İNCİ KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

İnci Koleji Bursluluk sınavı sonuçları, 5 Mart ve 6 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirilecek olan  İnci Koleji Bursluluk Sınavı sonrasında açıklanacak. 3. 4. 5. 6. ve 7. sınıf öğrencilerinin kayılacağı sınavdan alınan başarıya göre 2016-2017 eğitim öğretim döneminde eğitim bursu sağlanacak.

 İnci Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları için aşağıdaki sorgulama linkine TIKLAYINIZ.

İnci Koleji'nin erken kayıt avantajlarından faydalanmak ve Bursluluk Sınavı sonucuna göre avantajlı bir şekilde kayıt yaptırmak için 31 Mart 2016 tarihine kadar İnci Kolejine Başvurabilirsiniz.

İnci Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ

İnci Koleji Kayıt Ücretleri için TIKLAYINIZ

İnci Okullarının erken kayıt avantajlarından faydalanmak için yukardaki linke tıklayabilirsiniz. İnci Koleji kayıt fırsatları ve kayıt ücretleri ile ilgili detaylara, İnci Okulları Web Sitesinden ulaşabilirsiniz.

İnci Koleji Bursluluk Sınavına Başvurmak için TIKLAYINIZ

İlginizi Çekecek Diğer Konular

İNCİ KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

İnci Koleji Bursluluk Sınavı başvuruları başladı. İnci Koleji Bursluluk sınavı 5 Mart  6 Mart 2016 Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilecek.  İnci Koleji Bursluluk Sınavına katılacak olan öğrencileri ödüller, indirimler ve sürpriz hediyelerin bekliyor olacak. Eğitimine İnci Kolejinde devam etmek isteyen ve hali hazırda 3, 4, 5, 6 ve 7. sınıflarda okuyan öğrenciler, aşağıdaki linke tıklayarak İnci Koleji Bursluluk Sınavına başvurabilir ve İnci Koleji Bursluluk Sınavı giriş kartını bastırabilirler. Detaylar için TIKLAYINIZ.

İNCİ KOLEJİ BURSLULUK SINAVI 4-5 MART 2017

İnci Koleji Bursluluk Sınavı başvuruları başladı. İnci Koleji Bursluluk sınavı 4 Mart  5 Mart 2017 Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilecek.  İnci Koleji Bursluluk Sınavına katılacak olan öğrencileri ödüller, indirimler ve sürpriz hediyelerin bekliyor. Okul Eğitimine İnci Kolejinde devam etmek isteyen ve hali hazırda 3, 4, 5, 6 ve 7. sınıflarda okuyan öğrenciler, aşağıdaki linke tıklayarak İnci Koleji Bursluluk Sınavına başvurabilir. Sınav Başvurusu yapmak için  TIKLAYINIZ

KARİYER KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

27-28 Şubat Kariyer Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları, sınav ile ilgili ölçme ve değerlenedirmelerin tamamlanmasını müteakiben açıklanacaktır.  Sınav  sonuçları  ve  kazanılan  burs miktarları,  10 Mart 2016 Perşembe  gününden açıklanacaktır. TC KİMLİK numaranızla giriş yaparak sınav sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Sınav Sonuçları açıklandığında, Burs imkanından faydalanıp faydalanmadığınızı ve Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı Puanınızı öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

UĞUR OKULLARI GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI 13 OCAK 2018

Uğur Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları 17 Ocak 2018 Çarşamba günü açıklandı. Burs kazanan öğrenci bilgileri, 22 Ocak Pazartesi günü Uğur Koleji Kampüsleri tarafından ilan edilecektir.

Bilindiği üzere UKS Sınavı 13 Ocak 2018 Cumartesi günü tamamlanmıştı. Her sene olduğu gibi Uğur Okulları Bursluluk Sınavına yoğun bir ilgi vardı. Uğur Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Uğur Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları Listesi Ne Zaman ve Nereden Yayınlanacak? Uğur Koleji Kabul Sınavı Sonuçlarına Göre Ne Kadar Burs Verilecek? Detaylar için yazının ayrıntılarına TIKLAYINIZ.

2022 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI PUANLARI AÇIKLANDI

2022 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇ PUANLARI AÇIKLANDI! Tüm Doğa Koleji Kampüslerinde 15-16 Ocak'ta yapılan Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları ve Puanları açıklandı! Doğa Okulları Bursluluk Sınavında aldığınız Başarı Puanınızı ve aldığınız Burs Yüzdesi Oranını öğrenmek için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ OKULA KABUL SINAVI SONUÇLARI 2022

Bahçeşehir Koleji Okula Kabul Sınavı Sonuçları 19 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilen sınavın ardından açıklanıyor.  4. 5. 6. ve 7.  sınıfla için düzenlenen sınavda alınan puana ve elde edilen başarıya göre öğrencilere Bahçeşehir Okulları tarafından indirimli eğitim imkanı sunulacak. Sınav sonuçları için TIKLAYINIZ.

AÇI KOLEJİ BURSLULUK SINAVI 7-8 OCAK 2023

Açı Koleji 2021 Bursluluk Sınavı  4. 5. 6. ve 7. sınıflar için 7-8 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.  Ankara Açı Koleji’nin düzenlemiş olduğu Bursluluk Sınavına katılarak, ücretsiz eğitim alma fırsatını yakalayın. AÇI Koleji Bursluluk Sınavına yoğun bir katılım olması bekleniyor. Açı Okulları Bursluluk Sınavına katılmak için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ. 

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 24 OCAK 2023

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı 14-15 Ocak 2023 Cumartesi ve Pazar günü tamamlandı. Doğa Okulları Bursluluk Sınavı sonuçları açıklandığında, öğrencinin sınavdaki başarı durumunu ve aldığınız burs yüzdesini aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

DOĞA KOLEJİ 14 OCAK BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

14 Ocak 2017 tarihinde yapılan Doğa Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçlar AÇIKLANDI! Doğa Koleji 14 Ocak 2017 Bursluluk Sınavı Sonuçları, Doğa Koleji tarafından, sınavla ilgili değerlendirmenin tamamlanmasını müteakiben açıklandı. Doğa Okulları her sene olduğu gibi bu yıl da bursluluk sınavında başarı sağlayan öğrencilere aldıkları başarı puanına göre, 2017- 2018 eğitim öğretim döneminde farklı oranlarda değişen burs imkanı sunacak.  4. 5. 6. 7. sınıflar için düzenlenen 14 Ocak 2017 Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları için aşağıdaki linke TIKLAYABİLİRSİNİZ

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

13 Mart 2018 Cumartesi tüm Doğa Koleji Okullarında gerçekleştirilen Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarının açıklanmasına az süre kaldı. Doğa Okulları Bursluluk Sınavındaki başarı durumunuzu ve aldığınız burs oranını öğrenmek için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ