DOKTORLAR İLKÖĞRETİM OKULU BURSLULUK SINAVI

Doktorlar İlköğretim Okulunun Ara sınıflarına yani 2. 3. 4. 5. 6. 7.ve 8. sınıflara geçiş için Seviye Belirleme Sınavı ile öğrenci kabulü yapılacaktır. Kayıt Kabul ve Bursluluk Sınavına katılmak isteyen öğrencilerin, 2 adet vesikalık fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile Doktorlar İlköğretim Okuluna başvurup sınav giriş belgelerini almaları gerekmektedir. 21 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak olan Doktorlar İlköğretim Okulu Seviye Belirleme Sınav sonuçlarına göre belirlenmiş olan sayı ve oranlarda öğrencilere Eğitim Başarı Bursu verilecektir.

 Doktorlar İlköğretim Okulu Seviye Belirleme Sınavı yer ve saati aşağıda verilmiştir. Okulun adres ve telefon bilgileri aşağıda verilmiştir. Detaylı bilgiye bu iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz. Bursluluk ve Kayıt Kabul Başvuru Formu'na aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 

ÖZEL DEK DOKTORLAR KOLEJİ

Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi Alacaatlı Caddesi No:32 Çayyolu / Ankara

Telefon: 0 312 235 80 81

Faks: 0 312 235 80 81

İlginizi Çekecek Diğer Konular

MEHMET TUNÇ KOLEJİ GİRİŞ SINAVI

Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen, çağdaş bilimi ilke edinmiş, problem çözebilen, sorumluluk sahibi, milli ve kültürel değerlere bağlı olan, yaratıcı düşünceye sahip, analiz ve sentez yapan ve doğru karar verme becerisi kazanan bireyler yetiştirmeyi hedefleyen Mehmet Tunç Koleji 2015- 2016 eğitim öğretim yılı Giriş Sınavı tarihleri açıklandı. Ankara Çayyolu Alacaatlı caddesi üzerinde eğitim veren Mehmet Tunç Koleji Öğrenci Giriş Sınavı tarihleri ve detayları aşağıdaki tabloda verilmiştir. Tüm öğrencilerimize başarılar!

NESİBE AYDIN OKULARI - ÜMİTKÖY İLKOKULU TANITIM GÜNLERİ BAŞLIYOR..

30 yıllık tecrübesi ve kalitesi ile her zaman adından söz ettirmiş olan Nesibe Aydın Ümitköy Anaokulu ve İlkokulu  için kontenjan dahilinde öğrenci alımı yapacaktır. 

Anasınıfı için 4 YAŞ ( 2012 doğumlu), 5 YAŞ (2011 doğumlu) doğumlu çocuklar, ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf için kontenjan dahilinde, öğrenciler alınacaktır.

Okul tanıtım günü ne zaman yapılacak?

Okul tanıtım günü 13 Şubat 2016 Cumartesi günüdür. Nesibe Aydın Ümitköy İlkokulunda saat 11:00’de yapılacak olan tanıtımda  Nesibe Aydın Eğitim Kurumlarının eğitim işleyişi ile ilgili programlar sunulacaktır.

OKYANUS KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

Okyanus Koleji Bursluluk Sınavı Başvuruları başladı. Okyanus Koleji Bursluluk sınavı 27 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Adana Okyanus Kolejinde yapılacak olan sınav için son başvuru tarihi 25 Şubat 2016 olarak açıklandı. 2016-2017 eğitim öğretim dönemi için verilecek burstan şu anda 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11. sınıf öğrencileri faydalanabilecek. Okyanus Koleji Bursluluk Sınavına başvurmak ve Okyanus Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları için aşağıdaki sorgulama linklerini TIKLAYINIZ.

ACIBADEM KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

Acıbadem Koleji 2016-2017 Eğitim Öğretim dönemi Bursluluk Sınavı tarihi açıklandı. Acıbadem koleji Bursluluk Sınavına resmi ve özel okullarda ki tüm  4, 5, 6, ve 7. Sınıf öğrencileri katılabilecek. Acıbadem Koleji Bursluluk Sınavına Başvuru yapmak için aşağıdaki Linke TIKLAYINIZ.

ÇEVRE KOLEJİ GİRİŞ SINAVI

Çevre Koleji Giriş Sınavı için başvurular başladı. Sınava girmek isteyen öğrenciler Çevre Koleji Giriş Sınavı başvurularını 18 Mart 2016 tarihine kadar yapabilecekler. Çevre Koleji Giriş Sınavı Ne Zaman Yapılacak? Çevre Koleji Giriş Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Çevre Koleji Giriş Sınavı Başvuru Ücreti Ne Kadar? Tüm Bu Soruların yanıtları için TIKLAYINIZ

BEYAZ KULE KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

Beyaz Kule Koleji Bursluluk Sınavı başvuruları başladı. Bu kapsamda 2016 - 2017 Eğitim Öğretim yılında Beyaz Kule Kolejini tercih eden öğrenciler indirimli eğitim alacaklar. Şu anda 4. 5. 6. 7. sınıfı okuyan  öğrencilerinin katılabileceği Beyaz Kule Bursluluk Sınavına başvurmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. 

GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI OKULLARI ÖĞRENCİ ALIM SINAVI

Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında  5. 6. 7. 8. Sınıfa başlayacaklar için 27 Mart 2016'da Akademik Düzey Belirleme Sınavı yapacak. Sınava başvurular  18 Şubat - 18 Mart tarihleri arasında yapılacak. Gazi Üniversitesi Vakfı Koleji Öğrenci Alım Sınavına katılmak, sınavla ilgili detayları öğrenmek için yazının ayrıntılarına bakabilir ve aşağıda verdiğimiz linklere TIKLAYABİLİRSİNİZ 

ANKARA ÜNİVERSİTESİ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİ ALIM SINAVI

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Okulları2016-2017 Eğitim Öğretim yılında 4. 5. 6. 7. 8. Sınıfa başlayacaklar için 3 Nisan 2016 Pazar günü öğrenci alım sınavı yapacak. Sınava başvurular  12 Şubat - 31 Mart tarihleri arasında yapılacak. Ankara Üniversitesi Vakfı Koleji Öğrenci Alım Sınavına katılmak, sınavla ilgili detayları öğrenmek için yazının ayrıntılarına bakabilir ve aşağıda verdiğimiz linklere TIKLAYABİLİRSİNİZ 

VİZYON KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

Vizyon Koleji Öğrenci Kabul ve Bursluluk Sınavı 19 Mart 2016 tarihinde yapılacak. Vizyon Koleji Bursluluk Sınavına katılmak isteyen adayların 19 Mart Cumartesi günü sabah saat 9:30'da eğitim almak istedikleri Vizyon Koleji Kampüsünde hazır bulunmaları gerekiyor. Vizyon Koleji Bursluluk Sınavı Başvuru Linkine tıklayarak başvuru işlemlerini tamamlayabilirler.  Vizyon Koleji Bursluluk Sınavına başvuru için TIKLAYINIZ

KÜLTÜR KOLEJİ KAYIT KABUL SINAVI

Kültür Koleji 2016 - 2017 Eğitim Öğretim yılı Kayıt Kabul Sınavı 30 Nisan - 1 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 2. 3. 4. 5. 6. 7. sınıflar için düzenlenen Kültür Koleji Kayıt Kabul Sınavına Başvurmak ve Kültür Koleji Kayıt Kabul Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ...