YÖNDER KOLEJİ GİRİŞ SINAVI

Yönder Ataşehir Koleji Giriş Sınavı tarihi açıklandı. 4. 5. 6. 7. sınıflara devam eden öğrencilerin girebileceği Yönder Kayıt Kabul Sınavı, 20 Şubat 2016 saat 10:00'da gerçekleştirilecek. Yönder Ataşehir Koleji Giriş Sınavı ve Yönder Okulları Tanıtım Günleri ile ilgili detaylar ve sınav başvurusu için TIKLAYINIZ.

 2011 yılından beri İstanbul Anadolu yakası Ataşehir’de hizmete giren ve anaokulu, ilkokul ve ortaokul eğitimi veren Yönder Ataşehir Koleji, İstanbul Anadolu yakasının ardından İzmir, Bursa, Didim ve İstanbul Avrupa Yakası Bahçeköy'deki kampüsleriyle eğitim vermeye devam ediyor. Yönder Koleji, İngilizce eğitiminde Ortak Avrupa Dil Öğretim Çerçeve Planını "Common European Framework" esas almaktadır.

Yönder Ataşehir Koleji Giriş Sınavına Başvurmak için TIKLAYINIZ.

Yönder Ataşehir Giriş Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ

Yönder Okulları Giriş Sınavı Sonuçları, sınav ile ilgili değerlendirmenin okul yönetimi tarafından tamamlanmasını müteakiben açıklanacak. Yönder Ataşehir Koleji Bursluluk Sınavı sonuçları açıklandığında sonuçları öğrenmek için yukardaki linke tıklayabilirsiniz.

Yönder Koleji Ataşehir Kampüsü

Adres: Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 – 6/1 Ataşehir İSTANBUL
Telefon: 0 216 455 07 07
Faks: 0 216 548 18 00

İlginizi Çekecek Diğer Konular

YÖNDER KOLEJİ BURSLULUK SINAVI 14 OCAK 2018

2018 Yönder Koleji Bursluluk Sınavı tarihlerini açıkladı. Yönder Okulları Öğrenci Seçme ve Bursluluk Sınavına 4. 5. 6. 7.  ve 8. sınıf  öğrencileri katılabilecek. Yönder Koleji Bursluk Sınavı 14 Ocak 2018  Pazar günü  gerçekleştirilecek. Yönder Koleji Bursluluk Sınavına Başvurmak için TIKLAYINIZ.

MALTEPE YÖNDER OKULLARI GİRİŞ SINAVI - 18 ŞUBAT 2017

2017 Yönder Okulları Giriş Sınavı 18 Şubat 2017  tarihinde yapılacak. Yönder Okulları Giriş Sınavına, şu anda 3. 4. 5. 6. ve 7. sınıflarda okuyan öğreciler katılacak. Maltepe Yönder Okulları Giriş Sınavı Sınava başvuru yapmak ve detaylı bilgi için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ. 

YÖNDER KOLEJİ BURSLULUK SINAVI 14-15 OCAK 2023

2023 Yönder Koleji Bursluluk Sınavı tarihlerini açıkladı. Yönder  Bursluluk Sınavına 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ve 11. sınıf  öğrencileri katılabilecek. Yönder Koleji Bursluk Sınavı 14-15 Ocak 2023 Cumartesi ve  Pazar günü  gerçekleştirilecek. Yönder Koleji Bursluluk Sınavına Başvurmak için TIKLAYINIZ.

ANKARA ÜNİVERSİTESİ VAKFI OKULLARI İLKOKUL VE ORTAOKUL KAYITLARI

Ankara Üniversitesi Vakfı Okulları İlkokul ve Ortaokul için ön kayıt ve kayıt tarihleri açıklandı. Ön kayıt ve kesin kayıt ile ilgili detaylar aşağıda verilmiştir. Okul öncesi ve 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. ve 8. sınıflar için Ön Kayıt formuna aşağıdaki butonlara tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki okul iletişim bilgilerine bakabilirsiniz.

ÖZEL SEVİYE BÜYÜTEÇ TEMEL LİSESİ BURSLULUK SINAVI

Özel Seviye Büyüteç Temel Lisesi Bursluluk Sınavı Tarihi açıklandı. 2016 - 2017 eğitim öğretim yılında Seviye Büyüteç Temek Lisesine kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler 28 Şubat 2016 Pazar günü Bursluluk Sınavına katılabilirler. 8,9,10,11. sınıflar için düzenlenecek olan sınav sonucuna göre öğrencilere belli oranda burs sağlanacak. Bursluluk sınavına başvuru için aşağıda verilen kısayolu tıklayabilirsiniz.

MARTI KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

İzmir Martı Koleji Bursluluk Sınavı Başvuruları Başladı. Martı Koleji; akademik olarak başarılı olan veya bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerde yetenekli olup maddi imkansızlıklardan dolayı özel okulda okuma imkanı bulamayan öğrencilere burslu ve indirimli eğitim alma imkanı sağlayacak. Bu kapsamda yapılacak olan Martı Koleji Bursluluk Sınavına Başvurmak için TIKLAYINIZ.

İZMİR TÜRK KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

İzmir Türk Koleji Ortaokul ve Lise Bursluluk Sınavı Başvuruları BaşladıOrtaokullar Bursluluk Sınavına 4. sınıfta okuyan öğrenciler ile  5, 6 ve 7. sınıflarında okuyan öğrenciler katılabilir. Lise Bursluluk Sınavına  ise 8. sınıfta okuyan öğrenciler ile  9,10 ve 11. sınıflarında okuyan öğrenciler katılabilirler. İzmir Türk Koleji Bursluluk ve Nakil Sınavına katımak ve detaylı bilgi için TIKLAYINIZ!

DOĞA KOLEJİ LİSELER İÇİN BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

DOĞA OKULLARI LİSELER İÇİN BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

 Doğa Koleji'nin Liseler Bursluluk sınavı 20 Şubat 2016 Cumartesi günü tüm Doğa Koleji Okullarında yapılacak. Peki Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Doğa Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları Listesi Nereden Yayınlanacak? Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarına Göre Ne Kadar Burs Verilecek? Detaylar için TIKLAYINIZ

MEKTEBİM KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

Mektebim Koleji Türkiye genelindeki 100 okulundaki 1000 öğrenciye %100 burs veriyor. Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı 20-21 Şubat 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. Mektebim Koleji Bursluluk Sınavına Kaçıncı Sınıf Öğrencileri Katılabilecek? Mektebim Okulları Bursluluk Sınavı Ne Zaman Yapılacak? Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Mektebim Okulları Bursluluk Sınavı ile ilgili tüm detaylar için TIKLAYINIZ.

FİNAL LİSELERİ BURSLULUK SINAVI

Final Liseleri Bursluluk Sınavı Başvuruları Başladı. Final Liseleri Bursluluk Sınavı 20 - 21 Şubat 2016 Cumartesi Pazar günü yapılacak. Sınav başvurularınızı online olarak yapabilirsiniz. Final Liseleri Bursluluk Sınavı başvuru koşulları ve Final Okulları Liselerine  kayıt ile ilgili tüm detaylar için TIKLAYINIZ.