ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET OKULLARI ÖĞRETMEN VE PERSONEL ALIMI

Tevfik Fikret Okullarından yapılan açıklamaya istinaden, 2015 – 2016 öğretim yılı için okula öğretmen ve personel alımı yapılacak. Ankara'nın başarılı Kolejlerinden biri olan Tevfik Fikret Okullarındaki açık pozisyonlara ve Tevfik Fikret İş ilanlarına başvurmak isteyenler yazının devamındaki İş Başvuru Linkine tıklayarak başvurularını yapabilirler. Online Başvuruyu sadece Ankara dışından başvuru yapacak olan adaylar kullanabilir. Diğer adayların aşağıda belirtilen adrese gelerek bizzat başvuruda bulunları gerekmektedir. Tevfik Fikret Okullarına alınacak öğretmen, personel ve açık pozisyonlar aşağıda verilmiştir. Diğer ayrıntılar için iletişim bilgilerini yazının devamında bulabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi şanslar.

Tevfik Fikret Okulları İş İlanları

Ankara Özel Tevfik Fikret Okullarına aşağıdaki alanlarda öğretmen alımı gerçekleştirilecek. 

  • Sınıf Öğretmeni    
  • Fransızca Öğretmeni
  • Anaokulu Öğretmeni
  • Drama Öğretmeni
  • Fransızca Tercüman
  • Bilgi İşlem Personeli

Adaylarda Aranan Özellikler Neler?

  • 45 yaşını doldurmamış,
  •  Tüm adayların en az 2 yıllık deneyime sahip olmaları (Fransızca Öğretmenleri Hariçtir)
  •  Alanlarında 4 yıllık lisans ve pedagojik formasyon,
  •  Drama Öğretmenliği adaylarının   Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünden mezun olmuş olmaları tercih edilecektir,
  •  Tercüman adaylarının lisans mezunu olup,  Türkçe ve Fransızcaya iyi derecede hakim olmaları

Bilgi İşlem Personeli Adaylarında Aranan Özellikler

  • En az iki yıllık yüksekokul mezunu ve en az iki yıllık deneyimli
  • Yeni nesil web teknolojilerini yakından takip eden ve uygulayabilen,
  • PHP, MySQL ve JavaScript konularında yetkin ve HTML5, CSS3, jQuery ve Ajax bilgilerine sahip,
  • Framework (Zend, Codelgniter, Yii vb.) ve MVC konularında ve İçerik Yönetim Sistemleri (Moodle, Wordpress, Joomla) konusunda  bilgili,
  • Photoshop ya da  Fireworks tasarım araçlarından birini kullanabilen,
  • Yazılım standartlarına uygun olarak kod yazabilen,
  • Kod düzeni, güvenlik ve performans konularına önem veren.

İşe Alımda Yapılacak Sınav Hakkında

  • Personel ve Öğretmen alımı esnasında yapılacak olan sınav; yazılı, sözlü ve uygulamalı olarak icra edilecektir.
  • Yazılı Sınav Tarihi04 Nisan 2015 Cumartesi, Saat: 09.30’da, aşağıda belirtilen adreste yapılacaktır.
  • Sözlü Sınav: Yazılı sınavdan başarılı olarak geçenler, 11 Nisan  2015 Cumartesi günü  saat 09.30’da sözlü sınava tabi tutulacaktır.
  • Uygulamalı sınav tarihleri daha sonra açıklanacaktır.

ONLİNE BAŞVURU

(Sadece Şehir Dışında İkamet Eden Adaylar Online Başvuru Yapabilir)

ONLINE İŞ BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

Başvuru Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

Yukarda belirtilen iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların 02 –31 Mart 2015 tarihlerleri arasında, mesai saatleri içerisinde aşağıdaki adrese bizzat başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru esnasında 1 adet fotoğraf bulundurmayı unutmayınız. Başvuru ile ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki iletişim numarından ulaşabilirsiniz.

Ankara Özel Tevfik Fikret Okulları
Adres: 
Mustafa Kemal Mahallesi, 2118.Cadde, No:6, 06800 Eskişehir Yolu / Ankara

Tel: 0 312 219 62 22 (Lise ve Ortaokul) -

Tel: 0 312 219 62 35 (İlkokul) 

İlginizi Çekecek Diğer Konular

ARI KOLEJİ YENİ ÖĞRETMEN İŞ İLANLARI

Arı Okulları 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında görevlendirilmek üzere Öğretmen alımı yapacağını açıkladı. Bu kapsamda Arı Kolejlerine Okulöncesi, İlköğretim Sınıf ve Branş, Lise Branş Öğretmenleri ve PDR Ölçme ve değerlendirme Program  Geliştirme  Uzmanları alınacak. Başvuru yapmak isteyenlerin 23 Şubat tarihine kadar İş Başvuru Formunu doldurmaları gerekmektedir. Personel alımı ile ilgili detaylar ve Başvuru formu için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖĞRETMEN VE PERSONEL ALIMI

ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları, 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında görevlendirmek üzere Okul Yöneticisi,Öğretmen, Native Speaker ve Uzmanlar alacağını açıkladı. Ankara, Denizli, Mersin ve Kayserideki okullara personel alacak olan ODTÜ Geliştirme Vakfı Okullarına başvuru yapmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. Native Speaker ilanına başvurmak isteyenler CV'lerini aşağıdaki e-mail adresine gönderebilirler. (English Native Speakers shoul send a cover letter to the following e-mail address.

DOĞA KOLEJİ ÖĞRETMEN VE PERSONEL İŞ İLANLARI

Türkiye'nin yaygın eğitim kurumlarından biri olan Doğa Koleji, dinamik, güvenilir, öğrencilere ve velilere karşı duyarlı, özgüveni sağlam, her konuda kendisini geliştirmeye açık, kalite odaklı Doğa konseptli başarılı bir kariyer olanağı sunuyor. Siz de bir eğitimci olarak Doğa Kolejinde kariyer yapmak istiyorsanız, Doğa Okulları tarafından güncellenen Anaokulu, İlkokul ve Branş Öğretmenleri ile diğer Personel alımı ilanlarını takip edebilirsiniz.

ÖZEL CECELİ OKULLARI ÖĞRETMEN İLANLARI

Özel Ceceli Okulları 2015-2016 eğitim öğretim dönemi için öğretmen ve personel alacağını açıkladı. Özel Ceceli Kolejinde çalışmak için iş başvurusu yapmak isteyenler aşağıdaki butona tıklayarak formu doldurabilir ve uygun pozisyonlardan birine başvurabilir. Ceceli Okulları Öğretmen ilanları ve Personel alım ilanları ile ilgili detaylar aşağıda verilmiştir.

İSTEK VAKFI OKULLARI ÖĞRETMEN ALIMI

İstek Vakfı Okulları 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında  görevlendirmek üzere Okul öncesi ve İlkokul sınıf öğretmenleri, Branş öğretmenleri, Rehber öğretmenler ve  Ölçme değerlendirme uzmanları alacak. İstek Vakfı Okullarına başvuru yapmak için aşağıdaki butona tıklayabilirsiniz.