ARI OKULLARI ÖN KAYITLARI BAŞLADI

1984 yılında Özel Arı Lisesi, 1985 yılında Özel Arı İlkokulu, 1991 yılında ise Özel Arı Fen Lisesi ve 2000 yılında Arı Önokulunun açılmasıyla her yaş düzeyindeki öğrenciye kaliteli eğitim-öğretim olanağı sunmaya başlayan, Ankara'nın köklü eğitim kurumlarından olan Arı Okullarına ön kayıtlar başladı. Arı Koleji Ön Kayıt Formuna; aşağıdaki linklere tıklarayarak ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekecek Diğer Konular

2022 MSÜ SINAV SONUÇLARI

MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ ASKERİ ÖĞRENCİ ADAY BELİRLEME SINAVI (2022-MSÜ) 27 Mart 2022 tarihinde tamamlandı.  Sınav sonuçları 14 Nisan 2022 tarihinde açıklanacak. MSÜ Sınav sonuçları için TIKLAYINIZ.

ARI OKULLARI BURSLULUK SINAVI 10 ŞUBAT 2024

Özel Arı Okulları 2024 Bursluluk Sınavı tarihlerini açıkladı. 2023-2024 eğitim-öğretim yılında 4. ve 8. sınıfta öğrenim gören öğrencilerin katılabileceği sınavda başarı gösteren öğrencilere, Sıtkı Alp Eğitim Vakfı tarafından %100 Üstün Başarı Bursu verilecek. Arı Okulları Bursluluk Sınavına Başvurmak için TIKLAYINIZ.

LGS SINAVI - 5 HAZİRAN 2022

MEB tarafından bu yıl 5 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilen olan Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki LGS Sınavının başvuru ve uygulama kılavuzu online olarak yayınlandı. Başvurular 4-14 Nisan 2022 tarihlerinde yapılacak. LGS ile ilgili detaylar ve başvuru için tıklayınız.

ÖZEL ARI ANADOLU LİSESİ

Okul Resim: 

30 yıllık deneyimi ile  çok yönlü bakış açısı, kararlı ve yönlendirici yaklaşımla kaliteli bir eğitim sunan Arı Koleji  gençlere bu alanda geniş olanaklar sunmaktadır. Kapsamlı dil eğitimi başta olmak üzere bir çok mezunu üniversiteye yerleşen ve ülke çapında başarılara imza atan okul, yılların tecrübesi ile başarılarını sürdürmektedir.

Bir Ankara'lı olarak sempati duyduğum okulu Lise eğitiminde de tercih etmenizi tavsiye ederim...

DOĞA KOLEJİ ONLİNE AKADEMİK DEĞERLENDİRME SINAVI - 26-27 KASIM 2022

Doğa Koleji Akademik Değerlendirme Sınavı 26-27 Kasım 2022 tarihinde yapılacak. Sınava 4. Sınıftan 12. Sınıf seviyesine kadar, yurt genelindeki tüm öğrenciler katılabilecek. Doğa Koleji Akademik Değerlendirme Sınavına Katılmak, Sınav ile ilgili Detaylar ve Sınav Konuları için TIKLAYINIZ.

TED ANKARA KOLEJİ SEÇME SINAVI

TED tarafından yapılan duyuruya göre,  TED Ankara Koleji Vakfı Özel İlkokul ve Ortaokulu 2, 3, 4, 5 ve 6. Sınıflarına seçme sınavı ile öğrenci alınacak. Sınav Başvurusu 20 Nisan-15 Mayıs 2015 tarihleri arasında yapılacak. Başvuru yapmak isteyen aday velilerin 13 Nisan 2015 tarihinden itibaren aşağıdaki linke tıklamaları gerekmektedir. Bu linke tıklayarak ulaşılacak internet adresinden aday başvuru formu doldurulup kayıt yapılması ve kendi belirleyecekleri gün ve saatte elektronik ortamda randevu
alacaklardır. TED Ankara Koleji Seçme sınavı yeri, günü ve saati, sınava ait e-kılavuz aşağıda verilmiştir. Başvuru yapan öğrencilerimize başarılar dileriz.
 

ARI KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

Arı Koleji Bursluluk Sınavı tarihi açıklandı. 4. sınıfta okumakta olan öğrencilere (Sıtkı Alp Eğitim Vakfı tarafından) verilecek burstan 15 öğrenci faydalanacak. Bu burstan faydalacak olan öğrenci, Özel Arı Ortaokulundaki eğitim ve öğrenimi boyunca ücret ödemeyecek. Başarı sağlayan 15 öğrenciye %100 Burs verilecek. Peki Arı Okulları Eğitim Bursu ile ilgili detaylar neler? Arı Koleji Bursluluk Sınavı Ne Zaman Yapılacak? Özel Arı Okulu Bursluluk Sınavına Kimler Katılabilecek ve Burslulık Sınavına Başvuru Koşulları Neler? Arı Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Tüm bu soruların yanıtları ve ARI KOLEJİ BURSLULUK SINAVI BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ...

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ OKULA KABUL SINAVI

Bahçeşehir Koleji Okula Kabul Sınavı 28 Şubat 2015 tarihinde yapılacak. İlkokul 4, Ortaokul 5,6,7. sınıfların gireceği sınavda öğrencilerin başarılarına göre eğitim bursu verilecektir.Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı ile ilgili detaylar ve Bahçeşehir Koleji Öğrenci Seçme Sınavı ile ilgili detaylar yazının ayrıntılarında verilmiştir. BAHÇEŞEHİR KOLEJİ OKULA KABUL SINAVI SONUÇLARI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYABİLİRSİNİZ.

ARI KOLEJİ BURSLULUK SINAVI KONULARI

Arı Koleji Bursluluk Sınavı tarihi açıklandı. Bursluluk Sınavı 6 Mart 2016 tarihinde yapılacak. Arı Okulları Bursluluk Sınavı için son başvuru tarihi 29 Şubat Pazartesi.  4. sınıfta okumakta olan öğrencilerin gireceği Bursluluk Sınavı Konuları için tıklayınız. 

ÖNCÜ KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

Ankara Öncü Koleji Bursluluk sınavına şu anda 2,3,4,5,6,7,8,9,10 ve 11. Sınıflara devam eden öğrenciler katılabileceklerdir. Sınav 28-29-30 Mart 2015 (Cumartesi, Pazar, Pazartesi) tarihlerinde yapılacaktır. Sınava katılmak için Öncü Koleji'nin web sitesindeki form doldurularak başvuru yapılacaktır. Öncü Koleji Sınav Başvuru Linki aşağıda verilmiştir. Bu arada formun doldurulması ile alınan sınav giriş belgesi ve nüfus cüzdanı olmayan öğrenciler sınava alınmayacaklar. Bundan dolayı belgelerinizi sınav esnasında yanınızda bulundurmayı unutmayınız. Öncü Koleji Bursluluk Sınavı ile ilgili detaylar aşağıda verilmiştir.