TED OKULLARI TAM EĞİTİM BURSLULUK SINAVI - 24 ŞUBAT 2018

TED Tam Eğitim Bursluluk Sınavı 24 Şubat 2018  Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Türk Eğitim Derneği, bugüne kadar yaklaşık 48 bin başarılı fakat maddi imkanları yetersiz öğrenciye karşılıksız burs imkanı sağladı. TED Okulları, başarılı ancak maddi imkanları yetersiz öğrencilerin öğrenimlerine 2018-2019 eğitim öğretim yılından itibaren TED'de devam etmelerine yönelik olarak burs verecek. Buna yönelik olarak TED Bursluluk Sınavı 24 Şubat 2018 Cumartesi tek oturum olarak yapılacak. TED İstanbul ve TED Kuzey Kıbrıs Kolejleri ’ne Tam Eğitim Bursu Sınavıyla öğrenci alınmayacak. TED Tam Eğitim Bursu ile detaylar, başvuru koşulları aşağıda yer almaktadır. TED Bursluluk Sınavına başvurmak için TIKLAYINIZ

TED TAM EĞİTİM BURSLULUK SINAVI

Tam Eğitim Bursu Sınavı Başvuru Koşulları:

  • Öğrencinin T.C. vatandaşı olması,
  • 2017-2018 öğretim yılında 4. 5. ya da  8. sınıfa devam ediyor olması,
  • 5. ve 8. sınıf öğrencilerinin bitirdiği sınıfa ait yılsonu karnesinde yılsonu başarı ortalamasının 85 ve üzerinde olması (yani 2016-2017 öğretim yılına ait, Haziran ayında alınmış olan karne),
  • Ekonomik koşulları itibariyle maddi desteğe ihtiyaç duyması, gerekmektedir. Ailenin aylık toplam geliri brüt asgari ücretin 2,25 katı, yaklaşık 4000 TL’den düşük olmalıdır.
  • Türk Eğitim Derneği’ne bağlı okullarda öğrenimini sürdüren öğrenciler sınava başvuru yapamazlar.

TED BURSLULUK SINAVINA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

TED OKULLARI TAM EĞİTİM BURSU VERİLECEK KOLEJLER

TED Adana Koleji, TED Afyon Koleji, TED Alanya Koleji, TED Aliağa Koleji, TED Ankara Koleji, TED Antalya Koleji, TED Atakent Koleji, TED Batman Koleji, TED Bodrum Koleji, TED Bursa Koleji, TED Çorum Koleji, TED Denizli Koleji, TED Diyarbakır Koleji, TED Ege Koleji, TED Elazığ Koleji, TED Eskişehir Koleji, TED Gaziantep Koleji, TED Hatay Koleji, TED Isparta Koleji, TED İzmir Koleji, TED Karabük Koleji, TED Kayseri Koleji, TED Kdz. Ereğli Koleji, TED Kocaeli Koleji, TED Konya Koleji, TED Kon. Ereğli Koleji, TED Malatya Koleji, TED Mersin Koleji, TED Polatlı Koleji, TED Rönesans Koleji, TED Samsun Koleji, TED Sivas Koleji, TED Şanlıurfa Koleji, TED Trabzon Koleji, TED Zonguldak Koleji.

Ev Ziyareti ve Mülakat

24 Şubat 2018 Cumartesi günü yapılacak olan TED TEB sınavında aldıkları puana istinaden mülakat aşamasına geçmesi uygun görülen öğrenciler, 14 Mart 2018 tarihinde asıl ve yedek adaylar şeklinde açıklanacaktır. Asil listede yer alan adaylar 19-31 Mart 2018 tarihleri arasında mülakat yapmak üzere evlerinde ziyaret edilecektir.

Tam Eğitim Bursu Neleri Kapsıyor?

Tam Eğitim Bursu öğrencilerin eğitim ücretleri, servis ücretleri, yemek giderleri, giyim giderleri, kitap-kırtasiye harcamaları, cep harçlıkları ve yatılı okullarımızda okutuluyor olması halinde pansiyon giderlerinin lise eğitiminin sonuna kadar karşılanmasını kapsamaktadır.

TED Tam Eğitim Burslu ile ilgili tüm detaylar için aşağıda yer alan sınav kılavuzuna tıklayabilirsiniz.

TED TAM EĞİTİM BURSU SINAV KILAVUZU

TED TAM EĞİTİM BURSU İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: TED Üniversitesi Yerleşkesi, Ziya Gökalp Caddesi No:47 H Blok Kolej Ankara

Telefon: 0 312 418 0614 

E-posta: burs@ted.org.tr

TED BURSLULUK SINAVI BAŞVURU BELGENİZİ DÜZENLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlginizi Çekecek Diğer Konular

TED OKULLARI BURSLULUK SINAVI

TED Okulları, başarılı ancak maddi imkanları yetersiz öğrencilerin öğrenimlerine 2017-2018 eğitim öğretim yılından itibaren TED'de devam etmelerine yönelik olarak burs verecek. Buna yönelik olarak TED Bursluluk Sınavı 25 Şubat 2017 Cumartesi tek oturum olarak yapılacak. TED İstanbul ve TED Kuzey Kıbrıs Kolejleri ’ne Tam Eğitim Bursu Sınavıyla öğrenci alınmayacaktır. BTED Tam Eğitim Bursu ile detaylar, başvuru koşulları aşağıda yer almaktadır. TED Bursluluk Sınavına katılmak için TIKLAYINIZ

 

TED TAM EĞİTİM BURSU BAŞVURULARI

TED Okulları, maddi imkanları yetersiz öğrencilerin öğrenimlerine TED'de devam etmelerine yönelik burs verecek. Buna yönelik olarak yazılı sınav 5 Mart 2016 Cumartesi günü yapılacak. Yazılı sınavda alınan başarıya göre de öğrecilerle mülakat yapılacak. TED Tam Eğitim Bursu ile detaylar, başvuru koşulları ayrıntılarda yer almaktadır. Başvuru için aşağıdaki Başvuru linkine tıklayabilirsiniz.

 

TED ANKARA KOLEJİ SEÇME SINAVI

TED tarafından yapılan duyuruya göre,  TED Ankara Koleji Vakfı Özel İlkokul ve Ortaokulu 2, 3, 4, 5 ve 6. Sınıflarına seçme sınavı ile öğrenci alınacak. Sınav Başvurusu 20 Nisan-15 Mayıs 2015 tarihleri arasında yapılacak. Başvuru yapmak isteyen aday velilerin 13 Nisan 2015 tarihinden itibaren aşağıdaki linke tıklamaları gerekmektedir. Bu linke tıklayarak ulaşılacak internet adresinden aday başvuru formu doldurulup kayıt yapılması ve kendi belirleyecekleri gün ve saatte elektronik ortamda randevu
alacaklardır. TED Ankara Koleji Seçme sınavı yeri, günü ve saati, sınava ait e-kılavuz aşağıda verilmiştir. Başvuru yapan öğrencilerimize başarılar dileriz.
 

TED TAM EĞİTİM BURSLULUK SINAVI - 2019

TED Tam Eğitim Bursluluk Sınavı 30 Mart 2019  Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Son Başvuru Tarihi 9 Mart 2019! Türk Eğitim Derneği, bugüne kadar yaklaşık 48 bin başarılı fakat maddi imkanları yetersiz öğrenciye karşılıksız burs imkanı sağladı. TED Okulları, başarılı ancak maddi imkanları yetersiz öğrencilerin öğrenimlerine 2019-2020 eğitim öğretim yılından itibaren TED'de devam etmelerine yönelik olarak burs verecek.

TED TAM EĞİTİM BURSLULUK SINAVI 2022

TED Tam Eğitim Bursluluk Sınavı 19 Şubat 2022 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Son Başvuru Tarihi 28 Ocak 2022! Türk Eğitim Derneği, bugüne kadar yaklaşık 50 bin üzerinde başarılı fakat maddi imkanları yetersiz öğrenciye karşılıksız burs imkanı sağladı. TED Okulları, başarılı ancak maddi imkanları yetersiz öğrencilerin öğrenimlerine 2022-2023 eğitim öğretim yılından itibaren TED'de devam etmelerine yönelik olarak burs verecek. Yurt genelindeki 35 TED Kolejinde gerçekleştirilecek TED Tam Eğitim Bursuluk sınavı ile detaylar, başvuru koşulları aşağıda yer almaktadır. TED Bursluluk Sınavına başvurmak için TIKLAYINIZ

TED GİRİŞ SINAVI 2020

2020-2021 eğitim öğretim yılı TED Ankara Koleji Giriş Sınavı Başvuruları Başlıyor! TED Ankara Kolejinin İlkokul 2. 3. 4. ve Ortaokul 5. sınıflarına seçme sınavı ile öğrenci alınacak.  Sınav için başvuruların Nisan ayının son haftaları itibariyle başlaması bekleniyor. TED Ankara Koleji Giriş Sınavı Başvurusu ve  Sınavı ile ilgili detaylar için TIKLAYINIZ.

TED GİRİŞ SINAVI 2019

2019-2020 öğretim yılı TED Ankara Koleji Giriş Sınavı Başvuruları Başlıyor! TED Ankara Kolejinin İlkokul 2. 3. 4. ve Ortaokul 5. sınıflarına seçme sınavı ile öğrenci alınacak.  Sınav Başvurusu 22 Nisan - 10 Mayıs 2019 tarihleri arasında yapılacak. TED Ankara Koleji Giriş Sınavı Başvurusu ve  Sınavı ile ilgili detaylar için TIKLAYINIZ.

TED ANKARA KOLEJİ GİRİŞ SINAVI

TED Ankara Koleji Giriş Sınavı Başvuruları Başlıyor! TED tarafından 19 Şubat tarihinde yapılan duyuruya göre,  2016 - 2017 Eğitim Öğretim yılı için TED Ankara Kolejinin İlkokul 2. 3. 4. ve Ortaokul 5. ve 6. sınıflarına seçme sınavı ile öğrenci alınacak.  Sınav Başvurusu 18 Nisan - 13Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılacak. TED Ankara Koleji Giriş Sınavı Başvurusu ve Seçme Sınavı ile ilgili detaylar için TIKLAYINIZ.

TED ANKARA KOLEJİ GİRİŞ SINAVI 9 HAZİRAN 2018

2018-2019 öğretim yılı TED Ankara Koleji Öğrenci Seçme Sınavı Başvuruları Başlıyor! TED Ankara Kolejinin İlkokul 2. 3. 4. ve Ortaokul 5. sınıflarına seçme sınavı ile öğrenci alınacak.  Sınav Başvurusu 30 Nisan - 18 Mayıs 2018 tarihleri arasında yapılacak. TED Ankara Koleji Giriş Sınavı Başvurusu ve Seçme Sınavı ile ilgili detaylar için TIKLAYINIZ.

TED ANKARA KOLEJİ ANAOKULU KURASI - 29 MAYIS 2018

2018-2019 öğretim yılı TED Ankara Koleji Anaokuluna kura yöntemi ile öğrenci alınacak. Kura ile öğrenci alımı başvuru kayıtları 16 Nisan - 12 Mayıs 2018 tarihleri arasında yapılacak. Anaokulu Kura ile öğrenci alımıyla ilgili bilgileri içeren kılavuz ise 26 Mart Pazartesi günü online olarak yayınlanmış olacak. 01.01.2014 ile 31.12.2014 tarihinde doğmuş olan öğrenciler başvuru yapabilecek. TED Ankara Koleji Anaokulu öğrenci alım kurası ile ilgili detaylar ve kura başvurusu için TIKLAYINIZ.