınava girmiş olduğunuz Bahçeşehir Koleji Kampüsüne başvurmanız gerekmektedir. Detaylı bilgilendirme  Bahçeşehir Okulları Şubeleri tarafından en kısa süre içerisinde yapılacaktır. Burslar ve indirimler kontenjan dahilindedir. Sınıfların dolmaması ve indirim hakkınızın kaybolmaması için  o  Bahçeşehir Koleji tarafından yapılan Okul Kayıt Duyurularını takip ediniz ve detaylar için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

SINAV KOLEJİ  OKULA KAYIT İŞLEMLERİ

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ KAMPÜSLERİ

Adres: Abbasağa Mah. Ihlamur Yıldız Cad. No:10 B Blok Kat:9 34353 Beşiktaş/İstanbul
Telefon: 444 51 22
Faks: +90 212 465 87 15
E-Posta: kurumsal@bahcesehir.k12.tr

 

İlginizi Çekecek Diğer Konular

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2022

Bahçeşehir Koleji Ortaokul Okula Kabul Sınavı 19 Şubat 2022 tarihinde tamamlandı. Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavına bu sene 4. 5. 6. ve 7.  sınıfta okuyan öğrenciler için düzenlendi.  Bahçeşehir Koleji Ortaokul Okula Kabul Sınavı Sonuçları açıklandığında Bahçeşehir Koleji tarafından 2022-2023 eğitim öğretim yılında Ortaokul öğrencileri için farklı oranlarda burslu ve indirimli eğitim görme imkânı sağlanacak.

BAHÇEŞEHİR BURSLULUK SONUÇ SORGULAMA

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Bahçeşehir Koleji Ortaokul Okula Kabul Sınavı Sonuçları AÇIKLANDI! 19 Şubat 2022 tarihinde tamamlandı.  Bu sene 4. 5. 6. ve 7.  sınıfta okuyan öğrenciler için düzenlenen Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ BURSLULUK SONUÇLARI 2022

Bahçeşehir Koleji Lise Bursluluk Sınavı Sonuçları 26 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilen sınavın ardından açıklanıyor.  8. 9. 10. ve 11.  sınıfla için düzenlenen Bahçeşehir Koleji Lise Bursluluk Sınavı Sonuçları sınav ile ilgili değerlendirmenin Sınav Koleji tarafından tamamlanmasını müteakiben online olarak açıklanacak. Sınav sonuçları için TIKLAYINIZ.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ LİSE BURSLULUK SONUÇLARI AÇIKLANDI

Bahçeşehir Koleji Lise Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandı.   8. 9. 10. ve 11.  sınıfla için düzenlenen Bahçeşehir Koleji Lise Bursluluk Sınavı sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021 BAHÇEŞEHİR KOLEJİ OKULA KABUL VE BURSLULUK SINAVI

2021 Bahçeşehir Koleji Okula Kabul ve Bursluluk Sınavı başvuruları başladı. Sınava 4. 5. 6. 7. Sınıf öğrencileri katılabilecek. Covid-19 Pandemisi nedeniyle sınav belli sınıf düzeyleri için farklı günlerde yapılacak.  Bahçeşehir Koleji Öğrenci Seçme Sınavı ile ilgili detaylar aşağıdaki gibidir. 2021 Bahçeşehir Okulları Okula Kabul Sınavına başvurmak için TIKLAYINIZ

2022 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI PUANLARI AÇIKLANDI

2022 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇ PUANLARI AÇIKLANDI! Tüm Doğa Koleji Kampüslerinde 15-16 Ocak'ta yapılan Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları ve Puanları açıklandı! Doğa Okulları Bursluluk Sınavında aldığınız Başarı Puanınızı ve aldığınız Burs Yüzdesi Oranını öğrenmek için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

FİNAL KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2022

Final Koleji Bursluluk Sınavı 19-20 Şubat 2022 Cumartesi ve Pazar günü yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Öğrencilerin elde etmiş oldukları başarı durumuna göre Final Koleji Bursluluk Sınavı ile öğrencilere 2022-2023 eğitim öğretim yılında, burslu eğitim hakkı sunulacak. Final Okulları Bursluluk Sınavı sonuçlarını online olarak öğrenmek için aşağıda yer alan linke TIKLAYABİLİRSİNİZ.

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 24 OCAK 2023

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı 14-15 Ocak 2023 Cumartesi ve Pazar günü tamamlandı. Doğa Okulları Bursluluk Sınavı sonuçları açıklandığında, öğrencinin sınavdaki başarı durumunu ve aldığınız burs yüzdesini aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI! 15-16 Ocak 2022 tarihinde yurt genelindeki tüm ITÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kampüslerinde aynı anda yapılan Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandı! Doğa Okulları Bursluluk Sınavındaki başarı durumunuzu ve aldığınız burs yüzdesini hemen öğrenmek için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

2022 BİLFEN GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI

2022 Bilfen Giriş Sınavı 12-13 Şubat 2022 Cumartesi ve Pazar günü yapıldı.