OKYANUS KOLEJLERİ

Okyanus Holding'e bağlı olan Okyanus Koleji  2004 yılında Avcılar Okyanus Koleji ile eğitim öğretim hayatına başlamıştır. 

2005 yılında Beylikdüzü Anaokulu, 2006 yılında Beylikdüzü Kampüsü, 2007 yılında Güneşli Kampüsü, 2010 yılında Bahçeşehir Kampüsü ve 2011 yılında da Solarkent Anaokulu ile hizmet etmetmeye devam etti. Okyanus Kolejleri’nin 2012-2013 eğitim-öğretim yılında Ataşehir ve Sancaktepe, 2013-2014 eğitim-öğretim yılında Halkalı, Bahçelievler ve Fatih son olarak 2014-2015 eğitim-öğretim yılında Adana ve Tatvan Kampüsleri açıldı. Tüm kampüslerinde aynı eğitim kalitesi ve hizmeti veren Okyanus Kolejleri 11 yıllık tecrübesi ve kadrolaşmış profosyonel eğitmenleri ile eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir.

Okul hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki tabloyu inceleyebilirsiniz....

 

 

 

Okul Adı

OKYANUS KOLEJLERİ

Telefon

0 212 6050609

0 212 4441098

Adres

Talat Paşa Cad. Yeşil Irmak Sok. No:1

Esenkent - İSTANBUL

Web Sitesi

OKYANUS KOLEJİ ŞUBELER İNCELE 

 

OKYANUS KOLEJLERİ ÜCRET TABLOSU

ATAŞEHİR KAMPÜSÜ

ÜCRET BİLGİSİ TIKLA

AVCILAR KAMPÜSÜ

ÜCRET BİLGİSİ TIKLA

ADANA KAMPÜSÜ

ÜCRET BİLGİSİ TIKLA

ANTALYA KAMPÜSÜ

ÜCRET BİLGİSİ TIKLA

ANKARA KAMPÜSÜ

ÜCRET BİLGİSİ TIKLA

BAHÇEŞEHİR KAMPÜSÜ

ÜCRET BİLGİSİ TIKLA

BEYLİKDÜZÜ KAMPÜSÜ

ÜCRET BİLGİSİ TIKLA

BEYKENT KAMPÜSÜ

ÜCRET BİLGİSİ TIKLA

BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ

ÜCRET BİLGİSİ TIKLA

FATİH KAMPÜSÜ

ÜCRET BİLGİSİ TIKLA

GÜNEŞLİ KAMPÜSÜ

ÜCRET BİLGİSİ TIKLA

HALKALI KAMPÜSÜ

ÜCRET BİLGİSİ TIKLA

HARAMİDERE SOLARKENT ANAOKULU

ÜCRET BİLGİSİ TIKLA

KEMERBURGAZ KAMPÜSÜ

ÜCRET BİLGİSİ TIKLA

MİMARSİNAN KAMPÜSÜ

ÜCRET BİLGİSİ TIKLA

İZMİR MAVİŞEHİR KAMPÜSÜ

ÜCRET BİLGİSİ TIKLA

SANCAKTEPE KAMPÜSÜ

ÜCRET BİLGİSİ TIKLA

TATVAN KAMPÜSÜ

ÜCRET BİLGİSİ TIKLA

Bulunduğu Şehir: 

İlginizi Çekecek Diğer Konular

ANAFEN OKULLARI

Okul Resim: 

Anafen Okulları İstanbul'da  Ataşehir,Çamlıca,Çekmeköy,Çengelköy,Sultanbeyli,Yeşil Vadi'de ANAOKULLARI ,

ANKARA SINAV KOLEJİ

Okul Resim: 

Sınav Koleji, Ankara Mustafa Kemal Mahallesi'nde eğitim ve öğretim vermeye devam etmektedir. Dünyaya açık, akademik alanda yetkin bireyler yetiştirebilen, etkin yabancı dil eğitimi yapabilen, spor, kültür ve sanat alanında çeşitli imkanlar sunan Sınav Koleji, bilgiye ulaşmayı bilen ve bilgiyi işleyerek hayata geçirebilen, bilgi teknolojilerini etkin biçimde kullanabilen, yabancı dil ile iletişim becerilerini kazanmış, çağdaş bireyler yetiştirmeyi hedeflemek

ASFA ANKARA FERDA KOLEJİ

Okul Resim: 

Asfa Okulları, 1995 yılında eğitim hayatına başlamıştır. Kuruluş amacı hayırlı nesiller yetiştirmek olan Asfa Ferda Koleji  ilk olarak Anasınıfı, ilkokul, ortaokul, liseSüper Lise ve Anadolu Lisesi ile faaliyete başlamıştır.

ÇAPA KOLEJİ

Okul Resim: 

Güzel İlimiz İzmir'in Menemen ve Aliağa ilçelerinde yer alan okul, Anaokulu,İlkokul,Ortaokul ve Lise bölümleri ile faaliyet göstermektedir. Sadece Menemen İlçesinde Lise Bölümlerini barındıran okul Sağlık Lisesi, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi ile başarılı gençler yetiştirmektedir.

IŞIKKENT KOLEJİ

Okul Resim: 

1998 yılında, Işıkkent Eğitim Kampusü, anaokulu, ilköğretim 1. ve 2. sınıflarla eğitim-öğretime başladı. Anaokulundan üniversiteye kadar, bütünsel ve dengeli bir eğitim sunan Işıkkent Eğitim Kampusü, 2005-2006 döneminde Hazırlık ve 9. sınıflar olmak üzere lise eğitimine başladı.

2012-2013 yılında yatılı lise bölümünü faaliyete geçirdi.

FENERBAHÇE KOLEJİ

Okul Resim: 

Özel Fenerbahçe Koleji, Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından 2003 - 2004 eğitim -öğretim yılında Sayın Aziz YILDIRIM başkanlığında ve Sayın Turhan ŞAHİN kuruculuğunda ilköğretim okulu ve lisesi ile eğitim faaliyetlerine başlamıştır.

Daha sonra  2004-2005 yılında Anadolu Lisesi2005-2006 yılında Türkiye’de bir ilk olan anaokulu kampüsü ile eğitim faaliyetlerine davam etmektedir. 

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT KOLEJİ

Okul Resim: 

Adana Çukurova'da hizmet veren okul anasınıfı, ilk , orta öğretim ve lise bölümleri ile faaliyet göstermektedir. Başkent Üniversitesi kurucu rektörü Prof. Dr. Mehmet HABERAL'ın destekleri ve kurucu temsilcisi sayın Dr. Esma ÇALIK   tarafından yönetilen okul Adana'da Başkent Üniversite'sinin adını duyurmuş değerli okullardan biridir.

Bir Başkentli olarak Adana'da yer alan Başkent Koleji değerli eğitimci kadrosu, kapsamlı eğitim felsefesi ile Çukurova Bölge'sin de fark yaratmış başarılı bir okuldur.

 

 

 

TED İZMİR KOLEJİ

Okul Resim: 

TED İzmir Koleji tanıtım günleri 22 Mart 2015 saat 10:00'da yapılacaktır. Tedli olmak ayrıcalıktır... İzmir Ted Kolejine bekliyoruz sizleri okul hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki tabloyu inceleyin lütfen...

BEŞTEPE OKULLARI

Okul Resim: 

Ankara Beştepe Okulları 7000 m2 kapalı alanı, 3000 m2 oyun bahçesiyle yeni eğitim-öğretim yönetmeliğine uygun olarak tasarlanmıştır. Beştepe Koleji’nde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin kampüsleri ayrı tasarlanmıştır. Sosyal ve teknik açıdan her türlü imkanın sunulduğu kampüste yüzme havuzundan oyun alanlarına, kulüp etkinliklerinden konferans salonlarına kadar, Avrupa’daki eğitim kurumları standartlarında eğitim mimarlarınca tasarlanmıştır.

ÖZEL CEYHAN FİNAL OKULLARI

Okul Resim: 

Özel Ceyhan Final Okulları; anaokulu, ilkokul ve ortaokul ve Anadolu Lisesi ile hizmet vermektedir. Ceyhan ilçesinin en önemli kolejlerinden biridir. 

Kayıt Bilgileri ve Kayıt Ücretleri için aşağıda bulunan iletişim numaralarını arayabilirsiniz.