DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2022

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandı

15-16 Ocak 2022 tarihinde yurt genelindeki tüm ITÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kampüslerinde aynı anda yapılan Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarının açıklanmasına çok az kaldı. Her sene olduğu gibi sınava çok sayıda (200.000 civarında) öğrenci katıldı ve Doğa Okulları Bursluluk sınavına ilgi bu yıl da çok yoğundu. Doğa Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ!

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı ile devlet ve özel okulların 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıflarında okuyan öğrencilere sınavda aldıkları başarıya göre  burslu eğitim alma fırsatı sunulacak. Her sene olduğu gibi bu sene de %100'e varan ve çeşitli oranlarda değişen miktarlarda burs imkanı sunacak olan Doğa Koleji Bursluluk Sınavının Sonuçları değerlendirilmeye devam ediyor ve sonuçların en geç 21 Ocak 2022 tarihine kadar açıklanması bekleniyor. Doğa Koleji 2022 Bursluluk Sınavı Sonuçları için aşağıdaki linke TIKLAYABİLİRSİNİZ.

2022 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

DOĞA KOLEJİ 2022 BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarında öğrencinin aldığı puana göre %5'ten %100'e kadar değişen oranlarında burs verilecek. Verilen burs miktarı ve burs kontenjanı her bir Doğa Koleji Kampüsüne göre farklılık gösterebilecektir. Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandığında, sınava girmiş olduğunuz İTÜ ETA Doğa Koleji Kampüsü tarafından detaylı bilgilendirme yapılacaktır. 

Doğa Koleji Okulları tarafından Bursluluk Sınavında başarılı olan öğrencilere verilen Burs, sadece eğitimi karşılayacak. Kitap, Kırtasiye, Kıyafet, Ulaşım ve Yemek gibi kalemlerde indirim yapılmayacak. Ortaokul kademesinde kazanılan burs, sadece ortaokulda geçerli olacak, Liseye geçerken sonra erecek. Lisede kazanılan burs ise sadece öğrencinin Lise kademesi boyunca uygulanacak

DOĞA KOLEJİNE ERKEN KAYIT YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

İTÜ DOĞA OKULLARI İLETİŞİM BİLGİLERİ

ADRES: Barbaros Mah. Halk Cad. Kardelen Sok. No:2 Incity C Blok Ataşehir / İstanbul
Tel: 444 36 42

DOĞA KOLEJİ KAMPÜSLERİ

İlginizi Çekecek Diğer Konular

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI! 15-16 Ocak 2022 tarihinde yurt genelindeki tüm ITÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kampüslerinde aynı anda yapılan Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandı! Doğa Okulları Bursluluk Sınavındaki başarı durumunuzu ve aldığınız burs yüzdesini hemen öğrenmek için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

EVET AÇIKLANDI! İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinin başarılı öğrencileri %100'e varan burs oranlarıyla ödüllendirdiği Bursluluk Sınavı, 201.183 öğrencinin katılımı ile 15 ve 16 Ocak’ta tüm Doğa Koleji Kampüslerinde gerçekleşti. Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen bursluluk sınavına İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejli olmak isteyen 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf kademesinden öğrenciler katıldı. Doğa Okulları Bursluluk Sınavındaki başarı durumunuzu ve aldığınız burs yüzdesini hemen öğrenmek için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

2023 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

2023 Doğa Koleji Bursluluk Sınavı 14-15 Ocak 2023 Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilecek.  Doğa Okulları Bursluluk Sınavı sonuçları açıklandığında, öğrencinin sınavdaki başarı durumunu ve aldığınız burs yüzdesini öğrenmek için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 24 OCAK 2023

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı 14-15 Ocak 2023 Cumartesi ve Pazar günü tamamlandı. Doğa Okulları Bursluluk Sınavı sonuçları açıklandığında, öğrencinin sınavdaki başarı durumunu ve aldığınız burs yüzdesini aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

2024 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ. Doğa Koleji Bursluluk Sınavı 13-14 Ocak 2024 Cumartesi ve Pazar günü tamamlandı. Doğa Okulları Bursluluk Sınavı sonuçları açıklandı. Öğrencinin sınavdaki başarı durumunu ve aldığınız burs yüzdesini aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

SINAV KOLEJİ BURSLULUK VE KABUL SINAVI SONUÇLARI

Sınav Koleji Kampüslerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Sınav Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarının açıklanmasına çok az kaldı. Her sene olduğu gibi sınava çok sayıda (200.000 civarında) öğrenci katıldı ve Sınav Okulları Bursluluk sınavına ilgi bu yıl da çok yoğundu. SINAV KOLEJİ Bursluluk Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ!

2022 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI PUANLARI AÇIKLANDI

2022 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇ PUANLARI AÇIKLANDI! Tüm Doğa Koleji Kampüslerinde 15-16 Ocak'ta yapılan Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları ve Puanları açıklandı! Doğa Okulları Bursluluk Sınavında aldığınız Başarı Puanınızı ve aldığınız Burs Yüzdesi Oranını öğrenmek için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

2022 BİLFEN GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI

2022 Bilfen Giriş Sınavı 12-13 Şubat 2022 Cumartesi ve Pazar günü yapıldı.

FİNAL KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2022

Final Koleji Bursluluk Sınavı 19-20 Şubat 2022 Cumartesi ve Pazar günü yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Öğrencilerin elde etmiş oldukları başarı durumuna göre Final Koleji Bursluluk Sınavı ile öğrencilere 2022-2023 eğitim öğretim yılında, burslu eğitim hakkı sunulacak. Final Okulları Bursluluk Sınavı sonuçlarını online olarak öğrenmek için aşağıda yer alan linke TIKLAYABİLİRSİNİZ.

FİNAL KURS BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2024

Final Kurs Bursluluk Sınavı Sonuçları 6-7 Ocak 2024 Cumartesi ve Pazar günkü sınav sonrasında açıklanacak. Öğrencilerin elde etmiş oldukları başarı durumuna göre Final Kurs Bursluluk Sınavı ile öğrencilere 2024-2025 eğitim öğretim yılında, burslu eğitim hakkı sunulacak. Final Kurs Bursluluk Sınavı sonuçlarını online olarak öğrenmek için aşağıda yer alan linke TIKLAYABİLİRSİNİZ.