MATFEN KOLEJİ BURSLULUK SINAVI 14 OCAK 2018

MATFEN Koleji Bursluluk Sınavı tarihlerini açıkladı. Matfen Okulları Öğrenci Seçme ve Bursluluk Sınavına 11. sınıftan 12. sınıfa geçecek  öğrenciler katılabilecek. Matfen Koleji Bursluk Sınavı 14 Ocak 2018  Pazar günü saat 16:00'da  gerçekleştirilecek. Sınav süresi 110 dakika olacak. Matfen Koleji Bursluluk Sınavına Başvurmak için TIKLAYINIZ.

MATFEN KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

BURSLULUK SINAVI TARİHLERİ:  14.01.2018 Pazar

BURSLULUK SINAVI SEANSLARI: Saat 16:00

BURSLULUK SINAVI YERİ: Matfen Okulları Ankara Sezenler ve Ankara Ümitköy Şubesi

Matfen Koleji detaylı adres ve okul iletişim bilgileri aşağıda verilmiştir. Matfen Koleji Bursluluk Sınavına gelirken öğrenci adına düzenlenen sınav giriş belgesini ve geçerli bir kimlik belgesini yanınızda getirmeyi unutmayınız. Öğrencinin sınavda göstermiş olduğu başarı durumuna göre öğrencilere 2018-2019 eğitim öğretim yılında belli oranlarda burslu eğitim görme  imkanı sağlanacaktır. 

MATFEN KOLEJİ BURSLULUK SINAVINA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

MATFEN KOLEJİ BURSLULUK SINAVI KONULARI

SAYISAL SINAV KONULARI

MATEMATİK 40 SORU: RASYONEL SAYILAR - ÜSLÜ KÖKLÜ SAYILAR - DOĞAL SAYILAR - ÇARPANLARA AYIRMA - MATEMATİK DENKLEM KURMA PROBLEMLERİ - MANTIK - MODÜLER ARİTMETİK - EŞİTSİZLİK - KÜME - BAĞlNTI - FONKSİYON - POLİNOMLAR - PARABOL - PERMÜTASYON - KOMBİNASYON - OLASILIK - AÇI - ÜÇGEN - DÖRTGEN - VEKTÖR

FİZİK 10 SORU: VEKTÖRLER-DOĞRUSAL HAREKET - BAĞIL HAREKET - DİNAMİK - ATIŞLAR - İTME - MOMENTUM - TORK - BİRİM

KİMYA 10 SORU: MOL KAVRAMI - ATOM - PERİYODİK SİSTEM - KİMYASAL TEPKİMELER - GAZLAR - 10. SINIFTAKİ ÇÖZELTİLER

BİYOLOJİ 10 SORU: CANLILARIN TEMEL BİLEŞENLERİ - HÜCRE - EKOLOJİ - GENETİK - HÜCRESEL - SOLUNUM - FOTOSENTEZ - SİNİR SİSTEMİ

GENEL YETENEK 30 SORU: YETENEK GENEL YETENEK SORULARI

EŞİT AĞIRLIK SINAV KONULARI

MATEMATİK 40 SORU: RASYONEL SAYILAR - ÜSLÜ KÖKLÜ SAYILAR - DOĞAL SAYILAR - ÇARPANLARA AYIRMA - DENKLEM KURMA PROBLEMLERİ - MANTIK -MODÜLER ARİTMETİK - EŞİTSİZLİK - KÜME-BAĞINTI - FONKSİYON - POLİNOMLAR - PARABOL - PERMÜTASYON - KOMBİNASYON - OLASILIK - AÇI - ÜÇGEN - DÖRTGEN - VEKTÖR

TÜRKÇE 40 SORU: YAZIM KURALLARI - NOKTALAMA İŞARETLERİ - SÖZCÜK TÜRLERİ (AD SOYLULAR - EYLEMLER) - CÜMLE (ÖGE-TÜR) - ANLATIM BOZUKLUĞU - ANLAM BİLGİSİ - PARAGRAF

GENEL YETENEK 30 SORU: YETENEK GENEL YETENEK SORULARI

Matfen Koleji Bursluluk Sınavı 14 Ocak 2018 Pazar günü yapılacak. Sınav sonuçları, sınav ile ilgili değerlendirmenin tamamlanmasını müteakiben online olarak yayınlanacaktır. Sınav sonuçları için aşağıdaki linke tıklayınız.

MATFEN KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

MATFEN KOLEJİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

MATFEN ÜMİTKÖY

Adres: Ümit Mahallesi 2532. Sokak No: 7 Ümitköy/ANKARA 
Tel: 0 312 236 36 99

MATFEN SEZENLER

Adres: Sezenler Caddesi No:14 Sıhhiye / ANKARA 
Tel: 0 312 231 84 44

MATFEN OKULLARI KAMPÜS BİLGİLERİ

İlginizi Çekecek Diğer Konular

MATFEN KOLEJİ BURSLULUK SINAVI 24 ŞUBAT 2018

MATFEN Koleji Bursluluk Sınavı tarihlerini açıkladı. Matfen Okulları Öğrenci Seçme ve Bursluluk Sınavına 9. ve 10 sınıf  öğrencileri katılabilecek. Matfen Koleji Bursluk Sınavı 24 Şubat 2018  Cumartesi günü  gerçekleştirilecek. Başvurular 15 Ocak 2018 tarihinden itibaren başlayacak. Matfen Koleji Bursluluk Sınavına Başvurmak için TIKLAYINIZ.

MATFEN KOLEJİ BURSLULUK SINAVI 24 MART 2019

MATFEN Koleji Bursluluk Sınavına 9. 10. ve 11. sınıf  öğrencileri katılabilecek. Matfen Koleji Bursluk Sınavı 24 Mart 2019 Pazar günü  gerçekleştirilecek. Başvuruları Ocak ayında başlayan Matfen Koleji Bursluluk Sınavına Başvurmak için TIKLAYINIZ.

MATFEN KOLEJİ BURSLULUK SINAVI 23 MART 2020

MATFEN Koleji Bursluluk Sınavına 9. 10. ve 11. sınıf  öğrencileri katılabilecek. Matfen Koleji Bursluk Sınavı 23 Mart 2020 Pazar günü  gerçekleştirilecek. Başvuruları halen devam eden başlayan Matfen Koleji Bursluluk Sınavına Başvurmak için TIKLAYINIZ.

MATFEN KOLEJİ BURSLULUK SINAVI 2021

MATFEN Koleji Bursluluk Sınavına 9. 10. ve 11. sınıf  öğrencileri katılabilecek. Matfen Koleji Bursluk Sınavı 6-7 Mart 2021 Cumartesi Pazar günü  gerçekleştirilecek. Başvuruları halen devam eden Matfen Koleji Bursluluk Sınavına Başvurmak için TIKLAYINIZ.

2022 MATFEN KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

2022 MATFEN Koleji Bursluluk Sınavına geçen sene olduğu gibi 9. 10. ve 11. sınıf  öğrencileri katılabilecek. Matfen Koleji Bursluk Sınavı 12 ve 13 Şubat 2022  Cumartesi Pazar günü  gerçekleştirilecek. Başvuruları halen devam eden Matfen Koleji Bursluluk Sınavına Başvurmak için TIKLAYINIZ.

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI 5. SINIF ÖĞRENCİ ALIM SINAVI

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Ortaokuluna Sınav ile öğrenci alınacak. 5. sınıf öğrencileri için düzenlenecek olan ODTÜ Geliştirme Vakfı Koleji Öğrenci Alım Sınavında başarılı olan öğrenciler kontenjan dahilinde okula kayıt yaptırabilecekler. ODTÜ Koleji Öğrenci Alım Sınavı; 4. sınıf Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler ve İngilizce ders kazanımlarını kapsayacak şekilde, çoktan seçmeli sorulardan oluşmaktadır. İngilizce yeterlik düzeyi düşük olan öğrenciler, Yoğunlaştırılmış İngilizce Programını takip eden sınıfa kabul edilecektirler. 2015 - 2016 Eğitim - Öğretim Yılı, 5. Sınıf İçin Aday Öğrencilerin Kabulü ile ilgili detaylar aşağıdaki gibidir. Başvuru butonuna tıklayarak başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

İVME LİSESİ DÜZEY BELİRLEME VE BURSLULUK SINAVI

Ankara Ümitköy'de Temel Lise eğitimi veren İvme Lisesi 8,9,10,11. Sınıflarda okuyan öğrenciler için Akademik Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı düzenliyor. 14 Şubat ve 21 Şubat 2016 tarihinde düzenlenecek olan sınav ile ilgili detaylar şöyle:

ACIBADEM KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

Acıbadem Koleji 2016-2017 Eğitim Öğretim dönemi Bursluluk Sınavı tarihi açıklandı. Acıbadem koleji Bursluluk Sınavına resmi ve özel okullarda ki tüm  4, 5, 6, ve 7. Sınıf öğrencileri katılabilecek. Acıbadem Koleji Bursluluk Sınavına Başvuru yapmak için aşağıdaki Linke TIKLAYINIZ.

DOĞA KOLEJİ LİSELER İÇİN BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

DOĞA OKULLARI LİSELER İÇİN BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

 Doğa Koleji'nin Liseler Bursluluk sınavı 20 Şubat 2016 Cumartesi günü tüm Doğa Koleji Okullarında yapılacak. Peki Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Doğa Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları Listesi Nereden Yayınlanacak? Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarına Göre Ne Kadar Burs Verilecek? Detaylar için TIKLAYINIZ

MEKTEBİM KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

Mektebim Koleji Türkiye genelindeki 100 okulundaki 1000 öğrenciye %100 burs veriyor. Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı 20-21 Şubat 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. Mektebim Koleji Bursluluk Sınavına Kaçıncı Sınıf Öğrencileri Katılabilecek? Mektebim Okulları Bursluluk Sınavı Ne Zaman Yapılacak? Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Mektebim Okulları Bursluluk Sınavı ile ilgili tüm detaylar için TIKLAYINIZ.