JALE TEZER KOLEJİ ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI - 5 MART 2017

Jale Tezer Koleji Ortaokulu Öğrenci Seçme Sınavı tarihi açıklandı. Sınav 5 Mart 2017 tarihinde yapılacak.  Jale Tezer Koleji Öğrenci Seçme Sınavına, 2017 -2018 eğitim öğretim yılında İlkokul 4. sınıf  Ortaokul 5. 6. 7. ve 8. sınıf olacak öğrenciler katılabilecek. Jale Tezer Koleji Giriş Sınavına başvurmak için TIKLAYINIZ

Jale Tezer Koleji Öğrenci Seçme Sınavına şu anda resmi ve özek okulların 3. 4. 5. 6. 7. sınıflarında okuyan öğrenciler katılabilecek. Sınava ilk defa başvuru yapacak olan adayların, aşağıda bulunan Sınav Başvurusu Linkine tıklayarak Kayıt Ol butonu ile başvuru yapmaları gerekmektedir. Daha önce başvuru yapıldıyda, aşağıda yer alan linke tıklayarak,  açılan pencereden Giriş Yap butonuna tıklayıp T.C. Kimlik numaranızı hem kullanıcı adına hemde parola kısmına yazarak sisteme giriş yapabilirsiniz. Sınav kaydı ile ilgili yaşadığınız sorunlar için 0 312 447 49 49 nolu telefondan 08:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçebilirsiniz. 

JALE TEZER KOLEJİ ÖĞRENCİ SEÇME SINAVINA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

JALE TEZER KOLEJİ ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Jale Tezer Koleji Öğrenci Seçme Sınavında öğrencinin almış olduğu başarıya göre, kayıt hakkı verilecek. Jale Tezer Koleji Sınav sonuçları, 5 Mart 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Giriş Sınavı sonuçlarının Jale Tezer Koleji okul yönetimi tarafından değerlendirilmesinin ardından açıklanacak. Jale Tezer Koleji Öğrenci Seçme Sınavı Sonuçları için yukardaki linke TIKLAYINIZ. Jale Tezer Koleji Öğrenci Seçme Sınavında 3. 4. 5. 6. 7.  sınıf düzeyine sorulacak soruların konu kapsamı için aşağıdaki linklere tıklayınız: 

JALE TEZER KOLEJİ (ANAOKUL - İLKOKUL - ORTAOKUL)

Adres: Bağcılar mahallesi Açın Caddesi No:7 G.O.P/ANKARA 
Tel: 0 312 447 49 49 – 446 44 46 
eposta: info@jaletezerkoleji.net

İlginizi Çekecek Diğer Konular

JALE TEZER KOLEJİ ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI 6. SINIF KONULARI

Jale Tezer Koleji Öğrenci Seçme Sınavında 6. sınıf düzeyine sorulacak soruların konu kapsamı belirlendi. Jale Tezer Koleji Öğrenci Seçme Sınavına katılacak olan ve şu anda 6. sınıfta okuyan öğrencilerine Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, İngilizce ve Sosyal Bilgiler, derslerinden sorular sorulacak. Jale Tezer Koleji Öğrenci Seçme Sınavında öğrencilere yöneltilecek olan sorulara ve konulara ilişkin detaylar için TIKLAYINIZ.

JALE TEZER KOLEJİ ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI 7. SINIF KONULARI

Jale Tezer Koleji Öğrenci Seçme Sınavında 7. sınıf düzeyine sorulacak soruların konu kapsamı belirlendi. Jale Tezer Koleji Öğrenci Seçme Sınavınana 3. 4. 5. 6. ve 7. sınıf öğrencileri katılabilecek ve ve şu anda 7. sınıfta okuyan öğrencilerine Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, İngilizce ve Sosyal Bilgiler, derslerinden sorular sorulacak. Jale Tezer Koleji Öğrenci Seçme Sınavında öğrencilere yöneltilecek olan sorulara ve konulara ilişkin detaylar için TIKLAYINIZ.

JALE TEZER KOLEJİ ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI 3. SINIF KONULARI

3. 4. 5. 6. ve 7. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenecek olan Jale Tezer Koleji Öğrenci Seçme Sınavında sorulacak soruların konu kapsamı belirlendi. Jale Tezer Koleji Öğrenci Seçme Sınavına katılacak olan 3. sınıf öğrencilerine Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, İngilizce ve Hayat Bilgisi derslerinden sorular sorulacak. Şu anda 3. sınıfta okuyan öğrencilere yöneltilecek olan sorulara ve konulara ilişkin detaylar için TIKLAYINIZ.

JALE TEZER KOLEJİ ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI 4. SINIF KONULARI

3. 4. 5. 6. ve 7. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenecek olan Jale Tezer Koleji Öğrenci Seçme Sınavında 4. sınıf düzeyine sorulacak soruların konu kapsamı belirlendi. Jale Tezer Koleji Öğrenci Seçme Sınavına katılacak olan 4. sınıf öğrencilerine Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, İngilizce ve Sosyal Bilgiler, derslerinden sorular sorulacak. Şu anda 4. sınıfta okuyan öğrencilere yöneltilecek olan sorulara ve konulara ilişkin detaylar için TIKLAYINIZ.

JALE TEZER KOLEJİ ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI 5. SINIF KONULARI

Jale Tezer Koleji Öğrenci Seçme Sınavında 5. sınıf düzeyine sorulacak soruların konu kapsamı belirlendi. Jale Tezer Koleji Öğrenci Seçme Sınavına katılacak olan 5. sınıf öğrencilerine Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, İngilizce ve Sosyal Bilgiler, derslerinden sorular sorulacak. Şu anda 5. sınıfta okuyan öğrencilere yöneltilecek olan sorulara ve konulara ilişkin detaylar için TIKLAYINIZ.

JALE TEZER TEMEL LİSESİ BURSLULUK SINAVI 10. SINIF KONULARI

Jale Tezer Temel Lisesi ve Özel Eğitim Kursu Öğrenci Seçme ve Bursluluk sınavında sorulacak soruların konu kapsamı belirlendi. 8. 9. 10. 11. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenecek olan Jale Tezer Temel Lisesi Bursluluk Sınavına katılacak olan 10. sınıf öğrencilerine Türkçe, Matematik, Biyoloji, Kimya, Fizik, Tarih, Coğrafya derslerinden sorular sorulacak. Şu anda 10. sınıfta okuyanlara yöneltilecek olan sorulara ve konulara ilişkin içerik aşağıdaki gibidir.

JALE TEZER TEMEL LİSESİ BURSLULUK SINAVI 11. SINIF KONULARI

Jale Tezer Temel Lisesi ve Özel Eğitim Kursu Öğrenci Seçme ve Bursluluk sınavı 8 Ocak 2017 Pazar günü yapılacak. Sınavda sorulacak olan soruların konu kapsamı belirlendi. Şu anda 8. 9. 10. 11. sınıfta okuyan öğrenciler için düzenlenecek olan Jale Tezer Temel Lisesi Bursluluk Sınavına katılacak olan 11. sınıf öğrencilerine Türkçe, Matematik, Coğrafya, Felsefe, Tarih, Biyoloji, Kimya ve Fizik derslerinden sorular  yöneltilecek. Şu anda 11. sınıfta okuyanlara yöneltilecek olan sorulara ve konulara ilişkin içerik aşağıdaki gibidir.

JALE TEZER TEMEL LİSESİ BURSLULUK SINAVI 8. SINIF KONULARI

8. 9. 10. 11. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenecek olan Jale Tezer Temel Lisesi ve Özel Eğitim Kursu Öğrenci Seçme ve Bursluluk sınavında sorulacak soruların konu kapsamı belirlendi. Jale Tezer Temel Lisesi Bursluluk Sınavına katılacak olan 8 sınıf öğrencilerine Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İngilizce ve Sosyal Bilgiler derslerinden sorular sorulacak. Şu anda 8. sınıfta okuyanlara yöneltilecek olan sorulara ve konulara ilişkin içerik aşağıdaki gibidir.

JALE TEZER TEMEL LİSESİ BURSLULUK SINAVI 9. SINIF KONULARI

8. 9. 10. 11. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenecek olan Jale Tezer Temel Lisesi ve Özel Eğitim Kursu Öğrenci Seçme ve Bursluluk sınavında sorulacak soruların konu kapsamı belirlendi. Jale Tezer Temel Lisesi Bursluluk Sınavına katılacak olan 9 sınıf öğrencilerine Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İngilizce ve Sosyal Bilgiler derslerinden sorular sorulacak. Şu anda 9. sınıfta okuyanlara yöneltilecek olan sorulara ve konulara ilişkin içerik aşağıdaki gibidir.

JALE TEZER KOLEJİ ONLİNE BURSLULUK HAZIRLIK SINAVI 2021

2021 Jale Tezer Okulları Online Bursluluk Hazırlık Sınavı için başvurular başladı. 16 Ocak ve 17 Ocak 2021'de yapılacak olan ve 4, 5, 6, 7. 8. 9. 10. 11. sınıftaki öğrencilerin katılabileceği Jale Tezer Koleji Online Bursluluk Hazırlık Sınavı ile ilgili Bilgi almak ve başvuruda bulunmak için TIKLAYINIZ.