İHLAS KOLEJİ BURSLULUK SINAVI - 6 Ocak 2018

İhlas Koleji Bursluluk Sınavına başvurular başladı. 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim yılında İhlas Koleji'nde eğitim görmek isteyen 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri sınava başvurabilir. Sınav 6 Ocak 2018 Cumartesi günü yapılacak. İhlas'a Geçiş Sınavı'na ücretsiz başvurabilirsiniz. Sınav sonucuna göre değişen oranlarda burs verilecektir. İhlas Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavına Başvurmak için TIKLAYINIZ.

İhlas Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavı 6 Ocak 2018 tarihlerinde düzenlenecek. Sınav 2 oturum şeklinde yapılacaktır. 

  • 4,5,9,10 ve 11. Sınıflar: 6 Ocak 2018 Saat: 10.00
  • 6,7 ve 8. Sınıflar: 6 Ocak 2018 Saat: 13.30

İhlas Koleji Bursluluk Sınavına katılmak isteyenler aşağıda yer alan  İhlas Koleji Bursluluk Sınavı Başvuru kısayoluna tıklayarak, Bursluluk Sınavı kayıt işlemini gerçekleştirebilirler. 

İHLAS KOLEJİ BURSLULUK SINAVINA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

İHLAS EĞİTİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İhlas Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavı Sonuçları, 6 Ocak'taki bursluluk sınavıyla ilgili sonuç değerlendirmesinin tamamlanmasının ardındana açıklanacak. İndirim ve burs hakkı için İhlas Eğitim Kurumlarından bilgi alabilirsiniz. İhlas Koleji başarılı olan öğrencilere belli oranlarda burs ve indirim hakkı sunacak. İhlas Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarını öğrenmek için yukarıdaki linke TIKLAYABİLİRSİNİZ

İHLAS EĞİTİM KURUMLARI

İletişim Bilgileri

444 44 39

Bahçelievler Kampüsü

Çobançeşme Mah. Fatih Cad. No:1 Yenibosna Bahçelievler 
İSTANBUL

Beylikdüzü Kampüsü

İhlas Marmara Evleri 1. Kısım Sitesi Marmara Mah. Beylikdüzü 
İSTANBUL

Avcılar Kampüsü

Bizim Evler 2-3-4-6 Siteleri Ispartakule Avcılar 
İSTANBUL

İlginizi Çekecek Diğer Konular

İHLAS EĞİTİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI - 25 ŞUBAT 2017

İhlas Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavına başvurular başladı. 2017 - 2018 Eğitim ve Öğretim yılında İhlas Koleji'nde eğitim görmek isteyen Ortaokul için 4, 5, 6, 7. sınıflar, Anadolu ve Fen Lisesi için 9, 10, 11. sınıflar başvuru yapabilir. Sınav 25 Şubat 2017 Cumartesi günü yapılacak.

Sınava Giriş Belgesi’ni ve kimlik belgelerini sınava gelirken yanınızda bulundurunuz.

Sınavdan 30 dakika önce sınav yapılacak adreste hazır olunuz.

 İhlas Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavına Başvurmak için TIKLAYINIZ.

İHLAS KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

İhlas Koleji  Okula Kabul ve Bursluluk Sınavı tarihlerini açıkladı. 2016 - 2017 eğitim öğretim yılı için düzenlenecek olan Bursluluk Sınavı 27 Şubat 2016 tarihinde yapılacak. İhlas Koleji Bursluluk sınavına 4. 5. 6. ve 7. sınıflar girebilecek. İhlas Seviye Koleji  Bursluluk Sınavı ile ilgili detaylar, sınav yeri ve saati, sınav başvuru koşulları için TIKLAYINIZ. 

İHLAS KOLEJİ BURSLULUK SINAVI 2022

İhlas Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavına başvurular sona ermek üzere.. 2022 - 2023 Eğitim ve Öğretim yılında İhlas Koleji'nde eğitim görmek isteyen Ortaokul için 4, 5, 6, 7. sınıflar, Anadolu ve Fen Lisesi için 9, 10, 11. sınıflar başvuru yapabilir. İhlas Koleji 4. Sınıf öğrencileri "İHLAS KOLEJİ ORTAOKULLARINA GEÇİŞ SINAVI", 8. Sınıf öğrencileri ise "İHLAS KOLEJİ LİSELERİNE GEÇİŞ SINAVI" ile farklı oranlarda burs alarak indirimli kayıt hakkı kazanırlar. Her yıl yapılan bu sınavlarla öğrenciler aldıkları burs oranına göre bir üst öğrenim kademesine kayıt yaptırabilir.

İHLAS KOLEJİ BURSLULUK SINAVI 2022

2022 İhlas Koleji Bursluluk Sınavı ve İhlas Geçiş Sınavı (İGS) tarihleri açıklandı. Öğrenciler İhlas Koleji Bursluluk Sınavına 12-13 Şubat 2022 Cumartesi ve Pazar günleri girebilecekler. Sınav başvuruları 10.02.2022 tarihinde sona erecek. İhlas Koleji Bursluluk Sınavında başarı gösteren öğrencilere 2022-2023 eğitim yılında, burslu ve indirimli eğitim hakkı sunulacak. İhlas Koleji Bursluluk Sınavına online başvurmak ve sınav ile ilgili detaylar için aşağıda yer alan kısayola TIKLAYABİLİRSİNİZ.

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI 5. SINIF ÖĞRENCİ ALIM SINAVI

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Ortaokuluna Sınav ile öğrenci alınacak. 5. sınıf öğrencileri için düzenlenecek olan ODTÜ Geliştirme Vakfı Koleji Öğrenci Alım Sınavında başarılı olan öğrenciler kontenjan dahilinde okula kayıt yaptırabilecekler. ODTÜ Koleji Öğrenci Alım Sınavı; 4. sınıf Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler ve İngilizce ders kazanımlarını kapsayacak şekilde, çoktan seçmeli sorulardan oluşmaktadır. İngilizce yeterlik düzeyi düşük olan öğrenciler, Yoğunlaştırılmış İngilizce Programını takip eden sınıfa kabul edilecektirler. 2015 - 2016 Eğitim - Öğretim Yılı, 5. Sınıf İçin Aday Öğrencilerin Kabulü ile ilgili detaylar aşağıdaki gibidir. Başvuru butonuna tıklayarak başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

İVME LİSESİ DÜZEY BELİRLEME VE BURSLULUK SINAVI

Ankara Ümitköy'de Temel Lise eğitimi veren İvme Lisesi 8,9,10,11. Sınıflarda okuyan öğrenciler için Akademik Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı düzenliyor. 14 Şubat ve 21 Şubat 2016 tarihinde düzenlenecek olan sınav ile ilgili detaylar şöyle:

ACIBADEM KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

Acıbadem Koleji 2016-2017 Eğitim Öğretim dönemi Bursluluk Sınavı tarihi açıklandı. Acıbadem koleji Bursluluk Sınavına resmi ve özel okullarda ki tüm  4, 5, 6, ve 7. Sınıf öğrencileri katılabilecek. Acıbadem Koleji Bursluluk Sınavına Başvuru yapmak için aşağıdaki Linke TIKLAYINIZ.

DOĞA KOLEJİ LİSELER İÇİN BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

DOĞA OKULLARI LİSELER İÇİN BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

 Doğa Koleji'nin Liseler Bursluluk sınavı 20 Şubat 2016 Cumartesi günü tüm Doğa Koleji Okullarında yapılacak. Peki Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Doğa Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları Listesi Nereden Yayınlanacak? Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarına Göre Ne Kadar Burs Verilecek? Detaylar için TIKLAYINIZ

MEKTEBİM KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

Mektebim Koleji Türkiye genelindeki 100 okulundaki 1000 öğrenciye %100 burs veriyor. Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı 20-21 Şubat 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. Mektebim Koleji Bursluluk Sınavına Kaçıncı Sınıf Öğrencileri Katılabilecek? Mektebim Okulları Bursluluk Sınavı Ne Zaman Yapılacak? Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Mektebim Okulları Bursluluk Sınavı ile ilgili tüm detaylar için TIKLAYINIZ.

FİNAL LİSELERİ BURSLULUK SINAVI

Final Liseleri Bursluluk Sınavı Başvuruları Başladı. Final Liseleri Bursluluk Sınavı 20 - 21 Şubat 2016 Cumartesi Pazar günü yapılacak. Sınav başvurularınızı online olarak yapabilirsiniz. Final Liseleri Bursluluk Sınavı başvuru koşulları ve Final Okulları Liselerine  kayıt ile ilgili tüm detaylar için TIKLAYINIZ.