ÖZEL BÜYÜKADA RUM İLKOKULU

Özel Büyükada Rum İlkokulu Alaçam Sokak No:13 Büyükada İstanbul Geçici:Çınar Cad. No:19 Büyükada/İstanbul adresinde eğitim vermektedir. Özel Büyükada Rum İlkokulu Kayıt Bilgileri ve Kayıt Ücretleri için aşağıda bulunan iletişim ve telefon numarasını arayabilirsiniz.

Okul Adı

Özel Büyükada Rum İlkokulu

Telefon

0 216 3826482

Adres

Alaçam Sokak No:13 Büyükada İstanbul Geçici:Çınar Cad. No:19 Büyükada/İstanbul

Web Sitesi

 
Bulunduğu İlçe: 
Bulunduğu Şehir: 
Okul Tipi: 

İlginizi Çekecek Diğer Konular

ANAFEN OKULLARI

Okul Resim: 

Anafen Okulları İstanbul'da  Ataşehir,Çamlıca,Çekmeköy,Çengelköy,Sultanbeyli,Yeşil Vadi'de ANAOKULLARI ,

OKYANUS KOLEJLERİ

Okul Resim: 

Okyanus Holding'e bağlı olan Okyanus Koleji  2004 yılında Avcılar Okyanus Koleji ile eğitim öğretim hayatına başlamıştır. 

OKAN KOLEJİ

Okul Resim: 

2011 yılında kurulan Okan Koleji  eğitim öğretimi farklı bir boyuta taşımıştır. Kurucu Temsilciliğini Işıl Okan Gülen’in üstlendiği kolej, Tuzla kampüsünde Okan Üniversitesi’nin bilgi birikimi ve tecrübesiyle kısa zamanda büyük başarılar göstermiştir.

TÜRKİYE SPASTİK ÇOCUKLAR VAKFI METİN SABANCI OKULLARI

Okul Resim: 

Spastik Çocuklar Vakfı Metin Sabancı Okulları,  2011- 2012 yılında eğitim öğretime başlamıştır. MEV diploması veren okul,

Hafif Düzey Zihinsel Engelliler İlkokulu ve Özel Eğitim Uygulama Okulu olmak üzere okul öncesi ve ilkokul düzeyinde eğitim sunmaktadır.

Okullarda; müzik ve resim atölyeleri, konuşma terapisi odası, yaratıcı sanatlar terapisi atölyesi, psikolojik danışmanlık servisi, spor salonu, duyu bütünleme odası, bireysel özel eğitim odaları ve yemekhane bulunmaktadır.

FENERBAHÇE KOLEJİ

Okul Resim: 

Özel Fenerbahçe Koleji, Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından 2003 - 2004 eğitim -öğretim yılında Sayın Aziz YILDIRIM başkanlığında ve Sayın Turhan ŞAHİN kuruculuğunda ilköğretim okulu ve lisesi ile eğitim faaliyetlerine başlamıştır.

Daha sonra  2004-2005 yılında Anadolu Lisesi2005-2006 yılında Türkiye’de bir ilk olan anaokulu kampüsü ile eğitim faaliyetlerine davam etmektedir. 

SEVİYE KOLEJİ

Okul Resim: 

Ankara Çayyolu Yaşamkent bölgesinde eğitim öğretim yapan okul 2013- 2014 yılında faaliyet geçmiştir. Dersane kökenli olan okul ikinci yılında büyümeye ve gelişmeye devam etmektedir. Okul hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıda vereceğim tabloyu inceleyebilirsiniz. Okulun 2015 -2016 eğitim yılı bursluluk sınavı başvuruları başlamıştır.

İNCİ KOLEJİ

Okul Resim: 

İnci Koleji anasıfı,ilkokul ve ortaokul bölümleri ile hizmet veren başarılı okullardan biridir. Şubeleri ve sınıf sayısı ile butik okul niteliği taşıyan okulu görmenizi tavsiye ederim..

Çocuğunuzun güvenli,huzurlu ve mutlu bir ortamda eğitim alabileceği değerli kolejlerden biri olan İnci Koleji eğitim kadrosu başta olmak üzere sunduğu eğitim kalitesiyle de fark yaratmış bir ilköğretim kolejidir. 

ÖZEL ABC KOLEJİ

Okul Resim: 

Özel ABC Koleji, Ankara Eryaman bölgesinde yer alan bir okuldur. Anaokulu, İlköğretim ve lise bölümleri ile hizmet vermektedir. Butik okul niteliğinde yer alan okul Eryaman Bölgesine değer katmış başarılı özel okullardan biridir.

Okulun 2015 - 2016 öğretim yılı kayıt ve ücret bilgilerine aşağıda vereceğim linkten ulaşabilirsiniz. Eryaman ve Etimesgut bölgesinde oturanların okulu görmesini tavsiye ederim....

 

ANKARA AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ

Okul Resim: 

Türk ve İngiliz sistemlerini kullanarak çift dille eğitim veren nadir okullardan birisidir. Anasınıfı, İlkokul,Ortaokul ve Lise bölümleri ile Ankara İncek Bölgesinde konumlanmış olan okul, yurtdışında eğitimine devam etmek isteyen öğrenciler için harika fırsatlar sunmaktadır.  Avrupa standartlarında eğitim veren birkaç okuldan biridir. Okuldan randevu alarak görüşmenizi öneririm. Okul hakkında detaylı bilgiler ekteki tabloda verilmiştir.

ÖZEL AŞİYAN KOLEJİ

Okul Resim: 

2010 - 2011 eğitim öğretim döneminde faaliyetine başlayan okul, butik okul niteliğinde etkinliklerini sürdürmektedir. Anasınıfı,ilk ve orta okul bölümleri ile hizmet veren Aşiyan Koleji Ankara'da Mustafa Kemal Mahallesin'de yer almaktadır. Okul hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıda vereceğim tabloyu inceleyebilirsiniz...

Özel Aşiyan Koleji Bursluluk Sınavı 11-12 Nisan 2015 tarihinde yapılacaktır..