MURADİYE OKULLARI GİRİŞ SINAVI

Ankara'nın bir çok semtinde yer alan okullardan biri olan Muradiye Okulları'nın Giriş Sınavı için Başvurular başladı. 20 Mart 2016 Pazar günü yapılacak olan Muradiye Koleji Giriş Sınavı sınavı için son başvuru tarihi 15 Mart 2016 olarak açıklandı. Muradiye Eğitim kurumları giriş sınavı bu sene geçen sene olduğu gibi  4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri için düzenleniyor. Muradiye Okulları Giriş Sınavı ile ilgili Bilgi almak ve  Muradiye Okulları'nın Giriş Sınavına başvuruda bulunmak için TIKLAYINIZ.

2016 - 2017 eğitim öğretim yılı için Muradiye Okullarına 30 Mayıs 2016 tarihine kadar kayıt yaptırması durumunda, ilan edilen eğitim ücreti üzerinden indirim oranı yansıtılacaktır. Yemek, servis vb. hizmetler indirime dahil olmayıp; bu tarihten sonraki yapılacak kayıtta indirim hakkı geçersiz sayılacaktır.

MURADİYE OKULLARI GİRİŞ SINAVINA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

MURADİYE OKULLARI GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Muradiye Koleji Giriş Sınavı Sonuçları, değerlendirmenin Muradiye Okulları yönetimi tarafından tamamlanmasını müteakiben, 30 Mart 2016 tarihinde online olarak T.C. kimlik numarasına göre ilan edilecek. Muradiye Koleji Başarı ve Bursluluk Sınavı Sonuçlarını öğrenmek için yukarıdaki linke tıklayabilirsiniz. 

OKUL ADI

SINAV OTURUMLARI

Özel Nene Hatun Okulları/Pursaklar

I.Seans Saat:10.00 – II. Seans Saat:13.00

Özel Kardelen İlköğretim Okulu/Yenimahalle

I.Seans Saat:10.00 – II. Seans Saat:13.00

Özel Sevgi Okulları/İncek-Gölbaşı

I.Seans Saat:10.00 (Tek Seans)

Özel Muradiye Erkek Liseleri/Karapürçek

I.Seans Saat:10.00 (Tek Seans)

Özel Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu/Keçiören

I.Seans Saat:10.00 (Tek Seans)

Özel Kanuni İlköğretim Okulu/Altındağ

I.Seans Saat:10.00 (Tek Seans)

Özel Aksoy İlköğretim Okulu/Çubuk

I.Seans Saat:10.00 (Tek Seans)

Özel Hüsniye Hatun İlkokulu/Sincan

I.Seans Saat:10.00 (Tek Seans)

MURADİYE OKULLARI İLETİŞİM

Adres :  Tepebaşı Mah. Fatih Cad. No: 99/2  Keçiören / Ankara

Tel: 0312 358 80 94 (pbx)         

Faks : 0312 359 68 18

İlginizi Çekecek Diğer Konular

MURADİYE BURSLULUK SINAVI 4 MART 2018

Muradiye Okulları'nın Bursluluk Sınavı için Başvurular başladı. 4 Mart 2018 Pazar günü yapılacak olan Muradiye Koleji Giriş Sınavı sınavı için son başvuru tarihi 28 Şubat 2018 olarak açıklandı. Muradiye Eğitim kurumları giriş sınavı bu sene 4. 5. 6. 7. sınıf öğrencileri için düzenleniyor. sınav ücretsizidir. Muradiye Okulları Giriş Sınavı ile ilgili Bilgi almak ve  Muradiye Okulları'nın Giriş Sınavına başvuruda bulunmak için TIKLAYINIZ.

MURADİYE KOLEJİ BURSLULUK SINAVI - 22 MART 2015

Ankara'nın bir çok semtinde eğitim öğretim veren Muradiye Okulları'nın Bursluluk Sınavı 22 Mart 2014 tarihinde yapılacak. Muradiye Koleji bursluluk sınavı için son başvuru tarihi 15 Mart 2015 olarak açıklandı. Muradiye Eğitim kurumları  bursluluk sınavı bu sene geçen sene olduğu gibi  4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri için düzenleniyor. Muradiye Koleji Bursluluk sınavı sonuçları 1 Nisan 2015 tarihinde online olarak T.C. kimlik numarasına göre ilan edilecek. Bilgi almak ve sınav başvurusunda bulunmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz...

MURADİYE BURSLULUK SINAVI 3 MART 2019

Muradiye Okulları'nın Bursluluk Sınavı için Başvurular başladı. 3 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Muradiye Koleji Giriş Sınavı sınavı için son başvuru tarihi 27 Şubat 2018 olarak açıklandı. Muradiye Eğitim kurumları giriş sınavı bu sene 4. 5. 6. 7.  ve 8. sınıf öğrencileri için düzenleniyor. sınav ücretsizidir. Muradiye Okulları Giriş Sınavı ile ilgili Bilgi almak ve  Muradiye Okulları'nın Giriş Sınavına başvuruda bulunmak için TIKLAYINIZ.

MURADİYE KOLEJİ BURSLULUK SINAVI 2022

Muradiye Okulları merakla beklenen Bursluluk Sınavı tarihlerini 2022 yılı için açıkladı. Öğrenciler Muradiye Koleji Bursluluk Sınavına 12-13 Şubat 2022 Cumartesi ve Pazar günleri girebilecekler. Muradiye Koleji Bursluluk Sınavı için sınav giriş belgenizi, HES kodunuzu ve geçerli bir kimlik belgenizi yanınızda bulundurunuz.

ANKARA ÜNİVERSİTESİ VAKFI OKULLARI İLKOKUL VE ORTAOKUL KAYITLARI

Ankara Üniversitesi Vakfı Okulları İlkokul ve Ortaokul için ön kayıt ve kayıt tarihleri açıklandı. Ön kayıt ve kesin kayıt ile ilgili detaylar aşağıda verilmiştir. Okul öncesi ve 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. ve 8. sınıflar için Ön Kayıt formuna aşağıdaki butonlara tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki okul iletişim bilgilerine bakabilirsiniz.

ÖZEL SEVİYE BÜYÜTEÇ TEMEL LİSESİ BURSLULUK SINAVI

Özel Seviye Büyüteç Temel Lisesi Bursluluk Sınavı Tarihi açıklandı. 2016 - 2017 eğitim öğretim yılında Seviye Büyüteç Temek Lisesine kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler 28 Şubat 2016 Pazar günü Bursluluk Sınavına katılabilirler. 8,9,10,11. sınıflar için düzenlenecek olan sınav sonucuna göre öğrencilere belli oranda burs sağlanacak. Bursluluk sınavına başvuru için aşağıda verilen kısayolu tıklayabilirsiniz.

MARTI KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

İzmir Martı Koleji Bursluluk Sınavı Başvuruları Başladı. Martı Koleji; akademik olarak başarılı olan veya bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerde yetenekli olup maddi imkansızlıklardan dolayı özel okulda okuma imkanı bulamayan öğrencilere burslu ve indirimli eğitim alma imkanı sağlayacak. Bu kapsamda yapılacak olan Martı Koleji Bursluluk Sınavına Başvurmak için TIKLAYINIZ.

İZMİR TÜRK KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

İzmir Türk Koleji Ortaokul ve Lise Bursluluk Sınavı Başvuruları BaşladıOrtaokullar Bursluluk Sınavına 4. sınıfta okuyan öğrenciler ile  5, 6 ve 7. sınıflarında okuyan öğrenciler katılabilir. Lise Bursluluk Sınavına  ise 8. sınıfta okuyan öğrenciler ile  9,10 ve 11. sınıflarında okuyan öğrenciler katılabilirler. İzmir Türk Koleji Bursluluk ve Nakil Sınavına katımak ve detaylı bilgi için TIKLAYINIZ!

BÜYÜK KOLEJ BURSLULUK SINAVI

Büyük Kolej Bursluluk Sınavı başvuruları başladı. 2016 - 2017 Eğitim Öğretim yılında burslu eğitim dönemi kapsamında düzenlenecek olan Büyük Kolej Öğrenci Alım ve Bursluluk Sınavına şu anda 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. sınıfta okuyan öğrenciler katılabilecek. Büyük Kolej Bursluluk Sınavı için son başvuru tarihi 10 Mart 2016. Başvurular online olarak yapılabilecek. Büyük Kolej Bursluluk Sınavı için tüm ayrıntılar ve Büyük Kolej Bursluluk Sınavına başvurmak için TIKLAYINIZ.

MEKTEBİM KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

Mektebim Koleji Türkiye genelindeki 100 okulundaki 1000 öğrenciye %100 burs veriyor. Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı 20-21 Şubat 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. Mektebim Koleji Bursluluk Sınavına Kaçıncı Sınıf Öğrencileri Katılabilecek? Mektebim Okulları Bursluluk Sınavı Ne Zaman Yapılacak? Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Mektebim Okulları Bursluluk Sınavı ile ilgili tüm detaylar için TIKLAYINIZ.