MUTLU YAŞAM KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

Mutlu Yaşam Koleji Giriş Sınavı Başvuruları Başladı. 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Dönemi, Mutlu Yaşam Koleji Bursluluk Sınavı 19 Mart 2016 Cumartesi günü yapılacak. Sınava şu anda İlkokul 3. 4. ve ortaokul 5. 6. 7. 8. ve Lise 9. 10. 11. sınıfta okuyan öğrenciler katılabilecek. Mutlu Yaşam Koleji Bursluluk Sınavına Başvurmak için TIKLAYINIZ.

Mutlu Yaşam Koleji  Bursluluk Sınavı 5 Mart ve 12 Mart 2016 Cumartesi günleri günü yapılacak. Mutlu Yaşam Koleji Koleji Bursluluk Sınavına katılmak isteyenler aşağıda yer alan Mutlu Yaşam Koleji Koleji Bursluluk Sınavı Başvuru kısayoluna tıklayarak, Bursluluk Sınavı kayıt işlemini gerçekleştirebilirler. 

MUTLU YAŞAM KOLEJİ BURSLULUK SINAVINA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

MUTLU YAŞAM KOLEJİ KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Mutlu Yaşam Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları, bursluluk sınavı ile  ilgili değerlendirmenin okul yönetimi tarafından tamamlanmasının ardından açıklanacak. Mutlu Yaşam Koleji Giriş Sınavı Sonuçlarını öğrenmek için yukarıdaki linke TIKLAYABİLİRSİNİZ

Mutlu Yaşam Koleji Çayyolu

Adres: Konutkent Mah. Pırlanta Sokak No:6 Çayyolu

Tel: + 90 312 240 84 84

Mutlu Yaşam Koleji Yenimahalle

Adres: Gayret Mah.İstiklal Cad.Sarp Toki Konutları No:2 Yenimahalle

Tel: + 90 312 344 99 99

 

İlginizi Çekecek Diğer Konular

ANKARA ÜNİVERSİTESİ VAKFI OKULLARI İLKOKUL VE ORTAOKUL KAYITLARI

Ankara Üniversitesi Vakfı Okulları İlkokul ve Ortaokul için ön kayıt ve kayıt tarihleri açıklandı. Ön kayıt ve kesin kayıt ile ilgili detaylar aşağıda verilmiştir. Okul öncesi ve 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. ve 8. sınıflar için Ön Kayıt formuna aşağıdaki butonlara tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki okul iletişim bilgilerine bakabilirsiniz.

ÖZEL SEVİYE BÜYÜTEÇ TEMEL LİSESİ BURSLULUK SINAVI

Özel Seviye Büyüteç Temel Lisesi Bursluluk Sınavı Tarihi açıklandı. 2016 - 2017 eğitim öğretim yılında Seviye Büyüteç Temek Lisesine kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler 28 Şubat 2016 Pazar günü Bursluluk Sınavına katılabilirler. 8,9,10,11. sınıflar için düzenlenecek olan sınav sonucuna göre öğrencilere belli oranda burs sağlanacak. Bursluluk sınavına başvuru için aşağıda verilen kısayolu tıklayabilirsiniz.

MARTI KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

İzmir Martı Koleji Bursluluk Sınavı Başvuruları Başladı. Martı Koleji; akademik olarak başarılı olan veya bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerde yetenekli olup maddi imkansızlıklardan dolayı özel okulda okuma imkanı bulamayan öğrencilere burslu ve indirimli eğitim alma imkanı sağlayacak. Bu kapsamda yapılacak olan Martı Koleji Bursluluk Sınavına Başvurmak için TIKLAYINIZ.

İZMİR TÜRK KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

İzmir Türk Koleji Ortaokul ve Lise Bursluluk Sınavı Başvuruları BaşladıOrtaokullar Bursluluk Sınavına 4. sınıfta okuyan öğrenciler ile  5, 6 ve 7. sınıflarında okuyan öğrenciler katılabilir. Lise Bursluluk Sınavına  ise 8. sınıfta okuyan öğrenciler ile  9,10 ve 11. sınıflarında okuyan öğrenciler katılabilirler. İzmir Türk Koleji Bursluluk ve Nakil Sınavına katımak ve detaylı bilgi için TIKLAYINIZ!

BÜYÜK KOLEJ BURSLULUK SINAVI

Büyük Kolej Bursluluk Sınavı başvuruları başladı. 2016 - 2017 Eğitim Öğretim yılında burslu eğitim dönemi kapsamında düzenlenecek olan Büyük Kolej Öğrenci Alım ve Bursluluk Sınavına şu anda 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. sınıfta okuyan öğrenciler katılabilecek. Büyük Kolej Bursluluk Sınavı için son başvuru tarihi 10 Mart 2016. Başvurular online olarak yapılabilecek. Büyük Kolej Bursluluk Sınavı için tüm ayrıntılar ve Büyük Kolej Bursluluk Sınavına başvurmak için TIKLAYINIZ.

ANKARA ÜNİVERSİTESİ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİ ALIM SINAVI

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Okulları2016-2017 Eğitim Öğretim yılında 4. 5. 6. 7. 8. Sınıfa başlayacaklar için 3 Nisan 2016 Pazar günü öğrenci alım sınavı yapacak. Sınava başvurular  12 Şubat - 31 Mart tarihleri arasında yapılacak. Ankara Üniversitesi Vakfı Koleji Öğrenci Alım Sınavına katılmak, sınavla ilgili detayları öğrenmek için yazının ayrıntılarına bakabilir ve aşağıda verdiğimiz linklere TIKLAYABİLİRSİNİZ 

ÖZEL YÜCE OKULLARI BURSLULUK SINAVI

Özel Yüce Okulları Bursluluk Sınavı Mart 2016 ve 19 Mart 2016 Cumartesi günleri yapılacak. Sınava şu anda 4.

OKAN KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

Okan Koleji Bursluluk Sınavı 19 Mart 2016 Cumartesi günü saat 10:00'da yapılacak. Bursluluk Sınavına yönelik olarak başvuru işlemleri devam ediyor. Okan Kolejine 2016 - 2017 eğitim öğretim yılında kayıt yaptırmak isteyen ve şu anda 4. 5. 6. 7. ve 8. sınıfta okuyan öğrenciler aşağıda yer alan Okan Koleji Bursluluk Sınavı Başvuru Linkine tıklayarak sınav için kayıt işlemlerini tamamlayabilirler. Okan Koleji Bursluluk Sınavına başvurmak için TIKLAYINIZ!

İSTANBUL MARMARA EĞİTİM KURUMLARI SEVİYE BELİRLEME SINAVI

İstanbul Marmara Eğitim Kurumları Seviye Belirleme Sınavı 26 Mart 2016 Cumartesi günü yapılacak. Bu Seviye Tespit Sınavı ile 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için İstanbul Marmara Eğitim Kurumlarının 5, 6, 7. ,8. Ve 9. Sınıflarına alınacak olan  öğrenciler, sınav başvurularını 25 Mart tarihine kadar yapabilirler. İstanbul Marmara Eğitim Kurumları Seviye Belirleme Sınavına Başvurmak  ve Sınav Sonuçlarını öğrenmek için TIKLAYINIZ

TUDEM YÖNLENDİRME SINAVI 4.SINIF KONULARI

TUDEM Türkiye Geneli Yönlendirme Sınavı 4. Sınıflar için 7 Ocak 2017 Cumartesi günü saat 14:00'da yapılacak. TUDEM tarafından düzenlecek bu sınava katılmak için 29 Aralık 2016 Perşembe gününe kadar başvurunuzu tamamlamanız gerekiyor. Tudem Yönlendirme Sınavı 4. Sınıf Konu dağılımı ve soru sayısı ile ilgili detaylar için TIKLAYINIZ.