MURADİYE LİSELERİ

Özel Muradiye Liseleri ilk olarak 1985–1986 eğitim – öğretim yılında  Erkek Lisesi olarak faaliyetine başlamıştır. Şu anda Anadolu Lisesi , Genel Lise, Fen Lisesi ve Sosyal Bilimler Liseleri ile faaliyetini sürdürmektedir.

Okul da pansiyon olarak kullanılan ve Eğitim Öğretimin Yapıldığı İki Ayrı Blok mevcuttur.

Muradiye Eğitim Kurumları başarısını Lise Bölümlerinde de ülke çapında göstermiştir. Öğrencilerinin büyük bir çoğunluğu Üniversite sınavlarında dereceye girmiş ve bir çok sınavda üstünlük başarısı elde etmiştir. Örneğin Muradiye Liseleri Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yapmış olduğu Karşılaştırmalı Sınavlarda Ankara 1.liği ve 3.lüğünü almıştır.

Ayrıca Muradiye öğrencileri TÜBİTAK Olimpiyatlarına hazırlanmakta ve halen çok sayıda ödüller almaktadırlar. Çeşitli spor faaliyetlerin de de oldukça büyük başarılar almış seslerini dünya çapında duyurmuşlardır.

Özel Muradiye Liseleri içerisinde Özel Muradiye Ortaokulu'da hizmet vermektedir.

Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin her ilinden öğrencilerimize aile sıcaklığı ortamını sağlayan okul pansiyonumuz başarımızda önemli bir etkendir.

Sadece erkek öğrencilere yönelik pansiyon uygulaması olan okul da gündüzlü öğrenciler için servis hizmeti verilmektedir. Bunların yanı sıra yemek ve sağlık hizmeti gibi alanlarda profosyonellerden destek alınarak çalışmalar yürütülmektedir.

Okulda her türlü Sosyal, Kültürel, Sanatsal ve Sportif faaliyetler  UZMAN ÖĞRETİCİLER tarafından  verilmektedir.

İletişim Bilgileri: 

ÖZEL MURADİYE LİSELERİ

ADRES: Karapürçek Cad. No: 109 Altındağ / ANKARA

Tel: 0312 376 29 40  Fax: 0312 376 29 42

Bulunduğu İlçe: 
Bulunduğu Şehir: 

İlginizi Çekecek Diğer Konular

ASFA ANKARA FERDA KOLEJİ

Okul Resim: 

Asfa Okulları, 1995 yılında eğitim hayatına başlamıştır. Kuruluş amacı hayırlı nesiller yetiştirmek olan Asfa Ferda Koleji  ilk olarak Anasınıfı, ilkokul, ortaokul, liseSüper Lise ve Anadolu Lisesi ile faaliyete başlamıştır.

ANKARA SINAV KOLEJİ

Okul Resim: 

Sınav Koleji, Ankara Mustafa Kemal Mahallesi'nde eğitim ve öğretim vermeye devam etmektedir. Dünyaya açık, akademik alanda yetkin bireyler yetiştirebilen, etkin yabancı dil eğitimi yapabilen, spor, kültür ve sanat alanında çeşitli imkanlar sunan Sınav Koleji, bilgiye ulaşmayı bilen ve bilgiyi işleyerek hayata geçirebilen, bilgi teknolojilerini etkin biçimde kullanabilen, yabancı dil ile iletişim becerilerini kazanmış, çağdaş bireyler yetiştirmeyi hedeflemek

ÖZEL NECİP FAZIL KISAKÜREK LİSELERİ

Okul Resim: 

Özel Samanyolu Necip Fazıl Kısakürek Liseleri, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi olmak üzere iki bölümde hizmet vermektedir.

Günümüz de çocuğumuzu güvenle teslim edebileceğimiz okulu bulmakta her geçen gün daha da zorlanıyoruz. Özellikle Lise eğitimi çok önemli çocuğun üniversite hayatından önce hayata pişeceği önemli bir yer. Okul hakkında detaylı bir bilgiye sahip değilim ama okulu incelemenizi tavsiye ederim...  

Fiyat tablosuna ve okul hakkında detaylı bilgilere ekte vereceğim linklerden ulaşabilirsiniz.

ÖZEL ALTINAY HAFİF DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER İLKOKULU

Okul Resim: 

Özel Altınay Hafif Düzeyde Zihinsel Engelliler İlköğretim Okulu ülkemizde az sayıda yer alan değerli okullardan biridir.İlkokul ve Ortaokul bölümleri ile hizmet vermektedir. Altınay İlkokulu ve benzeri okulların gün geçtikçe değerleri anlaşılmakta ve sayıları hızla artmaktadır. İnsana değer, yaşama verilen değerdir... ve her insan eğitime muhtaçtır...

BEŞTEPE OKULLARI

Okul Resim: 

Ankara Beştepe Okulları 7000 m2 kapalı alanı, 3000 m2 oyun bahçesiyle yeni eğitim-öğretim yönetmeliğine uygun olarak tasarlanmıştır. Beştepe Koleji’nde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin kampüsleri ayrı tasarlanmıştır. Sosyal ve teknik açıdan her türlü imkanın sunulduğu kampüste yüzme havuzundan oyun alanlarına, kulüp etkinliklerinden konferans salonlarına kadar, Avrupa’daki eğitim kurumları standartlarında eğitim mimarlarınca tasarlanmıştır.

BEYSUKENT KOLEJİ

Okul Resim: 

2012 - 2013 eğitim öğretim yılında faaliyete geçen Beysukent Koleji, kısa zamanda çok yol almıştır.

Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Anadolu ve Fen Lisesi

Okul Resim: 

2003-2004 eğitim öğretim yılında açılan, Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Anadolu ve Fen Lisesi kuruluş aşamasından bu güne kadar bir çok başarıya imza atmıştır. Bilgi toplumuna pozitif katılımcılar yetiştiren okul öğrencilerine gereken bilgi, beceri ve insani değerleri kazandırıp çağdaş bir öğretim kültürü oluşturduktan sonra hedefledikleri üniversitelere ulaşmalarını sağlamaktadır.

ÖZEL YAVUZ OKYANUS BEYSUKENT İLKOKULU

Okul Resim: 

Beysukent Koleji Anasınıfı,ilkokul,ortaokul ve lise bölümleri ile hizmet veren okullardan biridir. Ankara Beysukent bölgesinde yer alan okulun ilkokul kısımı 12 kişilik sınıflardan oluşmaktadır. Ayrıca her şubeden iki sınıf açan okul butik eğitim veren okullardan biridir.

Dersane kökenine sahip olan okul sınava hazırlık aşamasında başarılıdır. Okul hakkında detaylı bilgi için aşağıda vereceğim linki inceleyebilir. İletişim bilgilerinden yararlanarak okulu ziyaret edebilirisniz...

ÖZEL ANKARA AZİZİYE OKULLARI

Okul Resim: 

Eğitim - Öğretim hayatına 1995 yılında Özel Ankara Aziziye Lisesi ile başlayan okul, 2004-2005 eğitim yılında öğrenim hayatına Özel Ayyıldız İlköğretimOkulunu  ve Anasınıfını katmıştır. 2006 yılında da Özel Ankara Aziziye Anadolu Lisesi'ni açarak bugünlere gelene kadar bir çok başarıya imza atmıştır.

Okul Anadolu Lisesi'nde yatılı ve gündüzlü eğitim vermektedir.

 

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT KOLEJİ

Okul Resim: 

Adana Çukurova'da hizmet veren okul anasınıfı, ilk , orta öğretim ve lise bölümleri ile faaliyet göstermektedir. Başkent Üniversitesi kurucu rektörü Prof. Dr. Mehmet HABERAL'ın destekleri ve kurucu temsilcisi sayın Dr. Esma ÇALIK   tarafından yönetilen okul Adana'da Başkent Üniversite'sinin adını duyurmuş değerli okullardan biridir.

Bir Başkentli olarak Adana'da yer alan Başkent Koleji değerli eğitimci kadrosu, kapsamlı eğitim felsefesi ile Çukurova Bölge'sin de fark yaratmış başarılı bir okuldur.