JALE TEZER KOLEJİ BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI

2015-2016 Eğitim Öğretim yılında açılacak olan Jale Tezer Şampiyonlar Lisesi ve Ortaokulu bursluluk sınavı 29 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek. Şu anda 4.,5.,6.,7.,8.,9. ve 10. sınıflarda okuyan öğrencilerin girebileceği sınav için başvuru yapabilirsiniz. Öğrencilerin sınav sonucunda almış oldukları burslar tüm Jale Tezer Eğitim Kurumları için geçerli olacak. Başvuru yapmak ve ayrıntılı bilgi için aşağıdaki ayrıntılara ve linklere bakabilirsiniz.

JALE TEZER EĞİTİM KURUMLARI SINAVI BAŞVURU FORMLARI

Jale Tezer Eğitim Kurumu sınav başvurusu formunu eksiksiz şekilde doldurmanız gerekmektedir. Sınava girmek için Nüfus Cüzdanı ve 1 adet Fotoğraf bulundurmak gereklidir. Sınav saatinden 30 dakika önce sınav binasında hazır bulunmaları gerekmektedir. Adaylar hangi salonda ve sırada sınava gireceklerini sınavdan 1 gün önce Jale Tezer Şampiyonlar Lisesi Selanik Şubesinde asılacak olan  Öğrenci Seçme Sınavı Listelerinden kontrol edebileceklerdir.

JALE TEZER ŞAMPİYONLAR LİSESİ 9. VE 10.SINIFLAR İÇİN ÖĞRENCİ SEÇME VE BURSLULUK SINAVI BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

JALE TEZER KOLEJİ 9.SINIFLAR İÇİN (ŞUAN 8.SINIF OLANLAR) ÖĞRENCİ SEÇME VE BURSLULUK SINAVI BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

JALE TEZER ŞAMPİYONLAR ORTAOKULU 4.5.6. VE 7. SINIFLAR İÇİN ÖĞRENCİ SEÇME VE BURSLULUK SINAVI BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

JALE TEZER ŞAMPİYONLAR LİSESİ VE ORTAOKULU SINAV SONUÇLARI

29 Mart 2015 Pazar günü liselere giriş sınavının sonuçlarını alabilirsiniz. Öğrenci karnelerini 2 Nisan 2015 Perşembe günü saat: 12.00'den itibaren dershane binasına gelerek alabilirsiniz. Yapılan açıklamaya göre telefonla sınav sonuç bilgisi verilmeyecek

İlginizi Çekecek Diğer Konular

JALE TEZER KOLEJİ BURSLULUK SINAVI 3 MART 2019

Jale Tezer Bursluluk Sınavı için Başvurular başladı. 3 Mart 2019'da yapılacak olan, 3., 4., 5., 6. ve 7. sınıftaki öğrencilerin katılabileceği Jale Tezer Koleji giriş ve bursluluk sınavına kayıtlar başlamıştır. Jale Tezer Koleji Bursluluk Sınavı ile ilgili Bilgi almak ve başvuruda bulunmak için TIKLAYINIZ.

JALE TEZER KOLEJİ ONLİNE BURSLULUK HAZIRLIK SINAVI 2021

2021 Jale Tezer Okulları Online Bursluluk Hazırlık Sınavı için başvurular başladı. 16 Ocak ve 17 Ocak 2021'de yapılacak olan ve 4, 5, 6, 7. 8. 9. 10. 11. sınıftaki öğrencilerin katılabileceği Jale Tezer Koleji Online Bursluluk Hazırlık Sınavı ile ilgili Bilgi almak ve başvuruda bulunmak için TIKLAYINIZ.

2022 JALE TEZER KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

2022 Jale Tezer Koleji Bursluluk Sınavı tarihleri açıklandı. 12-13 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan Jale Tezer Koleji Bursluluk sınavı Çayyolu yerleşkesindeki Jale Tezer Bilim Fen Anadolu ve Fen Lisesinde;  Oran semtinde yer alan Jale Tezer Anadolu ve Fen Lisesi'nde gerçekleştirilecek. Sınava 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında Jale Tezer Kolejine kayıt yaptırmak isteyen ve şu anda devlet ve özel okulların 8. 9.10. ve 11. sınıfında okuyan öğrenciler katılabilecek.

JALE TEZER KOLEJİ LİSE BURSLULUK SINAVI 16 ŞUBAT 2020

Jale Tezer Okulları Lise Bursluluk Sınavı 2020 için başvurular başladı. 16 Şubat 2020'de yapılacak olan ve 8, 9, 10, 11. sınıftaki öğrencilerin katılabileceği Jale Tezer Koleji Bursluluk Sınavı ile ilgili Bilgi almak ve başvuruda bulunmak için TIKLAYINIZ.

JALE TEZER KOLEJİ ORTAOKUL BURSLULUK SINAVI 1 MART 2020

Jale Tezer Okulları Ortaokul Bursluluk Sınavı 2020 için başvurular başladı. 1 Mart 2020'de yapılacak olan ve 4, 5, 6, 7. sınıftaki öğrencilerin katılabileceği Jale Tezer Koleji Bursluluk Sınavı ile ilgili Bilgi almak ve başvuruda bulunmak için TIKLAYINIZ.

US AKADEMİ BURSLULUK SINAVI

Ankara'nın en nitelikli butik okullarından biri olan Çayyolu Us Akademi İlkokulu, Konutkent ile Yaşamkent kesişme noktasında eğitim ve öğretim vermeye hazırlanıyor. 2. 3. 4. 5. 6. 7 ve 8. sınıfa geçecek öğrenciler için bursluluk sınavı yapacak olan US Akademi'nin 2015-2016 eğitim öğretim yılı için kayıtları başlamış bulunuyor. Güçlü öğretmen kadrosu, 18 öğrencilik sınıfları, beceri ve öz disiplin üzerine yapılandırılmış eğitim modeliyle hizmet verecek olan US Akademi Bursluluk sınavının tarihi 12 Nisan 2015 Pazar olarak açıklandı.

Pİ OKULLARI BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI BAŞLADI

Pİ Okulları Bursluluk Sınavı Başvuruları başladı. Çoğu Kolej gibi Pİ Koleji de 2016-2017 Eğitim Öğretim dönemi için belli oranlarda burs verecek. 2-12. sınıflar arasında düzenlenecek olan sınav, Pi Okullarının Eryaman kampüsünde düzenlenecek. Sınav 16-17 Ocak tarihlerinde düzenlenecek. Pi Okullarına kayıt yaptırmak  ve burs almak e okul ile ilgili detaylara ulaşmak için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.

BİLFEN OKULLARI KAMPÜSLERİ

Bilfen Okulları yurt çapında 15 Lise, 17 İlkokul, 15 Ortaokul ve 31 Anaokulu Lisesiyle (Toplam 78 Okul ile) öğrenci yetiştirmektedir. Bilfen Okulları gelecek nesillerin eğitimine katkı sağlamak, onları başarıya ulaştırmak için yola çıkmış bir okuldur. Bilfen okulları istikrarlı başarısı ile Türkiye'nin başarılı okullarından olmuştur. 'Eğitim ciddi bir iştir, bilmekten öte ona gönül vermek gerekir.' felsefesiyle hizmet vermeye devam eden Bilfen Okullarının iletişim bilgileri aşağıda verilmiştir. Bilfen Okulları Giriş Sınavı ile ilgili olarak tüm ayrıntılar için TIKLAYINIZ

BAHÇEŞEHİR OKULLARI BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

20 ve 27 Şubat Bahçeşehir Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları, bursluluk sınavı ile ilgili değerlenedirmenin yapılmasının ardından online olarak duyrulacaktır. Modern ve Çağdaş bir eğitim anlayışıyla öğrencilerine dünya standartlarında eğitim öğretim fırsatı sunan Bahçeşehir Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandığında, Burs imkanından faydalanıp faydalanmadığınızı ve Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavından kaç Puan aldığınızı öğrenmek Bahçeşehir Okulları Kabul Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ

BİLTEK OKULLARI BURSLULUK SINAVI

Biltek Okulları Bursluluk Sınavı 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için yapılacak. Biltek Okulları, Bursluluk sınavında alınacak olan başarıya ve puana göre başarılı Öğrencileri ödüllendirecek. Bu kapsamda her yıl 200’ün üzerinde öğrenciye burs imkanı sağlayan Biltek Okulları, başarılı öğrencileri 2016- 2017 eğitim öğretim döneminde ödüllendirmeye hazırlanıyor