HACETTEPE TEKNOKENT OKULLARI ÖĞRENCİ KAYITLARI BAŞLADI

Ankara Hacettepe Teknokent Okulları 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı öğrenci kabul ve kayıt işlemleri 4 Ocak'ta başladı. Bu sene Hacettepe Teknokent Okullarına sadece Anasınıfı, 1. Sınıf ve 2. Sınıf öğrencileri kayıt yapabilecek. Kontenjanların sınırlı olduğu okul kayıtları için detaylara aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Hacettepe Teknokent Okulları Kayıt Koşulları

  • Hacettepe Teknokent Okullarına Anaokulu, 1. ve 2. sınıflarına öğrenci alınacak.
  • Hacettepe Teknokent Kolejine aday kayıt sistemine göre öğrenci alınmaktadır.
  • Anaokulu, 1. ve 2. sınıfların aday kayıtları için başvurular Ocak ayında başlayıp Mayıs ayına kadar sürmektedir.
  • Aday kaydı yaptıran her öğrenci görüşmeye alınmaktadır.alınır.
  • Görüşme sonuçlarına göre kesin öğrenci kaydı yapılmaktadır.
  • Kontenjanların açık kalması durumunda ise Temmuz ayının ilk haftasından itibaren aday kaydı kabul edilecektir ve görüşme sonundaki değerlendirmeye göre kesin kayıt yapılacaktır.
  • Sınıf kontenjanları ve burs oranları Hacettepe Teknokent Okulları yönetim kurulunca belirlenmaktedir.

Hacettepe Teknokent Okulları Bilgileri ve Kayıt için TIKLAYINIZ 

2016-2017 Eğitim-Öğretim Kayıt Kabul Tarihleri

Sınıf Aday Kayıt Tarihi Görüşme Tarihi Kayıt Kabul Tarihi
Anasınıfı 4 Ocak - 1 Mayıs 9 Şubat - 30 Mayıs 9 Şubat - 30 Haziran
1. Sınıf 4 Ocak - 1 Mayıs 9 Şubat - 30 Mayıs 9 Şubat - 30 Haziran
 
2. Sınıf 4 Ocak - 1 Mayıs 9 Şubat - 30 Mayıs 9 Şubat - 30 Haziran

Hacettepe Teknokent Okulları Bursluluk Koşulları Hakkında:

• Hacettepe Üniversitesi Üstün Yetenekli Çocuklar Uygulama ve Araştırma Merkezi Tanılama Birimi tarafından üstün yetenekliliği belirlenen her kademedeki öğrenciye %100 ila %25 oranında burs verilecektir.
• Her kademedeki başarılı öğrencilere ise %100 ila %25 oranında burs verilecektir.
• MEB özel okullar yönetmeliğine uygun olarak Şehit ve Gazi çocuklarına burs verilecektir.
• Hacettepe Teknokent Okullarında kardeş indirimi olarak %5 oranında indirim yapılır.
• Hacettepe Teknokent Okullarına Nisan ayı sonuna kadar yapıacak olan kayıtlarda %5 erken kayıt indirimi uygulanır.

İlginizi Çekecek Diğer Konular

JALE TEZER LİSELERİ 2016 - 2017 EĞİTİM YILI BURSLULUK ve KAYIT SINAVI

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Jale Tezer Temel Lisesi, Jale Tezer Fen Lisesi  ve Anadolu Lisesi ’ne giriş ve bursluluk sınavı yapılacaktır. 2016 - 2017 eğitim öğretim yılı için  21 Şubat 2016 Pazar günü sınav ve sonrasında yapılacak mülakatlar  ile kayıt alınacaktır. Öğrenciler sınavda elde ettikleri puanlar ile orantılı oranlarda burs kazanacaklardır.

JALE TEZER LİSELERİ KAYIT ve BURSLULUK ŞARTLARI NELERDİR?

Jale Tezer Okul'larına kayıt hakkı için, öğrencilerin minumum baraj puanını aşmaları şarttır.

ABC KOLEJİ 2016 - 2017 EĞİTİM YILI SEÇME SINAVI

Tecrübeli eğitimi, sanatsal ve spor alanlarında göstermiş olduğu başarılarla değerli öğrenciler yetiştiren ABC Koleji bu yılda Okullarına kabul sınavı yapacaktır. 27 ŞUBAT 2016  Cumartesi günü yapılacak sınava 4,5,6,7 ve 8,9,10,11. Sınıf öğrencileri katılabilecek... Sınava online veya okula giderek direk başvuruda bulunabilirsiniz...

Aşağıda verilen inklerden online başvuruda bulunabilirsiniz...

ABC Okulları Sınav Seçme Konuları Nelerdir?

Ortaokul Öğrencileri için belirlenen sınav konularına tıklayabilirsiniz.

4. Sınıf Öğrencileri için Sınav Başvuru Konuları

ADIGÜZEL OKULLARI GİRİŞ SINAVI

İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Okulları Giriş Sınavı tarihi açıklandı.  Verdiği eğitim ile öğrencilere hayata dair anlamlar kazandıracak bilgileri keşfetme yollarını açan ve ilgi alanlarının desteklenerek gelişmesine imkan veren  Adıgüzel Okulları Giriş Sınavı 20 Şubat 2016 Cumartesi günü yapılacak. Adıgüzel Okulları Giriş Sınavı için son başvuru ve kayıt tarihi 18 Şubat 2016 Perşembe olarak açıklandı. Sınav başvurusunda bulunmak için TIKLAYINIZ.

DOĞA ANADOLU LİSELERİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

Türkiye'nin bir çok ilinde ve ilçesinde şubesi olan ve her sene yeni şubeleri açılan  Doğa Koleji'nin Lise düzeyindeki bursluluk sınavı 20 Şubat 2016 Cumartesi günü yapılacak. Tüm Doğa Koleji Okullarında  aynı anda yapılacak olan sınav 2 seyans halinde gerçekleştirilecek. İlk seyans saat 10:00'da, ikinci seyans ise saat 13:00'da icra edilecek.Peki Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Doğa Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları Listesi Nereden Yayınlanacak? Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarına Göre Ne Kadar Burs Verilecek? 

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TED ANKARA KOLEJİ GİRİŞ SINAVI

TED Ankara Koleji Giriş Sınavı Başvuruları Başlıyor! TED tarafından 19 Şubat tarihinde yapılan duyuruya göre,  2016 - 2017 Eğitim Öğretim yılı için TED Ankara Kolejinin İlkokul 2. 3. 4. ve Ortaokul 5. ve 6. sınıflarına seçme sınavı ile öğrenci alınacak.  Sınav Başvurusu 18 Nisan - 13Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılacak. TED Ankara Koleji Giriş Sınavı Başvurusu ve Seçme Sınavı ile ilgili detaylar için TIKLAYINIZ.

US AKADEMİ KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

US Akademi Koleji Bursluluk Sınavı 26 Mart 2016 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. US Akademi Koleji Bursluluk Sınavına 2. 3. 4. 5. 6. 7. sınıfta okuyan öğrenciler katılabilecek. 

ÖZEL YAŞAMKENT SEVİYE KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

Özel Yaşamkent Seviye Koleji, bu yıl da okula kabul ve bursluluk sınavı tarihlerini açıkladı. 2016 - 2017 eğitim öğretim yılı için 27 Şubat 2016 Cumartesi tarihinde yapılacak sınavda 3,4,5,6,7. sınıflar sınava girecek... Sınav sonuçlarına göre belirli oranlarda burs kazanabilecekler. Bursluluk sınavına başvuru için okula giderek direk başvuruda bulunabilirsiniz. Özel Yaşamkent Seviye Koleji Bursluluk sınavına başvurmak için TIKLAYINIZ.

ÖZEL CEYHAN ANADOLU LİSESİ BURSLULUK SINAVI

Özel Ceyhan Anadolu Lisesi Bursluluk Sınavı başvuruları başladı. 2016 - 2017 dönemini kapsayacak olan Özel Ceyhan Anadolu Lisesi Bursluluk Sınavı 8. 9. 10. ve 11. sınıflar için yapılacak. Özel Ceyhan Anadolu Lisesi Bursluluk Sınavına başvurmak isteyen öğrenciler, Ön Kayıt formunu doldurarak düzey belirleme sınavına katılabilirler. Ceyhan Anadolu Lisesi Bursluluk Sınavı ile ilgili detaylar ve Ceyhan Anadolu Lisesi Bursluluk Sınavına katılmak için TIKLAYINIZ

BEŞTEPE OKULLARI BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

6 Mart 2016 Pazar günü düzenlenen Beştepe Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları sınavla sonuç değerlendirmesinin tamamlanmasını müteakiben açıklandı. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. sınıf öğrencileri katıldığı  Beştepe Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ. 

ÇINAR KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

Çınar Koleji Bursluluk Sınavı 2 Nisan 2016 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Çınar Koleji Bursluluk Sınavına 4. 5. 6. 7.