MEKTEBİM BURSLULUK SINAVI | 17-18 ŞUBAT 2018

2018 Mektebim Okulları Bursluluk Sınavı tarihi açıklandı. Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı 17-18 Şubat 2018 Cumartesi Pazar günleri gerçekleştirilecek. Mektebim Koleji Bursluluk Sınavına 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ve 11. sınıf öğrencileri katılabilecek. Mektebim Okulları Bursluluk Sınavına başvurmak için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

MEKTEBİM OKULLARI BURSLULUK SINAVI

Mektebim Okulları her sene açılan yeni kampüsleriyle toplam 165 okulu ve 52 kampüsüyle, ilk, orta ve lise düzeyinde eğitim veren yaygın kolejlerden birisidir. Mektebim Okulları Bursluluk Sınavı 17-18 Şubat 2018 Cumartesi ve Pazar günü, her gün 3 seyans şeklinde yapılacak.  Mektebim Bursluluk Sınavının ilk oturumu saat 10:00'da ikinci oturumu saat 13:00'da, üçüncü ve son oturumu ise 16:00'da gerçekleştirilecek.  Mektebim Giriş Sınavına katılım ücretsizdir. Mektebim Koleji Bursluluk Sınavına her sene olduğu gibi yoğun bir katılım olması beklenmektedir. Başvurunuzu online olarak yapmak için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ

MEKTEBİM OKULLARI BURSLULUK SINAVINA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

MEKTEBİM KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları, 17 ve 18 Şubat 2018 tarihinde yapılacak olan sınavla ilgili sonuç değerlendirmesinin tamamlanmasını müteakiben Mektebim Okulları yönetimi tarafından açıklanacak. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. sınıf öğrencilerinin katılabileceği Mektebim Bursluluk Sınavı Puanınızı ve sınava katılmış olan öğrencinin aldığı burs oranını öğrenmek için sitemizi takip edebilirsiniz. Mektebim Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçlarını öğrenmek için aşağıdaki linke TIKLAYABİLİRSİNİZ

MEKTEBİM KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

MEKTEBİM OKULLARI SINAV MERKEZLERİ

Mektebim Adana - 100. Yıl Kampüsü, Mektebim Adana - Çukurova Kampüsü, Mektebim Afyon Kampüsü, Mektebim Ankara - Altın Oran Kampüsü, Mektebim Ankara - Batıkent Kampüsü, Mektebim Ankara - Eryaman Kampüsü, Mektebim Ankara - Etimesgut Kampüsü, Mektebim Ankara - İncek Kampüsü, Mektebim Ankara - Yaşamkent Kampüsü, Mektebim Ankara - Mamak Kampüsü, Mektebim Antalya - Muratpaşa Kampüsü, Mektebim Balıkesir - Edremit Kolej Kampüsü, Mektebim Balıkesir - Edremit Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Mektebim Bursa - Özlüce Kampüsü, Mektebim Diyarbakır - Maarif Kampüsü, Mektebim İstanbul - Atakent Kampüsü, Mektebim İstanbul - Ataşehir Kampüsü, Mektebim İstanbul - Avcılar Kampüsü, Mektebim İstanbul - Bahçelievler Kolej Kampüsü, Mektebim  İstanbul - Bahçelievler Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Mektebim İstanbul - Bahçeşehir Kolej Kampüsü, Mektebim İstanbul - Bahçeşehir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Mektebim İstanbul - Bakırköy Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Mektebim İstanbul - Beykent Kampüsü, Mektebim İstanbul - Beylikdüzü Kampüsü, Mektebim İstanbul - Büyükçekmece Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Mektebim İstanbul -Büyükçekmece Anaokulu, Mektebim İstanbul - Fatih Kampüsü, Mektebim İstanbul - Kartal Anaokulu Kampüsü, Mektebim İstanbul - Kartal Kampüsü, Mektebim İstanbul - Kurtköy Kampüsü, Mektebim İstanbul - Pelican Hill Anaokulu, Mektebim İstanbul - Silivri Anaokulu 2, Mektebim İstanbul - Ümraniye Kampüsü, Mektebim  İzmir - Çiğli Kampüsü, Mektebim  İzmir - Folkart Kampüsü, Mektebim İzmir - Güzelbahçe  Kampüsü, Mektebim Kırklareli - Lüleburgaz Kampüsü, Mektebim Konya - Selçuklu Kampüsü, Mektebim Samsun - Atakum Kampüsü, Mektebim İstanbul - Silivri Kampüsü, Mektebim Şırnak - Cizre Kampüsü, Mektebim Tekirdağ - Çorlu Anaokulu (Armada City), Mektebim Tekirdağ - Çorlu Kolej Kampüsü, Mektebim Tekirdağ - Çorlu Lise Kampüsü ,Mektebim Tekirdağ Kampüsü ,Mektebim Trabzon -  Ortahisar Kampüsü, Mektebim Yalova Kampüsü, Mektebim Yozgat Kampüsü

MEKTEBİM OKULLARI KAMPÜS İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İlginizi Çekecek Diğer Konular

MEKTEBİM BURSLULUK SINAVI | 18-19 ŞUBAT 2017

Mektebim Okulları Türkiye genelindeki okullarında eğitim görmek isteyen öğrenciler için 2017 Mektebim Bursluluk Sınavı düzenliyor. Mektebim Okulları Bursluluk Sınavı 18-19 Şubat 2017 Cumartesi Pazar günü gerçekleştirilecek. Mektebim Koleji Bursluluk Sınavına Kaçıncı Sınıf Öğrencileri Katılabilecek? Mektebim Okulları Bursluluk Sınavı Ne Zaman Yapılacak? Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Mektebim Okulları Bursluluk Sınavına başvurmak için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

MEKTEBİM KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

Mektebim Koleji Türkiye genelindeki 100 okulundaki 1000 öğrenciye %100 burs veriyor. Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı 20-21 Şubat 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. Mektebim Koleji Bursluluk Sınavına Kaçıncı Sınıf Öğrencileri Katılabilecek? Mektebim Okulları Bursluluk Sınavı Ne Zaman Yapılacak? Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Mektebim Okulları Bursluluk Sınavı ile ilgili tüm detaylar için TIKLAYINIZ.

MEKTEBİM BURSLULUK SINAVI | 15-16 ŞUBAT 2020

Mektebim Okulları Bursluluk ve Mektebim'e giriş sınavları bu yıl 15-16 Şubat 2020 Cumartesi Pazar günleri gerçekleştirilecek. Mektebim Koleji Bursluluk Sınavına 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ve 11. sınıf öğrencileri katılabilecek. Mektebim Okulları Bursluluk Sınavına başvurmak için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

MEKTEBİM BURSLULUK SINAVI | 16-17 ŞUBAT 2019

Mektebim Okulları Bursluluk ve Mektebim'e giriş sınavları bu yıl 16-17 Şubat 2019 Cumartesi Pazar günleri gerçekleştirilecek. Mektebim Koleji Bursluluk Sınavına 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ve 11. sınıf öğrencileri katılabilecek. Mektebim Okulları Bursluluk Sınavına başvurmak için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

MEKTEBİM KOLEJİ ERKEN KAYIT FIRSATINI KAÇIRMAYIN

Adını Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Millet Mekteplerinden alan Mektebim Koleji, yenilikçi vizyonunu ve eğitimde kalite anlayışını ülkenin her köşesine ulaştırabilmek için yola çıkmış bir okuldur. 2015-2016 eğitim öğretim dönemi için yapılan erken kayıt indirimleri ve erken kayıt avantajlarından faydalanmak için yapmanız gereken aşağıdaki "erken kayıt" butonuna tıklamak. Mektebim Koleji ile ilgili detaylı bilgiye ve Mektebim Koleji Kayıt Ücretlerine aşağıdaki iletişim numaralarını arayarak ulaşabilirsiniz. Tüm öğrencilere yeni eğitim öğretim döneminde başarılar.

2021 MEKTEBİM KOLEJİ ONLİNE DÖNEM SONU DEĞERLENDİRME SINAVI

Mektebim Okulları Dönem Sonu Online Değerlendirme giriş sınavları bu yıl 15-16-17 Ocak 2021 Cuma Cumartesi Pazar günleri gerçekleştirilecek. Mektebim Koleji Bursluluk Sınavına 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ve 11. sınıf öğrencileri katılabilecek. Son başvuru tarihi ise 14 OCAK 2021Mektebim Okulları Değerlenmdirme Sınavına başvurmak için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

MEKTEBİM KOLEJİ BURSLULUK SINAVI 2022

2022 Mektebim Koleji Bursluluk ve Mektebim'e giriş sınavları bu yıl 8 Ocak ve 9 Ocak 2022 Cumartesi Pazar günleri gerçekleştirilecek. Mektebim Koleji Bursluluk Sınavına 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ve 11. sınıf öğrencileri katılabilecek. Bursluluk Sınavına katılanlara 1 aylık ücretsiz dijital İngilizce Platform hediye edilecek. Mektebim Okulları Bursluluk Sınavına başvurmak için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

MEKTEBİM OKULLARI BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

20-21 Şubat Mektebim Bursluluk Sınavı Sonuçları, sınav ile ilgili ölçme ve değerlenedirmelerin tamamlanmasını müteakiben açıklanacaktır.  Çağdaş ve modern eğitim ortamlarında en son teknolojileri kullanarak öğrencilerine dünya standartlarında eğitim imkanı sunan Mektebim Okulları %100 Burs imkanından 1000 öğrenci faydalanabilecek. Sınav Sonuçları açıklandığında, Burs imkanından faydalanıp faydalanmadığınızı ve Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı Puanınızı öğrenmek için TIKLAYINIZ

MEKTEBİM KOLEJİ BURSLULUK SINAVI 14-15 OCAK 2023

Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı 14-15 Ocak 2023 tarihlerinde 4,5,6,7,8,9,10,11. sınıflara yönelik olarak Mektebim Koleji Kampüslerinde yüz yüze uygulanacaktır. Mektebim Okulları Bursluluk Sınavına başvurmak için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

MEKTEBİM KOLEJİ BURSLULUK SINAVI 13-14 OCAK 2024

Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı 13-14 Ocak 2024 tarihlerinde 4,5,6,7,8,9,10,11. sınıflara yönelik olarak Mektebim Koleji Kampüslerinde yüz yüze uygulanacaktır. Mektebim Okulları Bursluluk Sınavına başvurmak için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.