BİLNET OKULLARI GİRİŞ SINAVI 10 - 11 ŞUBAT 2018

Bilnet Okulları Giriş Sınavı tarihi açıklandı. 10 - 11 Şubat 2018 Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilecek olan sınava online ön kayıt yapmak için aşağıdaki linke tıklayınız. Bilnet Okulları Giriş Sınavına 4. 5. 6. ve  7.   sınıf öğrencileri katılabilecek. Bilnet Koleji Şubelerinde gerçekleştirilecek olan Bilnet Okulları Okulları Bursluluk Sınavına internet üzerinden başvurmak için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

BİLNET OKULLARI GİRİŞ SINAVI BAŞVURULARI

Bilnet Okulları Bursluluk Sınavı'na  4. 5. 6. ve 7. sınıflarda eğitim gören öğrenciler katılabilecekler.  Bilnet Okulları Bursluluk Sınavına online olarak başvurmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

BİLNET OKULLARI GİRİŞ SINAVI NE ZAMAN VE NEREDE YAPILACAK?

  • Bursluluk Sınavı Tarihi: 10 ve 11 Şubat 2018
  • Yer: Bilnet Okulları Kampüsleri

Bilnet Koleji Bursluluk Sınavına gelirken adınıza düzenlenen sınav giriş belgenizi, geçerli bir kimlik belgenizi yanınıza almayı unutmayınız. Online başvuru formu, sınava giriş için bir ön kayıt formudur. 2 gün içerisinde sınava katılacağınız Bilnet Kampüsünden sınava giriş belgenizi almayı unutmayınız.

BİLNET OKULLARI GİRİŞ SINAVINA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

BİLNET OKULLARI BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

​Bilnet Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları 14 Şubat 2018 tarihinde saat 15.00’ten sonra açıklanacak Bilnet Koleji Giriş Sınavı Sonuçları açıklandığında aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

BİLNET OKULLARI GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI

BİLNET OKULLARI İLETİŞİM

Telefon: 444 0 628
E-Posta: info@bilnetokullari.com
Adres: Aygün Sk. No:1 Altunizade - Üsküdar / İSTANBUL 

İlginizi Çekecek Diğer Konular

BİLNET OKULLARI BURSLULUK SINAVI 10 - 11 ŞUBAT 2018

2018 Bilnet Okulları Bursluluk Sınavı tarihi açıklandı. 10-11 Şubat 2018 Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecek olan Bilnet Bursluluk Sınava online başvuru yapmak için aşağıdaki linke tıklayınız. Bilnet Okulları Giriş Sınavına 4. 5. 6. ve  7.   sınıf öğrencileri katılabilecek. Bilnet Koleji Kampüslerinde gerçekleştirilecek olan Bilnet Okulları Bursluluk Sınavına internet üzerinden başvurmak için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

BİLNET LİSE GİRİŞ VE BURSLULUK SINAVI 23 ŞUBAT 2019

BİLNET OKULLARI Lise Giriş ve Bursluluk sınavı yeni açılmış ya da açılmakta olan 6 Bilnet Kampüsünde 23 Şubat 2019 Cumartesi günü yapılacak. Yurt genelinde yeni yeni şubeleriyle yayılmaya çalışan Bilnet Liseleri Bursluluk sınavına online başvuru yapmak için aşağıdaki linke tıklayabilirisniz. Bilnet Lise Bursluluk Sınavına özel okulların ve devlet okullarının 8. 9. 10. 11. sınıflarında eğitim gören öğrenciler katılabilecek.  Bilnet Okulları Bursluluk Sınavına internet üzerinden başvurmak için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

BİLNET OKULLARI KAYIT KABUL SINAVI 2021

BİLNET OKULLARI Kayıt Kabul Sınavı tüm ülke genelinde 23-24-30-31 Ocak, 6-7-13-14 Şubat 2021 tarihlerinde yapılacak. Bilnet Okulları Bursluluk Sınavına özel okulların ve devlet okullarının  8. 9. 10. 11. sınıflarında eğitim gören öğrenciler katılabilecek. Tüm Bilnet Koleji Kampüslerinde gerçekleştirilecek olan  Bilnet Okulları Kayıt Kabul Sınavına  başvurmak için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

BİLNET OKULLARI BURSLULUK SINAVI 12 OCAK 2019

BİLNET OKULLARI Bursluluk sınavı tüm ülke genelinde 12 Ocak Cumartesi günü yapılacak. 12 Ocak 2019 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan sınava online başvuru yapmak için aşağıdaki linke tıklayınız. Bilnet Okulları Bursluluk Sınavına özel okulların ve devlet okullarının 4. 5. 6. 7. sınıflarında eğitim gören öğrenciler katılabilecek. Tüm Bilnet Koleji Kampüslerinde gerçekleştirilecek olan  Bilnet Okulları Bursluluk Sınavına internet üzerinden başvurmak için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

BİLNET OKULLARI KAYIT KABUL SINAVI 2022

BİLNET OKULLARI Kayıt Kabul Sınavı tüm ülke genelinde 15-16-22-23 Ocak, tarihlerinde yapılacak. Bilnet Okulları Bursluluk Sınavına özel okulların ve devlet okullarının şu anki 4. 5. 6. 7. sınıflarında eğitim gören öğrenciler katılabilecek. Tüm Bilnet Koleji Kampüslerinde gerçekleştirilecek olan  Bilnet Okulları Kayıt Kabul Sınavına  başvurmak için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ. 

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI 5. SINIF ÖĞRENCİ ALIM SINAVI

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Ortaokuluna Sınav ile öğrenci alınacak. 5. sınıf öğrencileri için düzenlenecek olan ODTÜ Geliştirme Vakfı Koleji Öğrenci Alım Sınavında başarılı olan öğrenciler kontenjan dahilinde okula kayıt yaptırabilecekler. ODTÜ Koleji Öğrenci Alım Sınavı; 4. sınıf Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler ve İngilizce ders kazanımlarını kapsayacak şekilde, çoktan seçmeli sorulardan oluşmaktadır. İngilizce yeterlik düzeyi düşük olan öğrenciler, Yoğunlaştırılmış İngilizce Programını takip eden sınıfa kabul edilecektirler. 2015 - 2016 Eğitim - Öğretim Yılı, 5. Sınıf İçin Aday Öğrencilerin Kabulü ile ilgili detaylar aşağıdaki gibidir. Başvuru butonuna tıklayarak başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

İVME LİSESİ DÜZEY BELİRLEME VE BURSLULUK SINAVI

Ankara Ümitköy'de Temel Lise eğitimi veren İvme Lisesi 8,9,10,11. Sınıflarda okuyan öğrenciler için Akademik Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı düzenliyor. 14 Şubat ve 21 Şubat 2016 tarihinde düzenlenecek olan sınav ile ilgili detaylar şöyle:

ACIBADEM KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

Acıbadem Koleji 2016-2017 Eğitim Öğretim dönemi Bursluluk Sınavı tarihi açıklandı. Acıbadem koleji Bursluluk Sınavına resmi ve özel okullarda ki tüm  4, 5, 6, ve 7. Sınıf öğrencileri katılabilecek. Acıbadem Koleji Bursluluk Sınavına Başvuru yapmak için aşağıdaki Linke TIKLAYINIZ.

DOĞA KOLEJİ LİSELER İÇİN BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

DOĞA OKULLARI LİSELER İÇİN BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

 Doğa Koleji'nin Liseler Bursluluk sınavı 20 Şubat 2016 Cumartesi günü tüm Doğa Koleji Okullarında yapılacak. Peki Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Doğa Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları Listesi Nereden Yayınlanacak? Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarına Göre Ne Kadar Burs Verilecek? Detaylar için TIKLAYINIZ

MEKTEBİM KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

Mektebim Koleji Türkiye genelindeki 100 okulundaki 1000 öğrenciye %100 burs veriyor. Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı 20-21 Şubat 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. Mektebim Koleji Bursluluk Sınavına Kaçıncı Sınıf Öğrencileri Katılabilecek? Mektebim Okulları Bursluluk Sınavı Ne Zaman Yapılacak? Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Mektebim Okulları Bursluluk Sınavı ile ilgili tüm detaylar için TIKLAYINIZ.