DOĞA KOLEJİ 10. SINIF BURSLULUK SINAVI KONULARI

Doğa Anadolu Liseleri Bursluluk Sınavı 20 Şubat 2016 Cumartesi günü Doğa Okulu Kampüslerinde gerçekleştirilecek. Doğa Anadolu Lisesinde eğitim ve öğretimine devam etmek isteyen öğrenciler bu sınava katılabilirler. Doğa Koleji Lise Düzeyi Bursluluk sınavı 10. Sınıf konuları aşağıda verilmiştir. Detaylar için TIKLAYINIZ.

10. SINIF BURSLULUK SINAVI KONULARI

TÜRKÇE DERSİ KONULARI

SUNUM – TARTIŞMA - PANEL, ANLATIM VE ÖZELLİKLERİ, ANLATIMDA TEMA VE KONU, ANLATIMDA SINIRLANDIRMA, ANLATIM VE ANLATICININ AMACI, ANLATICININ TAVRI, ANLATIMIN TEMEL ÖZELLİKLERİ, ANLATIMIN OLUŞUMU, ANLATIM BOZUKLUKLARI, ANLATIM TÜRLERİ, ÖYKÜLEYİCİ ANLATIM - BAKIŞ AÇILARI, İSİMLER-YAPI BAKIMINDAN İSİMLER, DEYİM AKTARMALARI, AD AKTARMASI, BETİMLEYİCİ ANLATIM, SIFATLAR - YAPI BAKIMINDAN SIFATLAR, COŞKU VE HEYECANA BAĞLI ANLATIM, ZAMİRLER

TARİH DERSİ KONULARI

14. YÜZYILIN BAŞLARINDA YAKINDOĞU VE AVRUPA, KAYILARIN ANADOLU’YA GELİŞİ VE YERLEŞMESİ, BALKANLARDAKİ FETİHLER, ANADOLU’DA SİYASİ BİRLİĞİ SAĞLAMA FAALİYETLERİ, ANKARA SAVAŞI VE FETRET DEVRİ ANADOLU’DA SİYASİ BİRLİĞİ YENİDEN SAĞLAMA FAALİYETLERİ, BALKANLARDA OSMANLI HÂKİMİYETİNİN GÜÇLENMESİ, OSMANLI KÜLTÜR VE MEDENİYETİ (1300-1453), İSTANBUL’UN FETHİ, OSMANLILARDA YÖNETİM, ASKERİ TEŞKİLAT VE EĞİTİM, COĞRAFİ KEŞİFLER, RÖNESANS VE REFORM, I.SELİM (YAVUZ) DÖNEMİ, KANUNİ DÖNEMİ, OSMANLILARDA HUKUK, BİLİM, SANAT VE TEKNOLOJİ ALANINDAKİ GELİŞMELER 

COĞRAFYA DERSİ KONULARI

KAYAÇLARIN YAPISI VE ÖZELLİKLERİ, DOĞADAKİ ÜÇ UNSUR: SU-TOPRAK-BİTKİ, TARİHSEL SÜREÇTE NÜFUSUN GELİŞİMİ VE DAĞILIĞI / NÜFUS ARTIŞI / NÜFUS PİRAMİTLERİ / GÖÇLER, EKONOMİK FAALİYETLERİN SINIFLANDIRILMASI

MATEMATİK

PERMÜTASYON, KOMBİNASYON, BİNOM, OLASILIK, FONKİYONLAR, ÇARPANLARA AYIRMA, NOKTA VE DOĞRU ANALİTİĞİ, ÇOKGENLER, GENEL DÖRTGENLER, YAMUK, PARALELKENAR 

FİZİK

BASINÇ VE KALDIRMA KUVVETİ, ELEKTRİK VE MANYETİZMA

KİMYA

ASİT, BAZLAR VE TUZLAR, KARIŞIMLAR 

BİYOLOJİ

ÜREME (MİTOZ VE EŞEYSİZ ÜREME, MAYOZ VE EŞEYLİ ÜREME, BÜYÜME VE GELİŞME)

İlginizi Çekecek Diğer Konular

DOĞA KOLEJİ LİSELER İÇİN BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

DOĞA OKULLARI LİSELER İÇİN BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

 Doğa Koleji'nin Liseler Bursluluk sınavı 20 Şubat 2016 Cumartesi günü tüm Doğa Koleji Okullarında yapılacak. Peki Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Doğa Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları Listesi Nereden Yayınlanacak? Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarına Göre Ne Kadar Burs Verilecek? Detaylar için TIKLAYINIZ

DOĞA KOLEJİ 8. SINIF BURSLULUK SINAVI KONULARI

Doğa Okulları Anadolu Lisesi Bursluluk Sınavı 20 Şubat 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. Ücretsiz olarak düzenlenecek olan sınava,8. 9. 10. 11. sınıfta okuyan öğrenciler katılabilecek. Doğa Okulları Lise Bursluluk sınavında, 8. sınıf öğrencilerine yöneltilecek sorularla ilgili detaylar ve ders /  konu başlıkları için TIKLAYINIZ.

DOĞA KOLEJİ 9. SINIF BURSLULUK SINAVI KONULARI

Doğa Okulları Anadolu Lisesi Bursluluk Sınavı 20 Şubat Cumartesi günü yapılacak. Sınava katılım ücretsiz olacak. Doğa Anadolu Liselerinde eğitim almak isteyen ve şu an itibariyle 8. 9. 10. 11. sınıfta okuyan öğrencilerden 9. sınıf seviyesinde olanlara yöneltilecek ders /  konu başlıkları için TIKLAYINIZ.

DOĞA KOLEJİ 11. SINIF BURSLULUK SINAVI KONULARI

Doğa Okulları Anadolu Liseleri Bursluluk Sınavı tarihi açıklandı. Buna göre Doğa Lise Düzeyi Bursluluk Sınavı 20 Şubat'ta, yani Cumartesi günü tüm Doğa Koleji Kampüslerinde gerçekleştirilecek. Doğa kolejinin Anadolu Liselerinde eğitim görmek isteyen isteyen 11. Sınıf öğrencileri  sınava katılabilirler. Doğa Koleji Anadolu Lisesi Bursluluk sınavı 11. Sınıf konuları aşağıda verilmiştir. Detaylar için hemen TIKLAYINIZ.

DOĞA KOLEJİ ANADOLU LİSELERİ BURSLULUK SINAVI

Doğa Okulları Anadolu Lisesi Bursluluk Sınavı tarihi açıklandı. Doğa Koleji Liseler için Bursluluk Sınavına hemen başvurmak için aşağıdaki linke tıklayınız. Doğa Anadolu Liseleri bu sene de her sene olduğu gibi eğitimde %100'e varan  Burs imkanı sunacak. Doğa Okulları başarıyı desteklemeye devam ediyor ve bu kez de  8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine %100'e varan burs veriyor. Doğa Koleji Liseleri Bursluluk Sınavı ile ilgili tüm detaylar ve Online Başvuru Formu için TIKLAYINIZ.

DOĞA ANADOLU LİSELERİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

Türkiye'nin bir çok ilinde ve ilçesinde şubesi olan ve her sene yeni şubeleri açılan  Doğa Koleji'nin Lise düzeyindeki bursluluk sınavı 20 Şubat 2016 Cumartesi günü yapılacak. Tüm Doğa Koleji Okullarında  aynı anda yapılacak olan sınav 2 seyans halinde gerçekleştirilecek. İlk seyans saat 10:00'da, ikinci seyans ise saat 13:00'da icra edilecek.Peki Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Doğa Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları Listesi Nereden Yayınlanacak? Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarına Göre Ne Kadar Burs Verilecek? 

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Açıklanıyor. Türkiye'nin bir çok ilinde ve ilçesinde şubesi olan ve her sene yeni şubeleri açılan  Doğa Koleji'nin bursluluk sınavı 13 Ocak 2018 Cumartesi günü tüm Doğa Koleji Okullarında  aynı anda tamamlandı. Sınava yaklaşık 150 bin öğrenci katıldı. Sınavın birinci seyansı saat 10:00'da, ikinci seyansı da saat 13:00'da gerçekleştirilen Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Açıklandı mı? Doğa Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları Listesi Nereden Yayınlanacak? Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarına Göre Ne Kadar Burs Verilecek? 

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

13 Mart 2018 Cumartesi tüm Doğa Koleji Okullarında gerçekleştirilen Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarının açıklanmasına az süre kaldı. Doğa Okulları Bursluluk Sınavındaki başarı durumunuzu ve aldığınız burs oranını öğrenmek için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ.

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI BUGÜN AÇIKLANIYOR

11 Mart 2017 Cumartesi günü tüm Doğa Koleji Okullarında gerçekleştirilen Doğa Koleji'nin Bursluluk Sınavı Sonuçları bugün açıklanıyor. Doğa Okulları Bursluluk Sınavındaki başarı durumunuzu ve aldığınız burs oranını öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

DOĞA KOLEJİ 13 OCAK 2018 BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI. SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ! Türkiye'nin bir çok ilinde ve ilçesinde şubesi olan ve her sene yeni lokasyonlarda şubeleri açılan  Doğa Koleji'nin bursluluk sınavı 13 Ocak 2018 Cumartesi günü tüm Doğa Koleji Okullarında  aynı anda tamamlandı. Sınavın ilk seyansı saat 10:00'da, ikinci seyansı da saat 13:00'da gerçekleştirilen Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Doğa Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları Listesi Nereden Yayınlanacak? Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarına Göre Ne Kadar Burs Verilecek?