TED İZMİR KOLEJİ

TED İzmir Koleji tanıtım günleri 22 Mart 2015 saat 10:00'da yapılacaktır. Tedli olmak ayrıcalıktır... İzmir Ted Kolejine bekliyoruz sizleri okul hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki tabloyu inceleyin lütfen...

Okul Adı

TED İZMİR KOLEJİ

Telefon

444 6 833

Adres

M.Fevzi Çakmak Mah. 4088 Sk. No:2 Zeytinalanı 

URLA - İZMİR

 

Web Sitesi

TED İZMİR KOLEJİ KAYIT BİLGİ TIKLA

İlginizi Çekecek Diğer Konular

ÇAPA KOLEJİ

Okul Resim: 

Güzel İlimiz İzmir'in Menemen ve Aliağa ilçelerinde yer alan okul, Anaokulu,İlkokul,Ortaokul ve Lise bölümleri ile faaliyet göstermektedir. Sadece Menemen İlçesinde Lise Bölümlerini barındıran okul Sağlık Lisesi, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi ile başarılı gençler yetiştirmektedir.

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT KOLEJİ

Okul Resim: 

Adana Çukurova'da hizmet veren okul anasınıfı, ilk , orta öğretim ve lise bölümleri ile faaliyet göstermektedir. Başkent Üniversitesi kurucu rektörü Prof. Dr. Mehmet HABERAL'ın destekleri ve kurucu temsilcisi sayın Dr. Esma ÇALIK   tarafından yönetilen okul Adana'da Başkent Üniversite'sinin adını duyurmuş değerli okullardan biridir.

Bir Başkentli olarak Adana'da yer alan Başkent Koleji değerli eğitimci kadrosu, kapsamlı eğitim felsefesi ile Çukurova Bölge'sin de fark yaratmış başarılı bir okuldur.

 

 

 

IŞIKKENT KOLEJİ

Okul Resim: 

1998 yılında, Işıkkent Eğitim Kampusü, anaokulu, ilköğretim 1. ve 2. sınıflarla eğitim-öğretime başladı. Anaokulundan üniversiteye kadar, bütünsel ve dengeli bir eğitim sunan Işıkkent Eğitim Kampusü, 2005-2006 döneminde Hazırlık ve 9. sınıflar olmak üzere lise eğitimine başladı.

2012-2013 yılında yatılı lise bölümünü faaliyete geçirdi.

ÖZEL CEYHAN FİNAL OKULLARI

Okul Resim: 

Özel Ceyhan Final Okulları; anaokulu, ilkokul ve ortaokul ve Anadolu Lisesi ile hizmet vermektedir. Ceyhan ilçesinin en önemli kolejlerinden biridir. 

Kayıt Bilgileri ve Kayıt Ücretleri için aşağıda bulunan iletişim numaralarını arayabilirsiniz. 

 

BEŞTEPE OKULLARI

Okul Resim: 

Ankara Beştepe Okulları 7000 m2 kapalı alanı, 3000 m2 oyun bahçesiyle yeni eğitim-öğretim yönetmeliğine uygun olarak tasarlanmıştır. Beştepe Koleji’nde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin kampüsleri ayrı tasarlanmıştır. Sosyal ve teknik açıdan her türlü imkanın sunulduğu kampüste yüzme havuzundan oyun alanlarına, kulüp etkinliklerinden konferans salonlarına kadar, Avrupa’daki eğitim kurumları standartlarında eğitim mimarlarınca tasarlanmıştır.

ANAFEN OKULLARI

Okul Resim: 

Anafen Okulları İstanbul'da  Ataşehir,Çamlıca,Çekmeköy,Çengelköy,Sultanbeyli,Yeşil Vadi'de ANAOKULLARI ,

ÖZEL PİRİ REİS OKULLARI

Okul Resim: 

Orion Eğitim Vakfı tarafından kurulan Özel Piri Reis Okulları, Anaokul, İlkokul,Ortaokul bölümleri ile hizmet vermektedir. İzmir'in başarılı kolejleri arasında kalan Özel Karşıyaka Piri Reis Koleji hakkında detaylı bilgileri aşağıda vereceğim tablodan görebilirsiniz. 

 

ÖZEL ABC KOLEJİ

Okul Resim: 

Özel ABC Koleji, Ankara Eryaman bölgesinde yer alan bir okuldur. Anaokulu, İlköğretim ve lise bölümleri ile hizmet vermektedir. Butik okul niteliğinde yer alan okul Eryaman Bölgesine değer katmış başarılı özel okullardan biridir.

Okulun 2015 - 2016 öğretim yılı kayıt ve ücret bilgilerine aşağıda vereceğim linkten ulaşabilirsiniz. Eryaman ve Etimesgut bölgesinde oturanların okulu görmesini tavsiye ederim....

 

BEYSUKENT KOLEJİ

Okul Resim: 

2012 - 2013 eğitim öğretim yılında faaliyete geçen Beysukent Koleji, kısa zamanda çok yol almıştır.

ANKARA AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ

Okul Resim: 

Türk ve İngiliz sistemlerini kullanarak çift dille eğitim veren nadir okullardan birisidir. Anasınıfı, İlkokul,Ortaokul ve Lise bölümleri ile Ankara İncek Bölgesinde konumlanmış olan okul, yurtdışında eğitimine devam etmek isteyen öğrenciler için harika fırsatlar sunmaktadır.  Avrupa standartlarında eğitim veren birkaç okuldan biridir. Okuldan randevu alarak görüşmenizi öneririm. Okul hakkında detaylı bilgiler ekteki tabloda verilmiştir.